Widok
nie padniesz, dasz radę!!!
Byliśmy u fryzjera... Fryzurki wystrzałowe!!! A dla jaj poszliśmy się wygrzać na solarium :) :) :)
A potem jeszcze zakupy... W stonce kupiliśmy tą lazanię mrożoną, co tak z Mystick polecałyście... NO i farbę do włosów :) Zaraz idę zmyć...
Ciekawe, czy zaliczymy to jutrzejhsze kolokwium... :) :) :)
Byliśmy u fryzjera... Fryzurki wystrzałowe!!! A dla jaj poszliśmy się wygrzać na solarium :) :) :)
A potem jeszcze zakupy... W stonce kupiliśmy tą lazanię mrożoną, co tak z Mystick polecałyście... NO i farbę do włosów :) Zaraz idę zmyć...
Ciekawe, czy zaliczymy to jutrzejhsze kolokwium... :) :) :)
pewnie tak... Madzi nie ma, Wiper ma wolne...
Tylko my znowu tak z rana wcześnie...
Zaprzyłam kawę...
A tak w ogóle, to razem z Pawłem mieliśmy dzisiaj na 8. I obudzilismy się pół godziny za późno... NIe wiem, dlaczego budzik nie dzwonił... Tzn.drzemka :) Ale zdążyliśmy na czas jakimś dziwnym trafem..
Tylko my znowu tak z rana wcześnie...
Zaprzyłam kawę...
A tak w ogóle, to razem z Pawłem mieliśmy dzisiaj na 8. I obudzilismy się pół godziny za późno... NIe wiem, dlaczego budzik nie dzwonił... Tzn.drzemka :) Ale zdążyliśmy na czas jakimś dziwnym trafem..
mysticu nie wiem gdzie ty pracujesz ale w top meblach potrzebują zastępcy kierownika
Zastępca Kierownika Salonu Meblowego
Salon Top Meble w Gdańsku poszukuje osoby na stanowisko Zastępca Kierownika Salonu.
Oferujemy dobre warunki pracy, atrakcyjne wynagrodzenie + premia uzależniona od wyników, elastyczny czas pracy.
Od kandydatów oczekujemy: wykształcenia minimum średniego, również osoby studiujące zaocznie, dyspozycyjności, samodzielności, łatwości nawiązywania kontaktów, dobrej organizacji pracy, zaangażowania, umiejętność obsługi komputera w tym pakiet Office, doświadczenie handlowe mile widziane.
Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie aplikacji (CV + list motywacyjny) ze zdjęciem na podany adres mailowy:
gdansk@top-meble.com.pl lub przesłanie na adres salonu Salon Top Meble, ul. Grunwaldzka 211, I piętro, 80-266 Gdańsk.
Dane kontaktowe:
Osoba/firma: Salon Top Meble
Miasto: Gdańsk
Ulica: Grunwaldzka 211
E-mail: gdansk@top-meble.com.pl
Zastępca Kierownika Salonu Meblowego
Salon Top Meble w Gdańsku poszukuje osoby na stanowisko Zastępca Kierownika Salonu.
Oferujemy dobre warunki pracy, atrakcyjne wynagrodzenie + premia uzależniona od wyników, elastyczny czas pracy.
Od kandydatów oczekujemy: wykształcenia minimum średniego, również osoby studiujące zaocznie, dyspozycyjności, samodzielności, łatwości nawiązywania kontaktów, dobrej organizacji pracy, zaangażowania, umiejętność obsługi komputera w tym pakiet Office, doświadczenie handlowe mile widziane.
Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie aplikacji (CV + list motywacyjny) ze zdjęciem na podany adres mailowy:
gdansk@top-meble.com.pl lub przesłanie na adres salonu Salon Top Meble, ul. Grunwaldzka 211, I piętro, 80-266 Gdańsk.
Dane kontaktowe:
Osoba/firma: Salon Top Meble
Miasto: Gdańsk
Ulica: Grunwaldzka 211
E-mail: gdansk@top-meble.com.pl
mysticu a to
Salon z bielizną La Vantil
Salon z ekskluzywną bielizną La Vantil poszukuje pracowników na stanowisko sprzedawca.
Ofertę kierujemy do osób z miłą aparycją, łatwo nawiązujących kontakty, angażujących się w wykonywanie obowiązków, umiejących słuchać i doradzić.
Swoje CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny prosimy składać
w salonie La Vantil w centrum handlowym Morena w Gdańsku
lub przesyłać e-mailem na adres: praca@lavantil.com.pl
Dane kontaktowe:
Osoba/firma: JS sp. z o.o.
Miasto: Lublin
Ulica: Smoluchowskiego 1
E-mail: gdansk@lavantil.com.pl
Salon z bielizną La Vantil
Salon z ekskluzywną bielizną La Vantil poszukuje pracowników na stanowisko sprzedawca.
Ofertę kierujemy do osób z miłą aparycją, łatwo nawiązujących kontakty, angażujących się w wykonywanie obowiązków, umiejących słuchać i doradzić.
Swoje CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny prosimy składać
w salonie La Vantil w centrum handlowym Morena w Gdańsku
lub przesyłać e-mailem na adres: praca@lavantil.com.pl
Dane kontaktowe:
Osoba/firma: JS sp. z o.o.
Miasto: Lublin
Ulica: Smoluchowskiego 1
E-mail: gdansk@lavantil.com.pl
dzialke mamy w Tokarach (tuz obok pola golfowego) - dokladnie w tych rejonach gdzie chcielismy :) do gdanska bliziutenko, do gdyni rowniez (jakies 3 minuty jazdy od chwaszczynskiej)! jestesmy bardzo zadowoleni :)))
teraz wybieramy projekt domu bo ten co wybralismy jako pierwszy okazal sie ciut za maly i chcemy wiekszy
teraz wybieramy projekt domu bo ten co wybralismy jako pierwszy okazal sie ciut za maly i chcemy wiekszy