Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH ***99***

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
:))))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
rozmawiałam z Magda jeszcze jej dzisiaj nie wypuszcza ale moze jutro:) a po za tym jest ok

gratulacje wiperka!!!:))))wiecie co, ale na faworka na pewno się skuszę!!!)))

a ja mam umowę do kwietnia :) próbną

maja1 ty nawet nie wiesz jakie ja miałam problemy do niedawna w pracy.... nawet nie chce i się gadać.... ale chyba los zaczął mi sprzyjać :-)... w końcu.... bo ile można tak pod góre ;-)....

zgadzam sie..zaje fajne laski...
To dziewczyny macie szczęście z tymi podwyżkami i awansami...a ja mam umowę tylko do czerwca i chyba potem nie przedłużą:(
daj spokój ;-)... jakie obleśnie.... pamiętaj tutaj na forum są same zaje... fajne... laski..... bez dwóch zdań ;-)

cześć dziewczyny:)))ja nie jem, będę się potem czuła obleśnie i będę miała wyrzuty sumienia;)

Wiperku nie załamuj mnie :-).... jakie the best... są okropne :-p.... jak bym perfum jadła ...

Madziulka się odezwała kazała was pozdrowić.... może piszmy coś dla Madzi żeby jej się lepiej zrobiło na serduszku.... jak wróci i będzie mogła poczytać bo jak na razie tylko 15 ciepłych postów jest na jej wątku :-)... Prosze.... bo coś po operacji nie wydaje się optymistką...

Wiperku na lepsze.... gdzie fajne babeczki no i oczywiście zarobki i godziny... kurcze ale ty masz farta.... a ja dostałam wczoraj podwyżke :-)... i lepsze godziny pracy od 9-17... no i szefowa powiedziała że nie wyobraża sobie firmy bezemnie :-).... czy to nie miłe :-)....

z marmoladą różaną są the best!!!!!!!!!!!!!!!!!

a jakie lubicie? bo ja nie lubie z marmoladą różaną, ze skórką pomarańczy... są poprostu okropne.... coś Madziulka się nie odzywa nie wiem czemu... macie od niej wiadomości?

wiecie co...2 dni temu szefowa działu finansów się mnie zapytała czy nie chciałabym się do nich przenieść a dzisiaj byłam na rozmowie u szefowej kontroli projektów i ona chce żebym u nich pracowała-teraz mam problem bo nie wiem na co się zdecydować

A ja wiedziałam ale jakoś po sytym śniadanku narazie nie mam ochoty nate pączki...
nieźle.... co prawda jak szłam do prcy to widzialam pączki poroztawiane dookoło ale jakoś mi to do myślenia nie dało.... kurcze ale jestem zakręcona :-)

ja też nie wiedziałam :) w pracy mnie uświadomili

Czesc dziewczyny...

Ja juz zjadlam paczusia:)

cześć dziewczyny ja wogóle nie wiedziałam że dzisiaj tłusty czwartek :-).... chyba na jakiejś obcej planecie żyje.....

hello:) ja też już przy pączusiu, czekam jeszcze na kawusię:-))

witajcie!! ja już jem pączusia...a Wy??

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

atopowe zapalenie skóry (17 odpowiedzi)

Dziewczyny co stosujecie dla swoich dzieci? chodzi o balsamy, kremy do twatzy i płyny do...

do góry