Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH I CHORYCH ***103***

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
OOOO!!!

Całe wieki.
Mnie bardzo długo nie bylo,nie wchodziłam,ale później odkryłam rodzinkę i znów troszkę wciągnęło:)A co Kropusiu u Ciebie?
Ja też przez dłuższy czas zaglądałam tak od czasu do czasu. Też miałam problem bo na weselniku same nowe osoby a tu okazało sie ze jest jakieś inne forum na które przeniosły sie koleżanki. U mnie tyle nowego że znalazłam pracę. Teraz pozostaje mieć nadzieje że sie sprawdzę i będę miała następną umowę. A co u ciebie?
Kropusia a masz jakiś nr gg?będzie łatwiej rozmawiać:)
Kurde musiałabym sobie przypomnieć.
cześć!!!! wiecie jakie pyszne te ślimaczki w sosie serowym...mniaaaaami

No dobrze napiszę tutaj,raczej w porządku,chcialam zmienić pracę w ramach tej w której pracuję,ale niestety moja szefowa mnie zablokowała, bo podobno jestem jej strasznie niezbędna,a ona stara już jest i jeszcze maksymalnie 2 lata tutaj będzie pracowała-to typ , który za bardzo nie lubi zmian. A co do Ciebie,to na pewno się sprawdzisz i Ci umowę przedłużą:)zawsze trzeba pozytywnie podchodzić do życia
cześć Wiper,ja próbowałam ale mi nie smakowały,może gdybym nie wiedziała,że to ślimaki to byłoby inaczej:)
Z drugiej strony to miło być niezbędnym pracownikiem. Próbowałam sobie przypomnieć ten nr ale chyba bede musiała "założyc" sobie nowy.
ale na nowym stanowisku miałam szansę na rozwój,tu się niestety uwsteczniam:( chociaż w sumie ma umowę na czas nieokreślony i jakoś łatwiej myśleć o dziecku,które coraz częściej się pojawia w moich myślach
to tak jak ja w poprzedniej pracy. Tu gdzie teraz jestem przez ten miesiąc nauczyłam sie więcej niż tam przez 2 lata.
Witajcie :)

Witamy!!!
Witamy:) A Ty Kropusia w księgowości pracujesz?ja chodzę na kurs cały czas i zastanawiam się nad jakąś praktyką,bo co mi po papierku jak doświadczenia nie mam
w księgowości. Jak byłam bez pracy to chodziłam na kurs kadry i płace.
na Jaśkową Dolinę?ja tam chodzę na rachunkowść dla samodzielnych księgowych
ja chodziłam w ramach takiego projektu dla osób zwolnionych z pracy. Kurs miałam w Zieleniaku. Zaczęłam jeszcze chodzić na kurs samodzielna księgowa z urzędu pracy ale znalazłam pracę i go nie skończyłam. A ten kurs na Jaśkowej. Ile kosztuje?
Trwa w sumie rok z przerwą na wakacje a kosztuje 3400,zajęcia odbywają się albo we wtorki i czwartki albo w sobotę
no to na razie mnie na go nie stać. Ale poszłabym sobie bo przez te dwa lata niby pracowałam w księgowości ale byłam gdzieś obok niej. chociaż tu już dużo sobie przypomniałam a także nauczyłam wielu nowych rzeczy. Ale taki kurs warto zrobić.
o ja widze ze dzisiaj dwusbowy dialog prowadzony jest na rodzince :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry