Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH I CHORYCH ***105***

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
nowy sobie założyłam...
jestem chora i siedzę już w pracy :/

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ela teraz ma najwazniejszy powód do radości :) :) :)

Aleksad, ja też czasem miewam dołki, ale staram sie jak najrzadziej ;)

ja od jakiegoś czasu cały czas jestem happy :))) i nic na to nie poradzę :))) dobrze, że tak jest, nie powinnam się złościć i być w ciągłym stresie :) mimo, że w pracy jest o to łatwo :/

a jeśli chodzi o konflikt krwi, moja kuzynka przy pierwszym dziecku miała i wszystko poszło dobrze :) nawet karmi piersią, miomo, że miała wszczepioną żółtaczkę jako dziecko, ale medycyna poszła do przodu i jest ok :))))

super powód do radości:)ja zarejestrowałam się do lux medu do ginekologa,chcę też się zbadać,zeby sprawdzić czy wszystko ok i czy można się starać o dzidzię

witajcie

ja też jestem w świetnym najstroju i u mnie takie zamieszanie i jak zwykle wszystko w ostatniej chwili ale ubaw nie mogę przez to nawet stres mnie nie łapie

co do konfliktu spokojnie problem dopiero jest przy drugim dziecku ale są teraz takie szczepionki i nie ma problemu madzia do dzieła:)

dzisiaj babki nie mogły mi pobrać krwi :)))) uśmiałam się, bo one miały większego stracha niż ja :)))) poszłam na luzie raniutko, podaję jej rękę, a ta nie może znaleźć żyły, dałam drugą i nic :) w końcu udało się, pobrała mi z lewej dłoni z zewnętrznej strony :))))

elciu to chyba jakieś mało wprawne ci się chyba trafiły:)
ale u ciebie słabo żyłki widać:)

ja mam to samo, rzadko kiedy udaje się im pobrać mi krew :) zwykle kończy się na pobieraniu z palca

Też mam takie problemy z chowającymi sie żyłkami :)

Najlepiej jak chodzimy oddać krew... Odsłaniam jeden łokieć, potem drugi... I nic :D
Pewnie sobie myślą, po co przyszłam :) Hehe :) Ale po paru uderzeniach w żyły, coś tam się pojawia ;)

zawsze było dobrze widać, ale jakieś 7 lat temu, jak leżałam w szpitalu, to zaczęło być je własnie gorzej widać, albo ja byłam tak zestresowana :) bo pewnego dnia chciano i pobrać krew i się nie udało :/ kłuta byłam w lewą rękę - nic guz narósł, w prawej to samo, nawet na dłoniach zrobiła mi sinaiki z guzkami :/ i nie pobrała krwi :)

albo jak juz pobiera, to za chwilę moja krew się pieni i znów nic :)

dziewczyny ja na całe szczęście nie mam takiego problemu można wybierać która ładniejsza:)

Moje żyłki są na "zewnątrz" praktycznie,ale pani zawsze pobiera mi z tych iewidocznych,może tak trzeba

a ja już mam chęć do domku :) w piątek było super, przyjechałam do pracy na 12.30 i skończyłam o 16.00 :)

Elu jeszcze troszkę a dzisaj jesteś do 17 czy krócej:)

Ja do 15,ale od 7, wstaję o 5,bo zawsze rano wychodzę z psem na spacer:)ale już się przyzwyczaiłam

ja dziś do 17 :/

ja wychodze dziś po 14 i do przychodni :)

Madzia to tobie 2 godzinki zostały:)

nooo...ale teraz niestety też musze wyjść odebrać fakturę za samolot :( nikt nie idzie w tamtą stronę niestety

czy któraś z Was zna może program do edytowania pdf?

Zależy o co chodzi z tym .pdfem :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry