Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH***108***

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
:) ja jestem i już została jeszcze godzinka :)))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dasz rade :)
ja już uciekam pichcić:)

pozdrowionka i trzymauj się cieplutko:)

mnie za jakas chwile szlag trafi
z prawej strony xle mi sie blizna goi i tam mnie swedzi jak cholera juz nie moge wytrzymac chyba sie zadrapie na smierc

to może to zasypać talkiem, albo zwykłą mąką ziemniaczaną, aby osuszało xle gojące się miejsce??

nie pomyslalam o tym dzieki

dziewczyny, mam w pracy dwie mapy, jedna około 40cmx60, druga metr na półtora i muszę coś z nimi zrobic, żeby je powiesić:)może macie u siebie w firmach jakieś rozwiązania, albo wiecie, gdzie mozna je "oprawić"?
zapytam męża, powinien wiedzieć,dam znac ;-)))
a szklarz tam są ramy i też oprawiają:)

my mamy mapy oprawione, w Leroy Merlin robiliśmy

Hello :-)

Wiper ja cały czas czekam na fotki Twojej Księgi :D

wiem...zrobię dzisiaj, tylko muszę kabelka poszukać ;)

wiper, ale w co macie oprawione??bo to wiesz biuro, ja myślałam o jakiś antyramach, ale to będzie chyba mega ciężkie, może jakaś plexi czy coś???
cienkie ramki i szkło, mapy sa mega duże

Ok Wiper, czekam :D

A ja tak od dłuzszego czasu czytam wypowiedzi elfik 95 na temat swojej pracy i narzekan na szefa,,,,,,,po ostatniej wypowiedzi ,na pytanie co tak własciwie robi w pracy ,,,,,,cytuje

,, oprócz wychodzenia na zakupy, to chyab robię co chcę mam dużo wolnego czasu w pracy, nie przemęczam się i nie jestem za nic odpowiedzialna " Po prostu elfik ,masz złotego szefa ,,,,i chyba nie doceniasz tego co masz
all, na szefów trzeba ponarzekać :) chociazby tak dla poprawy humoru :)

cześć:) jest tu ktoś???;)

all tu akurat pisałam o dobrych stronach mojej pracy, bo fakt nie jest w niej zbyt ciężko i w ogóle i bardzo cieszę sie, że ją mam i doceniam ją, ale sama osoba szefa jest tak nieprzyjemna, że większość pracowników dziwi się, że tak długo wytrzymałam w tej pracy :) to moje drugie podejście w tej firmie, bo raz mnie zwolniono, żeby przyjąć znajomą kolegi szefa :/ niestety nie sprawdziła się i w ciągu 2 miesięcy było jeszcze 4 dziewczyny i ponownie zadzwonili, czy bym nie chciała wrócić :) chyba mam anielską cierpliwość, bo już pracuję ponad rok, a w sumie 3 lata :) spodziewam sie dziecka i staram sie olewać szefa i właściwie cały czas mam dobry nastrój, nawet, gdy się mnie czepi :) jestem trochę zła, ale szybko mi przechodzi :)

to co robię w tej firmie nie daje perspektyw na awans, który jest bardzo modny, ponieważ musiałabym zastąpić jedynie szefa, bo jestem jego sekretarką ;)

niewielę słyszę normalnych słów, kiedy w firmie pojawia się szef ;/ zawsze jest gburowaty i uważa się za jakiegoś "boga", bo nawet jak schodzą się pracownicy i chcą wypić w biurze kawę, to szef wytyka wszystkim, że nie pracują :/

potrafi nawet ci powiedzieć, że nie możesz czytać gazety, którą rano przyniosłaś mu do pracy :/ tak mi się przytrafiło, zadania wymyśla chwilę przed 17.00 i czepia się, że giną mu dokumenty, a sam je rzuca po kątach i każe wręcz ich nie dotykać :/

Coż nie ma idealnych szefow i firm.Mogę powiedziec tylko tyle,po tym co przeczytałam ,że znam firmy ,gdzie pracowników traktuje sie w gorszy sposób .Ale kazdy z nas ma swoje subiektywne odczucia ...W kazdym badz razie dbaj o siebie i nie stresuj sie ze wzgledu na maluszka.
dziękuję i pozdrawiam :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry