Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH**113**

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
NOWY

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
i to jest właśnie przykład dobrego człowieka. Mam wielki szacunek do osób które pomagają zwierzętom.
ja mam rudego Klemensa :)))))) w domku :))) ale teraz jestem na dystans z nim :)))))

20 stopni dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja tak jak już pisałam mam swoją kotkę "Marudkę",ale dokarmiam regularnie jej mamę i rodzeństwo:)

to tak jak ja każdego kota, tu gdzie teraz pracuje, w tym bloku jest kilka kotów. Na razie naliczyłam 5.
Ja zawsze kochałam zwierzęta,na ulicy do tej pory każdego psiaka muszę pogłaskać,taki już ze mnie typ:)

nie wiem, ja po prostu nie lubię psów :/ tzn. nie lubię mieć ich w domu :/ jak ktoś ma to oki :) mogę pogłaskac jedynie i to wszystko :) a te kilogramy psa mnie przerażają :/

ALe super,ale chyba nie bardzo się cieszysz Elu?Pomyśl sobie jak dziecko będzie mogło na sankach jeździć, a piesek będzie ciągnął:)

no to nie piesek :))

za jakiś czas my będziemy mieli coś nieco większego niż labrador :) berneński pies pasterski :/ zzzzz ;/

Labrador,chyba gdzieś wklejałam jego zdjęcie:)ale jest naprawdę kochany

a jaka to rasa??

on nie z tych co się obrażają:)on jest bardziej pozytywnie do ludzi nastawiony niż ja:)

przy jego rozmiarach nie wiem czy nie obraziłby się na słowo piesek
dziękuję:)

NO I ŚLICZNEGO MASZ PIESKA, PRZEPRASZAM PSA BO NA PIESKA TO ON NIE WYGLĄDA
u mnie ZET i też szefowej nie ma i to do końca tygodnia,bo w delegacji jest:)laba:)

nie ma za co przepraszać:)ja bardzo miło cczas spędziłam:)a zmarzłam,bo sie za cienko ubrałam,ot co:)

:)))

nie wiem, czemu tak mam :)

ale to już chyba z tęsknoty za świeżym powietrzem tak sobie nucę :) ciągle mam włączoną eskęnord :) podśpiewuję jak nie ma szefa :) to zadzwonię do mamy, to do Piotra :) tłumaczę nużący i długi tekst z angielskiego :/ i temu tak śpiewam :)))

jak się pojawi szef :/ to nie będę nucić :/ podenerwuję się jak zwykle :/ ale muszę to olać, jak wyjdę poza biuro, bo by mi było ciężko :/

a nie miałaś ochoty na słodkie :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry