Widok
czesc dziewczynki juz po rewolucji meblowej u moich rodzicow i odebralam szkodnika z przedszkola ale sie zdziwi jak pojdziemy do babci jego pokoj jest kompletnie przemeblowany hi,hi a teraz musze jeszcze usias nad dodatkowa fuchą bo moj mąż sie wscieka ze dzis nic nie zrobilam:( ale w miare mozliwosci bede do was zagladac:)
witajcie kochane - mam troszke nowych wiesci z frontu dzieciowego - no wiec okulista zabronil kategorycznie rodzic naturalnie - zostalam skazana na cesarke. Zdecydowanie ma to swoje zle i dobre strony..... Natomisat dzis sie troche martwie. Bylam kolo poludnia na KTG (badanie tetna dzieciaczka dla niezorientowanych) no i cos tam sie im nie spodobalo, dzidzia za maloi sie ruszala.... no i zaraz jade jeszcze raz..... tak na wszelki wypadek chyba wezme ze soba torbe jakby chcieli zostawic mnie na obserwacji.... zjadlam obiadek, czekolade a teraz pije lekka kawke i teraz dzidzia fika a pewno jak poloze sie na kozetce podlaczona do aparatury to znieruchomieje.....
tysiące rzeczy do przygotowania na wczoraj o których nie mam zielonego pojęcia :/
musze przygotować duże tygodniowe szkolenie (dostałam kilka maili z materiałami i szczegółowymi instrukcjami do drukowania, jeden komplet ma koło 500 stron + ćwiczenia -wrr) w tym samym czasie będzie jeszcze jedno szkolenie-wrr... i jeszcze prowadzę zebranie Senior Administrative Project Assistants -buuu
musze przygotować duże tygodniowe szkolenie (dostałam kilka maili z materiałami i szczegółowymi instrukcjami do drukowania, jeden komplet ma koło 500 stron + ćwiczenia -wrr) w tym samym czasie będzie jeszcze jedno szkolenie-wrr... i jeszcze prowadzę zebranie Senior Administrative Project Assistants -buuu
po kolei
Nie spałam cała noc bo mój mąż do 2,30 oglądał telewizje a potem juz zasnąć nie mogłam
Doła mam bo przytyłam kolejne 5 kilo więc waże juz 78 zaraz sie załamię
Kolejny powód do dołka to fakt że siedze w pracy 12 godzin a wieje mi tak że zaraz mi głowę urwie
Na pocieszenie mam fakt że w poniedziałek ide do nowego lekarza
Nie spałam cała noc bo mój mąż do 2,30 oglądał telewizje a potem juz zasnąć nie mogłam
Doła mam bo przytyłam kolejne 5 kilo więc waże juz 78 zaraz sie załamię
Kolejny powód do dołka to fakt że siedze w pracy 12 godzin a wieje mi tak że zaraz mi głowę urwie
Na pocieszenie mam fakt że w poniedziałek ide do nowego lekarza
Madziu co do Twojej wagi to wcale nie widać po Tobie tego. Nie przejmuj się tak tym. Mi ostatnio tez sie przytyło, niestety. A powodów do skoków wagi jest mnóstwo np. zmiany hormonalne. Wiec musisz zrobić badania bo może sie okazać ze one są pwodem takiej sytuacji.
Cieszy mnei to ze w poniedziałek idziez do lekarza. Pogoda niestety jest tak paskudna że sie z domku nei chce wychodzic i bardzo Ci współczuję ze bedziesz siedziała w przeciagu. Tylko ubierz sie ciepło zebys się nei rozchorowała.
Cieszy mnei to ze w poniedziałek idziez do lekarza. Pogoda niestety jest tak paskudna że sie z domku nei chce wychodzic i bardzo Ci współczuję ze bedziesz siedziała w przeciagu. Tylko ubierz sie ciepło zebys się nei rozchorowała.
wiper, przecież bardzo chciałaś pracować, więc zamiast narzekać spójrz na to wszystko z innej strony. A poza tym podszkolisz angielski a to w dzisiejszych czasach bardzo sie liczy. W każdej pracy zdarzają sie trudności!
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Dzień dobry :)
Ja na chwilkę, muszę dokończyć pracę zaliczeniową, ale nie daję rady...
Magda, wczoraj za szybko widocznie wyłączyłam gg, nie widziałam Twojego zaproszenia... Ale nie dam rady, jestem jeszcze w piżamce, zaraz lecę robić obiad, bo Pawełek wraca z pracy, potem się pouczymy i do szkoły na 18...
Micka, bardzo się cieszę, że jest dobrze...
Oglądałam dzisiaj rano na dwójce "W łonie matki" - rzecz rewelacyjna...
Ładnie opowiedziane przeżycia maleństwa żyjącego w brzuszku mamy... Wzruszyłam się aż....
Ja na chwilkę, muszę dokończyć pracę zaliczeniową, ale nie daję rady...
Magda, wczoraj za szybko widocznie wyłączyłam gg, nie widziałam Twojego zaproszenia... Ale nie dam rady, jestem jeszcze w piżamce, zaraz lecę robić obiad, bo Pawełek wraca z pracy, potem się pouczymy i do szkoły na 18...
Micka, bardzo się cieszę, że jest dobrze...
Oglądałam dzisiaj rano na dwójce "W łonie matki" - rzecz rewelacyjna...
Ładnie opowiedziane przeżycia maleństwa żyjącego w brzuszku mamy... Wzruszyłam się aż....
Nas kolęda ominęła. U Pawła rodziców była 27 grudnia, jak juz dawno byliśmy w Gadańsku. U nas w środę, jak byliśmy u moich rodziców. A u nich wczoraj, jak już wyjechaliśmy :D Sprytnie udało się nam ominąc :D
Jak byłam mała, mama mnie nauczyła, że jak ksiądz da mi obrazek, mam powiedzieć "bóg zapłać".
Jak już doszło co do czego, wzięłam obrazek do łapki, po czym kichnęłam na niby....
No bo spodziewałam się, że ksiądz powie "na zdrowie" po czym ja genialnie odpowiem to, co mama mi kazała :)
Dlaczego taki wysoki poziom inteligencji nie został mi do dzisiaj :D
Jak byłam mała, mama mnie nauczyła, że jak ksiądz da mi obrazek, mam powiedzieć "bóg zapłać".
Jak już doszło co do czego, wzięłam obrazek do łapki, po czym kichnęłam na niby....
No bo spodziewałam się, że ksiądz powie "na zdrowie" po czym ja genialnie odpowiem to, co mama mi kazała :)
Dlaczego taki wysoki poziom inteligencji nie został mi do dzisiaj :D
Aneczka, ja Ci mogę nawet całe zadanie przesłać.. Ale nie chcę Ci głowy zawracać :) Za dużo tego a i Ty masz coś do zrobienia.
Spróbuję inaczej sobie poradzić... Ale bardzo dziekuję :)
Jeżeli chodzi o zagdanienia to m.in. wybór najlepszej formy własności, mapa procesów przepływu informacji i produktów, dlaczego globalizacja to najważniejszy czynnik wywołujący zmiany w zarządzaniu łańcuchem dostaw, zyskowność as użyteczność miejsca i czasu, jak efektywność logistyki wpływa na pozycj ę ekonomiczną konsumenta i populacji... bleeee.... :) :) :)
Spróbuję inaczej sobie poradzić... Ale bardzo dziekuję :)
Jeżeli chodzi o zagdanienia to m.in. wybór najlepszej formy własności, mapa procesów przepływu informacji i produktów, dlaczego globalizacja to najważniejszy czynnik wywołujący zmiany w zarządzaniu łańcuchem dostaw, zyskowność as użyteczność miejsca i czasu, jak efektywność logistyki wpływa na pozycj ę ekonomiczną konsumenta i populacji... bleeee.... :) :) :)
Wymień rynkowe kryteria prowadzenia biznesu
Przedstaw i omów piramidę logistyczną
Przedstaw istotę i cele metody KAN – BAN
Omów koszty wyczerpania zapasów
Co to są logistyczne łańcuchy dostaw.
Przedstaw kryteria wyboru dostawców.
Omów główne problemy decyzyjne logistyki dystrybucji.
Omów czynniki rzutujące na wielkość zapasów.
Omów metody prognozowania popytu rynkowego
Omów funkcje i zadania controllingu zapasów
Zarządzanie w organizacjach
Podaj i omów wybraną definicje „Logistyki”
Omów i podaj metodę XYZ podział materiałów( zapasów)
Scharakteryzuj podstawowe kanały dystrybucji
Na czym polega globalizacja stosunków gospodarczych
Wymień główne przyczyny rozwoju logistyki
Omów strukturę logistycznych procesów w dystrybucji
Podaj kryteria optymalizacji zapasów
Przedstaw istotę i cele metody KAN – BAN
Omów koszty wyczerpania zapasów
Co to są logistyczne łańcuchy dostaw.
Przedstaw kryteria wyboru dostawców.
Omów główne problemy decyzyjne logistyki dystrybucji.
Omów czynniki rzutujące na wielkość zapasów.
Omów metody prognozowania popytu rynkowego
Omów funkcje i zadania controllingu zapasów
Zarządzanie w organizacjach
Podaj i omów wybraną definicje „Logistyki”
Omów i podaj metodę XYZ podział materiałów( zapasów)
Scharakteryzuj podstawowe kanały dystrybucji
Na czym polega globalizacja stosunków gospodarczych
Wymień główne przyczyny rozwoju logistyki
Omów strukturę logistycznych procesów w dystrybucji
Podaj kryteria optymalizacji zapasów