Widok

WAŻNE -- POSZUKUJĘ AUTA NA PRZEWÓZ RZECZY DO POLSKI --- !!!

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam mam nietypowe pytanie
poszukujemy auta, osoby która pracuje w jakiejś firmie przewozowej lub coś w tym stylu... chodzi o to że ściagamy do Polski, i mamy do zabrania dużo rzeczy meble, motor, lodówka itd :)) Wrzucenie tego jako przesyłka, lub wrzucenie na palete na auto to spora kasa bo liczą to wagowo .... szukamy kogoś kto wracał by po trasie " Londyn - Polska okolice Katowic " pusty tz. bez załadunku .... kwestia kasowa do uzgodnienia.
Może ktoś wie ile kosztuje wynajem auta na minimum 3 dni, albo sam przewoził rzeczy, albo podpowie nam COŚ Z WŁASNEGO DOŚWIADCZENIA

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
spróbuj popytać w polskich sklepach-często jeżdzą po towar do polski właśnie 'puści"-bez załadunku. moj brat tak sie zabrał z bristolu do szczecina z całym dobytkiem i cena do ugadania. powodzenia
dokladnie, tak jak kolezanka napisala:)
powodzenia
WYMARZONA SUKNIA NA TWÓJ ŚLUB:)
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-suknie-z-salonu-Marietta-t222164,1,130.html
Mój szwagier też wracócił do Polski. Załatwił sobie przewóz rzeczy na trasie Birmingham-Gdańsk za 250 funtów. Czy to duzo? Nie wiem... Jak chcesz mogę zapytać o namiary...
witam cie asienko
jeśli byś mogła to popytaj o jakieś namiary, co prawda mieszkamy w Londynie, ale może ten ktoś będzie umiał pomóc, lub zna kogoś kto po innej trasie jeździ.... ale jeśli możesz zapytaj będę bardzo bardzo wdzięczna

pozdrawiam :)
mój kolega podał mi kiedyś namiary na firmę przewozową z którą zabrał się do Pl... nie wiem ile będą sobie liczyc za nietypowe wymiary ale nazwę zawsze mogę podać :) szkoda, że w okolicę Katowic... bo ja mogłabym podrzucić tylko w okolice Gdańska. Firma to Speedtrans... i mam taki o to numer tel. 0044-7812211118
image
image
może ktoś jeszcze miał podobne doświadczenia i wypowie się
będziemy bardzo wdzięczni :) nie ukrywamy, że najdogodniejsze rozwiązanie było by dla nas gdyby ktoś przy okazji wracał "pusty" do Polski autem dostawczym ...
asienko odezwij się proszę
an-da - przepraszam za milczenie :) ale ze mnie guła jest.. zadeklaorwałam się i zpaomniałam... :( dziś szwagier będzie to go zapytam i dam znac!
an-da, podaj mi swoj adres mailowy :)
anusia4000@wp.pl
wyslalam Ci maila

daj znac, jak cos ustalisz :)

pozdrawiam
Asienko dziękuję bardzo za pomoc :))
najprawdopodobniej będziemy korzystać tych usług
czekamy jeszcze bo znajomi też chcą się dorzucić i coś upchnąć :)) i dla wszystkich wyjdzie to tanio

pozdrawiam :))

Rezerwacja przez https://gorentalcars.pl/ zajęła chwilę, odbiór jeszcze krócej. Bardzo wygodne rozwiązanie, zwłaszcza w Warszawie

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

jaki odkurzacz polecacie ? (26 odpowiedzi)

muszę kupić i nie rozglądałam się jeszcze, pomożecie co wybrać ?

Impreza urodzinowa dla mamy na 50tke, gdzie zrobić ?????????? na szybko (14 odpowiedzi)

Hej moja mama w kwietniu obchodzi 50 urodziny. Ogólnie impreza była zaplanowana na 17 marca Pod...

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

do góry