Widok

WESELE W HOTELU DAL

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Bardzo prosze o wszystkie opinie na temat wesela w hotelu dal.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nikt nie bawiła sieę tam na weselu?
ja chyba bede miala wesele, tez chcialabym dowiedziec sie czego na temat tego lokalu
Byliśmy tam na wywiadzie. Osobiście nenu nam się dosć podobało i ceny takie jak wszędzie. Jednak nie zdecydujemy sie tam bo zauważylismy ze są dwie sale. jedna do tańczenia, a druga odizolowana do jedzenia. Według mnie raczej nie sprzyja to integracji gości i orkiestra czy dj ma problem z dotarciem do niech ale to tylko moja opinia.
JA TAM ROBIĘ WESELE 04.09. Mi akurat odpowiada,że tańczy się trochę dalej niż je i siedzi,ale to już kwestia gustu.
a jakie wam wariant menu zaproponowali od 100czy od 120 zł, u mnie najdroższy był za 140. W sumie cały zcas zastanawiam sie na tym hotelem, b owesele w przyszły roku
my juz zdecydowalismy sie na ten hotel na przyszly rok
Bardzo polecam hotel Dal. Jedzenie pyszne, pieknie podane, obsluga fachowa. Kierowniczka caly czas nadzorowala prace kelnerek, w razie jakichkolwiek spraw sluzyla pomoca. Apartament pierwsza klasa.
Jednym slowem super.
ja jestem jeszcze przed weselem w hotelu Dal, bo mam dopiero we wrześniu, ale muszę przyznać ,że kierownikczka jest tam super, nie robi problemów z niczym, nawet jak nam pasuje spotkac sie dopiero wieczoremto nie ma problemu. ... amm nadzieję,że wesele tez będzie udane.
też robiłem tam wywiad.. sala fajna, ale niestety do tanecznej trzeba przejść przez mniejszą salę z barem - za zakręt. To jest najgorsze - za zakrętem.. Dopytywałem się ludzi i odradzają takie położenia, wodzireje się gubią, nie wiedzą czy biec do stołu czy zabawiać tańczących.. No i .. nie wszyscy goście tańczą, a widzieć by chcieli co się dzieje, np. babcie.. one już nie potańczą a na wnuków popatrzeć by chcieli.
pozdrawiam
(przy okazji, na tyłach hotelu jest okrągła sala, z podestem scenowym, ale miała iść do przeróbki/remontu.. więc raczej się o niej nie mówi ;))
Mam pytanie - na ile osob mozna zrobic tam wesele? Mi wlasciwie chodzi bardziej o przyjecie (okolo 50 osob) -raczej bez tancow, niz wesele.
Dziekuje z gory za odpowiedzi :)
do góry