Widok
WESELE: październik czy listopad???
Mam straszny dylemat :( postanowiliśmy pobrać się w przyszłym roku.. zostaje nam tylko pażdziernik lub listopad..
sala, o której marzę ma tylko wolny listopad, za to inna wolny październik..
listopad nie jest moim wymarzonym miesiącem, kojarzy mi się tylko ze sniegiem, a chciałabym mieć ładne zdjęcia w plenerze..
chociaż nigdy nie wiadomo jaka pogoda będzie w październiku.. nie wiem co zrobić???
nie tak łatwo znaleźć wolny termin na przyszły rok, gdzie chce się wynająć samą sale ze swoimi kucharkami.. przy tym taką, która pomieści 150-180 osób..
co robić, wybrać pażdziernik, czy listopad????????
sala, o której marzę ma tylko wolny listopad, za to inna wolny październik..
listopad nie jest moim wymarzonym miesiącem, kojarzy mi się tylko ze sniegiem, a chciałabym mieć ładne zdjęcia w plenerze..
chociaż nigdy nie wiadomo jaka pogoda będzie w październiku.. nie wiem co zrobić???
nie tak łatwo znaleźć wolny termin na przyszły rok, gdzie chce się wynająć samą sale ze swoimi kucharkami.. przy tym taką, która pomieści 150-180 osób..
co robić, wybrać pażdziernik, czy listopad????????
monia17 napisał(a):
> wzielabym pazdziernik chociaz oba te miesiace sa niepewne jesli
> chodzi o pogode. ja na waszym miejscu przelozylabym slub np na
> ma lub czerwiec rok pozniej jesli tak wam na tym zalezy a
> przeziez pol roku to nie duza roznica.
>
>
...też mówiłam o tym mojemu Kochanemu, ale powiedział, ze nie chce już dłużej żyć beze mnie.. że chce w koncu ze mną dzielić kazdy dzień i minutke tego życia,a nie tylko spotykac się w weekendy.. a najlepiej to chciałby pobrać sie jeszcze w tym roku :)
To jest właśnie mój Kochany Wariat :)
> wzielabym pazdziernik chociaz oba te miesiace sa niepewne jesli
> chodzi o pogode. ja na waszym miejscu przelozylabym slub np na
> ma lub czerwiec rok pozniej jesli tak wam na tym zalezy a
> przeziez pol roku to nie duza roznica.
>
>
...też mówiłam o tym mojemu Kochanemu, ale powiedział, ze nie chce już dłużej żyć beze mnie.. że chce w koncu ze mną dzielić kazdy dzień i minutke tego życia,a nie tylko spotykac się w weekendy.. a najlepiej to chciałby pobrać sie jeszcze w tym roku :)
To jest właśnie mój Kochany Wariat :)
My - jak widać po suwaczku - mamy ślub właśnie w październiku :)
Zeszłoroczny październik i listopad były przepiękne i mam nadzieję, że teraz też tak będzie :)
A plener można zrobić o każdej porze roku - czy to w złotym zbożu, czy wśród jesiennych liści, czy też na bielusim śniegu. Ważne, że się kochacie - wszystko na pewno się uda niezależnie od miesiaca, który wybierzecie :)
Zeszłoroczny październik i listopad były przepiękne i mam nadzieję, że teraz też tak będzie :)
A plener można zrobić o każdej porze roku - czy to w złotym zbożu, czy wśród jesiennych liści, czy też na bielusim śniegu. Ważne, że się kochacie - wszystko na pewno się uda niezależnie od miesiaca, który wybierzecie :)