Widok

WIARA CZYNI CUDA- CIĄŻA!!!!!

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
ciężko w to uwierzyć, ale jest to prawda. Zawsze powtarzałam, wiara czyni cuda.....moje modlitwy do Boga, całe tony leków Hormonalnych i sterydów dały wynik -

Jestem w 5 tyg. ciązy, potwierdzonej przez dwa testy ciązowe i doktora na podstawie krwi. W przyszłym togdniu kolejna wizyta i kolejne cuda.

Pełnia szczęścia!!! dołączam do WAs szczęśliwe, zaciążone. a INVICta - górą - jestem ich kolejny sukcesem.....kolejnym sukcesem dr śliwińskiego.

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Majls gratulacje, aż mi się łezka w oku zakręciła:)dbaj o siebie i maluszka,ale tego nie muszę Ci wcale mówić:)))))))

gratuluje, bardzo sie ciesze razem z tobą; ja chyba już przestałam wierzyć w cuda - właśnie to dziś rano mamie powiedziałam; jak tak dalej będzie wyglądać moje życie to będę tez musiała się wybrać do jakiejś tego typu kliniki

Gratulacje!!!
Cieszę się ogromnie. Na pewno będziecie cudownymi Rodzicami!
Duże buziaki . Trzymaj się ciepło!!!!
majls!! jak się cieszę!!!

najszczersze gratulacje! dbaj teraz o swoje zdrówko i zdrówko maleństwa :)

Ja mam wizytę 20.06 może Klopsik się odwróci:-)))
Majls, jeszcze gęba mi sie smieje, jak sobie pomyślę o Waszym szczęściu:-)
Gratulacje!!!!!
Dbaj o siebie i maleństwo :)
pozdrawiamy

Dziękuje dziewczyny!!!

Radość niesamowita, fakt faktem dotykam brzusia i gadam do swojego maleństwa, nie szkodzi że jest zarodkiem, jest moim upragnionym szczęsciem.

Szok ogromny, a teraz codzienne modlitwy dziękczynne.

pmagdalena, zyczę Ci tego szczęścia i mnóstwa wiary w powodzenie akcji.

Wiara czyni cuda.....kolejny dowód. Dobrze, że w przyszłym tygodniu dostanę swoje pierwsze zdjęcie z USG, bo na razie głasze brzuszek, oglądam wyniki z krwi, a potem testy ciążowe - bo wciąz trudno uwierzyc w mój maleńki cud.

Cała rodzina szaleje ze szczęscia, a mąż równiez nie dowierza.

Jestesmy pijani ze szczęścia......., jakie to cudowne uczucie...mogłabym skakac z radości (ale musze chronić me maleńkie szcęście)...fakt faktem usmiech nie schodzi mi z buzi
:)az mi ciarki przeszły:)cudowna wiadomość:)zdrówka dla ciebie i dzidzi:)

No, wielkie gratulacje! Oby kolejne tygodnie były tak szczęśliwe aż do cudownego rozwiązania.
majls ja ci gratuluje i ciesze sie ze jestes w wymazonej ciazy bo mi to narazie nie jest dane

nie trace jednak wiary i prosze cie o modlitwe za mnie teraz tak bardzo maze o dziecku

Zycze wam aby dzidzia rosla zdrowa i była dla was najwieksza, wymarzona pociecha -waszym słoncem i szczesciem .Zyczę ci tego a wiem że tak własnie bedzie , ze bedziesz wspaniałą mamą a dziecko bedzie kochane bo jest wymarzone, wymodlone, wyczekane.

Przepraszam że sie tak rozpisałam ale wiem ze ty czekalas na te wiadomosc tak bardzo jak ja czekam teraz i czuje sie jak czytam ta wiadomosc jakbym to ja była w ciazy. Ciesze sie niezmiernie.

Majls,
Ty wiesz, że trzymałam i trzymam kciuki. Oczywiście bedziemy pisać:-)))
Tak jak mówisz, wiara czyni cuda - ja po IUI nie dopuszczałam do siebie myśli, że mogło się nie udać:-))) Szkoda, ze niektórym tej wiary brakuje...
Buziaki dla Mamusi i głaskusie dla Dzidziuni ode mnie i od 33 tygodniowego brzuszka-niespodzianki
gratulację i trzymajcie się cieplutko -Ty i Twoje upragnione Maleństwo:)
aż się cieplutko na serduszku robi słysząc takie wiadomości

jaszczurka
cudowna wiadomosc...gratulacje!!!
Gratulacje!! :)

gratuluuuuje :*

Majls- SERDECZNE GRATULACJE!!! Wspaniała wiadomość!

Bardzo się cieszę, dużo jakiś czas temu pisałaś... Masz rację-wiara czyni cuda!

Trzymaj się zdrowo... Trzymajcie się zdrowo :)
Moje najszczersze gratulacje. Trzymamy kciuki za mamę tatę i malutką fasolkę. Super!!!!!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry