Widok

WIDEOFILMOWANIE CYFROWO, DVD, RANDKI, WYWIADY, 13 LAT DOŚWIADCZENIA

Wesele Zaspa Temat dostępny też na forum:
Polecam swoje usługi. Cyfrowa kamera, 13-letnie doświadczenie, nagrywanie płyt DVD, randki, wywiady, montaż komputerem itd.
Filmuję osobiście, nie zatrudniam żadnych przypadkowych pracowników.
Na życzenie przyjadę i zaprezentuję przykładowe filmy u klienta w domu.
W celu uzyskania wiekszej ilosci informacji, oraz cen proponuje wejść na stronę

www.filmart.end.pl

Są tam nowe kadry z filmów

ZAPRASZAM NA PREZENTACJĘ po wcześniejszym uzgodnieniu terminu (wtedy podam dokładny adres)
Gdańsk - ZASPA ul. Startowa
tel. 558-06-94 (0-501-92-92-27)

"Kaseta Próbna"
W przypadku zamówienia płyt DVD otrzymujecie "KASETĘ PRÓBNA" ze zmontowanym filmem.
Film możecie obejrzeć w domu, a nastepnie na podstwie Waszych uwag i spostrzeżeń dokonywane są zmiany np. wycięte wskazane sceny, zmiana muzyki, skrócenie niektórych ujęć itp.
Dzięki temu macie większy wpływ na ostateczny film który znajdzie się na płycie DVD lub kasecie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skorzystałam - POLECAM
Wszystko ładnie zmontowane - fajnie się ogląda.
Niestety co do jakości nagranego materiału mam zastrzeżenia - nie da się tego poprawić ale czego można oczekiwać od taniej cyfrowej kamery - raczej cudów nie zdziała.
Tak jest jak się oszczędza przy zamawianiu usług. Mam nauczkę - więcej nie pozwolę załatwiać czegokolwiek za siebie.
Bardzo dziękuję za opinię. Z pewnością wezmę ją pod uwagę.

W związku z tym że przed nagraniem płyt DVD nowożeńcy otrzymują kasetę próbną, po czym przekazują mi uwagi dotyczące filmu, wiem że dotyczą one głównie wycięcia niektórych scen, zmiany muzyki, dodania lub zmniejszenia liczby efektów itp.
Są to głównie zmiany dotyczące indywidualnych gustów i upodobań klientów.
Nigdy nie spotkałem się z uwagami dotyczącymi jakości filmu.

Jak wiadomo głównymi uczestnikami tego forum nie są (jakby się mogło wydawać) osoby pragnące zawrzeć związek małżeński, a jednynie osoby reklamujące swoje usługi, nie zawsze uczciwie.

Osoby te często podszywają się pod kogoś innego i chwalą sami siebie, a walka konkurencyjna jest bardzo zacięta.

Dlatego bardzo proszę o ujawnienie się osoby, która jest autorem powyższej opinii (Basia) poprzez wysłanie do mnie maila ze wskazaniem o które wesele chodzi. (proszę o podanie czegoś więcej niż data, miejsce i imiona pary młodej, bo te informacje można znaleźć na mojej stronie internetowej. Będę bardzo wdzięczny.

Wideofilmowanie "FILMART"
www.filmart.end.pl

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

do góry