Widok

WIECZÓR PANIEŃSKI

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak go organizujecie?????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja za tydzień idę na wieczór panieński do kuzynki, jeszcze dokładnie nie wiem czy odbędzie się on u niej w domu czy w jakiejś knajpie, ale na pewno będzie super.
o, to może naskrobiesz coś już po imprezie, ok???? nie mam pojęcia co teraz się robi z tej okazji
nijak.nie lubie takich spotkan z samymi babkami,gadanie o facetach i bzdurach.

Nie przeprasam za bledy
Coś naskrobię, obiecuję. Dwa lata temu byłam na wieczorze panieńskim u koleżanki, było nas babek w domu sporo i jedna zadzwoniła do jakiejś agencji by przyjechał facet i zrobił striptiz. Ominęła mnie ta przygoda, bo mam zazdrosnego narzeczonego, który po mnie przyjechał za wcześnie,pokłóciłam się z nim, a koleżanki się obraziły. Z drugiej strony to chyba niesmaczne. Ciekawe jak faceci organizują wieczory kawalerskie, choć może lepiej nie wiedzieć.
a zazdrosc cie by nie brala jakbys weszla a tu jakas babka prawie naga ociera sie o twojego faceta?bo ja bym ...no.

Nie przeprasam za bledy
Zazdrość nie,raczej złość i do ślubu by jeszcze nie doszło.
no własnie.

Nie przeprasam za bledy
Striptiz jest niesmaczny i najmniej korzysta na nim panna młoda.
Proponuję zrobić w tym ostatnim okresie coś dla siebie:
spotkać się z koleżankami w domu lub wynająć jakiś pensjonacik nad morzem i skorzystać z zabiegów SPA do wyboru prawie 20 rożnych zabiegów.

na przykład pakiet:
4 aromatycznych peelingów dla koleżanek + jeden wyjątkowy zabieg na ciało dla przyszłej panny młodej 299 zł
Każdy dodatkowy peeling 40 zł
więcej informacji na http://www.najlepszymasaz.fora.pl
668 317 562
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie wiem jeszcze co planuje... ale zadnego striptizera nie chce. Moj chlop stwierdzil, ze w ogole nie chce wieczoru kawalerskiego... i cale szczescie;)

***MadziaK***
image
image
A ja najpierw się spotykam w domku z babeczkami na dobrym jedzonku i piciu a potem idziemy potańczyć do jakiejś knajpy, zrobię tylko rezerwację stolika. Byłam dwa razy już na takiej "łączonej" imprezce panieńskiej i było cakiem fajnie, jedyny mankament to to, że potem dołączył do nas wieczór kawalerski :) a pozatym to moja kumpelka z uczelni coś ma ekstra wymyśleć. Co do striptizera to chyba mnie to nie kręci, no chyba że tylko fajnie zatańczy i nie będzie się do mnie "przystawiał". A mój M nie wiem co zrobi, boje się pomysłów jego kumpli.

image
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Zapraszam: www.kartkikaroliny.blog.onet.pl - kartki, dekoracje.
Boże Narodzenie 2007 - oryginalnie :)
ja mam swoj wieczór w sobotę :) no nie mam pojęcia co tam moje baby knują ;) na razie wciągnęły mojego B w konspirację ;) już mnie ciekawość zżęra ;) dobrze że to już niedługo :)

image
Jutro idę do Przyjaciółki na wieczór panieński :) Dziś razm z Marcinem kupiłam Jej sexi prezent, nie napiszę jaki, bo czyta to forum :). A teraz grzebię w necie i szukam czegoś ciekawego na taki wieczór i oto co na razie znalazłam:
"-seria krępujących pytań do panny młodej
- konkurs odgadywanie kto kupił jaki prezent pannie mlodej( wcześniej umawiacie się, że każda dziewczyna kupuje np. majtki, które w jakiś sposób oddają jej charakter, upodobania itp..Panna młoda ma za zadanie odgadnąć, od kogo są poszczególne majtki i to uzasadnić)
-słyszałam też, że są wróżki, które można zamówić na wieczór panieński, i które wróżą pannie mładej albo wszystkim zaproszonym(to juz indywidualnie do ustalenia)
-z innych info to wiem, że przez internet można zamówić mydlanego penisa(w ramach prezentu dla p.mlodej)
No witam, tu gdzie mieszkam (Holandia) bardzo popularne sa imprezy tematyczne na tzw. wieczorki taneczne. Kazdy sie przebiera (w zwiazku z jakism tematem), a panna mloda - ma sie najbardziej wyrozniac z tlumu pod tym wzgledem - zeby bylo widac ze to jej wieczor. Mozna kazac pannie mlodej zbierac podpisy mezczyzn znajdujacych sie wlasnie w lokalu (np. na t-shirtcie)... Duza popularnoscia cisza sie wszelkiego rodzaje warsztaty dla grup zorganizowanych np. robienie mozaiki, taniec brzucha, mechaniki pojazdow itd...."

Lady_in_black z 13 w piątek :)
inne pomysły:
"ja organizuje panienski kolezance juz w ten piatek. Planujemy:
1. test na żonę tj. zadamy jej pytania na ktore wczesniej odpowiedzial juz narzeczony i sprawdzimy jak dobrze go zna i czy wie za kogo wychodzi za maz ;)
2. zamowilysmy pizze w kształcie penisa (o dl. 50 cm), bedzie dobra zakaska przed czekajacymi nas balami...
3. kupimy "seksowny" prezent
4. różowe baloniki i rozowe drinki beda dodatkiem do wieczoru
5. a pozniej bal do w zarezerwowanym wczesniej klubie.

Panna młoda nie wie o pizzy ani o tescie, mysli ze sie spotakmy wczesiej zeby razem isc do klubu... zobaczymy jak to wyjdze :)
powodzenia dziewczeta :)"

hej
ja niestety nie wiem jak bedzie tak naprawde wygladal moj wieczor panienski. organizuja go moje najlepsze kolezanki:)))

image
pomysł, który mnie zaciekawił:
"ja byłam na super panieńskim. Spotkałyśmy się wszystkie u świadkowej w domu, podjechała limuzyna którą pojechałyśmy po zszokowana przyszłą panną młodą :) i pojechałyśmy wszystkie do studia fotograficznego.... przebierałyśmy się w stroje z "epoki" piłyśmy wino a zaprzyjaźniony fotogra robił sesję zdjęciową. Wszystkie to miło wspominamy. I na dodatek jest dużo zdjęć :)"

"hej a ja robiłam fiutkowe ciacho sama: biszkopt przełozyłam truskawkami, całość oblana była białą czekoladą (polewa do kupienia) z dodatkiem czerwonego barwnika do jajek - otrzymalam tym sposobem k****kowy kolor, oczywiscie żołądź był mocniejszej barwy , jajeczka także, a włoski z czekoladowych robaczków. Aaa a jak dawałam ciacho pannie przyszłej młodej to wsadziałm w czubek taką świeczke do tortów a'la zimny ognień ( do kupienia w cukierniach) i zwieńczyłam to słowami, że taki wytrysk będzie miała okazje zobaczyc tylko raz w życiu. Inna moja fumfelka przygotowala na wieczór panieński worek rozmaitości, wrzuciła do niego różne przedmiociki kojarzące się z małżeństwem, macierzyństwem i.t.p panna młoda z zakrytymi oczami losuje pokolei niniejsze rekwizyty i opisuje z jaka czynnością lub sytuacja sa związane. Jest niezły ubaw na serio fantazja po %% jest wybujała ! Przedmioty to np: grzechtka, kajdanki, butelka na mleko, gumka itd Slyszalam tez o takim motywie,że przygotwuje się naklejki z róznymi smiesznymi pseudonimami typu : ślepa zocha, głucha gienia i inne ,losuje sie je potem, a każda z laseczek goszczących na imprezce przykleja sobie wylosowana i śmiga w niej cały wieczór. Robi sie tez mix maxi drink. Każda z zaproszonych pań wlewa cos od siebie do szklaneczki oczywiście po troszku, nie musza to byc tylko alkohole bo przezciez należy uważac na efekty.... Co tu jeszcze hmmm Zauważyłam tez na jednym wieczorze, że panna młoda przybrana była w playboy'owskie uszki króliczka - takie z puszku no i w ogonek śmieszzne to ..... Mam nadzieje, że komuś pomogłam i co nie co podpowiedziałam ."

http://www.mydlandia.pl/produkt.php?id=68

http://www.allegro.pl/item102359426_oryginalny_prezent_na_wieczor_panienski_.html

http://www.allegro.pl/item101752680_diabelek_wieczor_panienski_kawalerski.html

http://www.allegro.pl/item101748903_kroliczek_wieczor_panienski_kawalerski_playboy.html

najpierw wypic cos w domku z babolami (kulturalnie he he),potem w lepszych humorkach na imprezke i szalenstwo do bialego rana... U mnie najprawdopodobniej panienskie w polowie imprezy zbiegnie sie z kawalerskim (tak jak nas bedzie zżerała ciekawość co robią nasze chłopy tak zapewne i ich bedzie dręczyć co robimy my).

imageimage

<a href="http://www.slub-wesele.pl
up:PP

image
image
Polecam Wieczór Panieński w Gdyni. Ja byłam w Willi Bryza. Wykupiłyśmy z babeczkami apartament i spędziłysmy przyjemne chwile w jacuzzi z szampanem i truskawkami:) Kto chciał to korzystał z sauny i solarium, dodatkowo wieczor uprzyjemniła nam osobista konsultantka kosmetyczna i upiekszaysmy sie aby na weselu wyglądac naprawde olśniewajaco.
Super było.
No właśnie takie coś by mi odpowiadało najbardziej - fajny pomysł
No własnie tez mam problem z paroma szczegołami odnosnie wieczoru panienskiego...jak to jest czy to organizuja swiatkowa i najblizsze kobitki...i jak gdyby rowniez sponsoruja?Czy to ja musze zorganizowac ,np.knajpa kupic piwo(myslalam o beczce) i.t.p.
Jak myslicie?
image
ja najlepszy wieczorek panieński spędziłam a Gdyni w Willi Bryza! Polecam kazdemu, a jacuzzi mają super!
witam serdecznie, urzadzamy wieczory panienskie serdecznie sie polecam, cena do uzgodneinia..... to bedzie niezapomniana impreza!!! Obiecuje, zapraszam weronika20056@wp.pl
W maju byłam na wieczorze panieńskim u koleżanki w
image
Cały text mi się skasował :-( chciałam napisać, że byłyśmy w Gdańsku, najpierw u niej, a potem w paradoksie, robiłyśmy jej testy i mini zadania. W prezencie dostała od nas tort w kształcie penisa oraz strój króliczka Playboya na noc poślubną :-P
image
Tu fotka tortu, efekt murowany, ale troszkę za słodki
image
image
Ja mam panieński w sobotę ;). I posiedzimy, popijemy u mnie,a potem gdzieś do klubu poszaleć. Żadnych atrakcji nie przewiduję, chociaż kto wie co moje wariatki wymyślą :).
A przyszły mój, na początku nie chciał nic robić, teraz coś kombinują, ale nie obawiam się, szczerze mówiąc nawet jak myślałam o rozbierającej się lasce u nich, to afery nie robiłam :)
imageimage
image
Ja miałam teraz w sobotę panieński i moje szalone diablice zabrały mnie po imprezce w domu limuzyną na imprezę do lokalu. Super sprawa. Potem byłyśmy w Hormonie, gdzie w sumie mało ludzi było, ale była klatka w której można było tańczyć :) i się wyszalałyśmy :)
image
image
Polecam karykaturę jako prezent dla głownej zainteresowanej- moge narysowac wszystko -

na stronie jest okolo 200 przykladowych rysunow WARTO!.

http://www.jolakarykatura.webpark.pl
ja organiziwalam przyjaciolce wiecczor najpierw spotkanie u mnie ze wzgledu na to iz mam duzy ogrod bylo nas ok 20 jedzonko muzyczka drinki oczywiscie gazdzetty s lomki peniski obrus w peniski itp :PPpotem przyjechal striptizer tance z prszyszla panna mloda a potem podjechal nasz wynajety party bus drinki i tance w srodku przy rurce:Pgodzinna przejazdzka po miescie i potem na imprezke gdzie mialysmy wynajete 2 loze i alkohol ogolnie b ylo super!!
Ja jeśli chodzi o prezent polecam sesje:) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/prezent-na-wieczor-panienski-ogl3544821.html

Inne tematy z forum Wesele

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry