Widok
Anka... a jaka informacja ma być tam zawarta?
Ale chodzi Ci o jakiś rymowany wierszyk czy po prostu z informacją?
:)
No to ja bym napisała tak:
Dla szanownych Gości przewidziany jest nocleg w hotelu XXX. Doba hotelowa rozpoczyna się (tu data i godzina), a kończy (tu data i godzina).
Ewentualnie jeśli chcesz, żeby goście mieli jasno powiedziane, że opłacacie jedną dobę to napisałabym:
Dla szanownych Gości przewidziany jest noclegz soboty na niedzielę w hotelu XXX. Doba hotelowa rozpoczyna się (tu data i godzina), a kończy (tu data i godzina).
Jeśli chcesz, by goście potwierdzili, że z noclegu skorzystają to dodaj jeszcze: Prosimy o potwierdzenie noclegu. Czy coś takiego ;)
No to ja bym napisała tak:
Dla szanownych Gości przewidziany jest nocleg w hotelu XXX. Doba hotelowa rozpoczyna się (tu data i godzina), a kończy (tu data i godzina).
Ewentualnie jeśli chcesz, żeby goście mieli jasno powiedziane, że opłacacie jedną dobę to napisałabym:
Dla szanownych Gości przewidziany jest noclegz soboty na niedzielę w hotelu XXX. Doba hotelowa rozpoczyna się (tu data i godzina), a kończy (tu data i godzina).
Jeśli chcesz, by goście potwierdzili, że z noclegu skorzystają to dodaj jeszcze: Prosimy o potwierdzenie noclegu. Czy coś takiego ;)
komuś robiłam takie własnie wkładki - poszukami wkleję ci tekst niedługo
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

Szanowna Rodzino i Przyjaciele,
Chcielibyśmy Was uprzejmie poinformować
o przewidywanym planie imprezy.
SOBOTA
Od ..... godz ....– Przyjazd i zakwaterowanie w .............
– bez żadnych kosztów ( www.nazwa )
...godz.... – Msza Ślubna w ..........
........ - .......... – Zabawa Weselna
NIEDZIELA
....... - .........– Śniadanie
........... - .......... – Poprawiny
Zainteresowanym możemy również zarezerwować nocleg
z piątku na sobotę oraz z niedzieli na poniedziałek
w cenie ........ zł/osoba ze śniadaniem
Chcielibyśmy Was uprzejmie poinformować
o przewidywanym planie imprezy.
SOBOTA
Od ..... godz ....– Przyjazd i zakwaterowanie w .............
– bez żadnych kosztów ( www.nazwa )
...godz.... – Msza Ślubna w ..........
........ - .......... – Zabawa Weselna
NIEDZIELA
....... - .........– Śniadanie
........... - .......... – Poprawiny
Zainteresowanym możemy również zarezerwować nocleg
z piątku na sobotę oraz z niedzieli na poniedziałek
w cenie ........ zł/osoba ze śniadaniem
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

witam kochani ludziska :)
potrzebuje pomocy...... w miejscu gdzie odbywac sie bedzie nasza zabawa weselna jest rowniez mozliwosc noclegow...
jest to koszt wprawdzie 40 zl za osobe , jednak nie stac nas by placic za wszystkich 90 gosci...
chcielibysmy dolaczyc informacje do zaproszen , ze istnieje mozliwosc noclegu, jednak goscie beda musieli za niego zaplacic....
i tu potrzebna mi wasza pomoc moi drodzy....
bede bardzo wdzieczna jak pomozecie mi sklepac jakis wierszyk/albo poprostu kilka zdan....chcemy by bylo milo itp a sami jakos juz pomyslow nie mamy.....
pozdrawiam i dziekuje serdecznie
potrzebuje pomocy...... w miejscu gdzie odbywac sie bedzie nasza zabawa weselna jest rowniez mozliwosc noclegow...
jest to koszt wprawdzie 40 zl za osobe , jednak nie stac nas by placic za wszystkich 90 gosci...
chcielibysmy dolaczyc informacje do zaproszen , ze istnieje mozliwosc noclegu, jednak goscie beda musieli za niego zaplacic....
i tu potrzebna mi wasza pomoc moi drodzy....
bede bardzo wdzieczna jak pomozecie mi sklepac jakis wierszyk/albo poprostu kilka zdan....chcemy by bylo milo itp a sami jakos juz pomyslow nie mamy.....
pozdrawiam i dziekuje serdecznie