Widok

WODA !!!! jaką pijecie ??

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jaka jest najlepsza woda do picia dla kobiet w ciąży i matek karmiących??
szczerze to już sama nie wiem.
Ja piłam żywiec i słyszałam, że woda źródlana nie jest najlepsza tylko mineralna.
Jaką wy pijecie ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

koniecznie w szklanych butelkach https://stolicazakupow.pl/kategoria/artykuly-spozywcze/napoje-i-woda/woda/woda-w-szklanych-butelkach/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najbardziej mi smakuje cisowianka perlage z lodem i cytryną, latem to mój ulubiony napój, który przyjemnie musuje :)

Ja piję wodę kranową. Mam zamontowany zmiękczacz kupiony na stronie zmiekczaczewody.com.pl. Świetnie się sprawdza, woda jest smaczna.

Fakt, picie wody jest bardzo ważne. Szczególnie w kontekście sezonu letniego kiedy bardzo łatwo jest się odwodnić ze względu na pocenie się. Najważniejsze jest by wykorzystać najlepszej jakości wodę. Bardzo popularna jest woda alkaliczna dlatego warto wiedzieć na jakim poziomie kształtuje się alcalia cena - https://alcalia.pl/ Pamiętajmy też o wytycznych co do samej ilości.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szczerze wszystkie wody to i tak wody, ale mnie przyciagnela Cisowianka bo nie smierdzi jak inne i jeszcze cenowo jest dobra.

W naszym biurze mamy dostarczaną wodę od pmk źródełko. jest bardzo dobra, idealnie nadaje się do picia bezpośrednio z saturatora, jak i do zaparzenia kawy/herbaty.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

do góry