Widok
ooooo, to mnie powalilo:
NAPIS Z OGNIA na weselu :)
ja nie wiem juz czego to ludzie nie wymysla...napis z ognia, banki z mydla, golabki, i baloniki pekajace. a to nei koniec...
no nic, ja dzisiaj mam wyjatkowo wredny dzien i...wydarlam sie na szefowa. glupio mi strasznie bo w sumie to ja jestem od roboty a ona od pisania kartek swiatecznych ale mnie okropnie wkurzyla bo zmarnowala moj czas...faktury az krzycza, opoznienia w dostawach moze stanac produkcja a wina moja oczywiscie....tak to jest z nami biednymi wyrobnikami.
ide pogadac z meze, bo zazdrosny jest o forum ;)))
NAPIS Z OGNIA na weselu :)
ja nie wiem juz czego to ludzie nie wymysla...napis z ognia, banki z mydla, golabki, i baloniki pekajace. a to nei koniec...
no nic, ja dzisiaj mam wyjatkowo wredny dzien i...wydarlam sie na szefowa. glupio mi strasznie bo w sumie to ja jestem od roboty a ona od pisania kartek swiatecznych ale mnie okropnie wkurzyla bo zmarnowala moj czas...faktury az krzycza, opoznienia w dostawach moze stanac produkcja a wina moja oczywiscie....tak to jest z nami biednymi wyrobnikami.
ide pogadac z meze, bo zazdrosny jest o forum ;)))
mi sie podoba, a zwlaszcza kolor, ja lubie takie ciemne drewienka :) moglabym sie rpzyczepic troche do oparc ze moglyby byc inne te szczebelki ale nie zwracaj na mnie uwagi bo ja ogolnie tak zyciowo jestem czepialska :))
zachorowalam na lozko z brw ale po 1 jest jasne a chcielismy ciemne a po 2 takie samo ma moja swiadkowa ...;)
zachorowalam na lozko z brw ale po 1 jest jasne a chcielismy ciemne a po 2 takie samo ma moja swiadkowa ...;)
A do Jantaru możesz dojechać chyba najlepiej "8" ;) Musisz wysiąść na przystanku na ul. Kochanowskiego przy takim dużym nowym boisku koło wieżowców i tam iść wzdłuż rzeczki - to są jakieś 2-3 minuty pieszo od tego przystanku :)
Jak nie wiesz jak trafić gdzieś w Wejhu to pytaj, mieszkam tu od urodzenia więc jak coś to pomogę ;)
Jak nie wiesz jak trafić gdzieś w Wejhu to pytaj, mieszkam tu od urodzenia więc jak coś to pomogę ;)
No to super tanio! My mamy w sypialni i w "dziecięcym" meble z BRW i są całkiem ładne, ale zdecydowanie mniej pakowne niż te z szynaki... no i najlpiej idź obejrzeć je na żywo, bo kolory trochę odbiegaja od tych w necie... Ale jakby co w BRW masz w Jantarze koło Kauflandu w Wejhu, więc tam też możesz podjechać zobaczyć ;)