Widok

WRZEŚNIOWE ŻONY (5)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
tym razem to ja założyłam :) ale jestem dumna z siebie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mhmhmh Maxaga pychota ta Twoja kolacja musiała być :)

Ajeczka, dzięki za odpowiedź - zrobiłam z wermutem i wyszło dobre, tylko chyba za drobno pokroiłam cukinię, bo jak się "rozpędziłam" to pokroiłam w ćwiartki takie dość chude i prawie się całkiem "rozpuściły" w sosie, więc chyba lepiej dać większe kawałki - chociaż nigdy cukinii nie robiłam - może zawsze tak jest?
ale generalnie danie szybkie i bardzo smaczne, do odgrzania nic nie zostanie, bośmy wszystko zjedli :)
a ja też się pochwalę, że spaghetti na oliwie z czosnkiem i boczkiem pycha wyszło :) i miało boski zapach ;)

A tak w ogóle to CZEŚĆ :)
dzien doberek :))

Mysiorka wyslalam Ci cos na maila;)
helou!
ja do późna kuchnie sprzątałam, teraz chodzę na paluszkach i patrze i nie wierze, to moja kuchnia?? taka, piękna, elegancka i hihihi czysta? ;)

ja-dwisia: no cukinię powinno być czuć, przynajmniej skórka powinna lekko chrupać, ja kroję w połówki o grubości ok 5-7 mm
odpisałam na @ ;)

a ja właśnie toczę walkę w sobie ;) czy iść na 21 na basen z mężusiem czy jechać na wyprzedaż nocną do klifu pod pretekstem szukania butów dla męża :D
ja oczywiscie wybralabym zakupy :D
Mi się już odechciało,a za to mąż mnie przekonuje ;) co się dzieje na tym świecie! :D
oj moj Maz to jest tez niezky numer, zamaist mi mowic, ze nie mozemy na cos wydac kasy albo ze nie mam sobie czegos kupowac to mnie wrecz namawia:)) i taka z nas dwojka wyluzowanych wydawaczy :D
Mój na siebie nigdy nie chce wydawać, chyba że naprawdę potrzebuje- dlatego chce jechać, żeby buty znaleźć dla siebie ;) a może jakaś pianka do nurkowania się trafi w promocji :P
Hejka ;)

Mysiorka - co to za wyprzedaż w Klifie? Napisz coś więcej :)
Wczoraj w Fashion kompletna porażka... normalnie pustki, nic nie kupiliśmy, więc problem prezentów nadal aktualny...
jest jakaś nocna wyprzedaż od 21.00 :) teoretycznie przysyłają zaproszenia na to, ale i tak każdy może wejść, kto wie ;) przeceny są w granicach 20-30% Już na takiej jednej byłam w tym roku, gdzieś na przełomie wiosny i lata.
a to dziś? do której godziny trwa?
nie wiem do której, ale chyba do 24 ;) tak, DZIŚ
no to jasne, zemu nikt tu nei zostal :)
wszystkie polecialy do klifu.
Mi sie udalo dzisiaj wyjsc o czasie z pracy i zdazylam kupic kartki swiateczne. teraz siedze i pisze :)
no to jasne, zemu nikt tu nei zostal :)
wszystkie polecialy do klifu.
Mi sie udalo dzisiaj wyjsc o czasie z pracy i zdazylam kupic kartki swiateczne. teraz siedze i pisze :)
dziewczyny co Wy się tak opuszczacie ??
:)
ja nie mogę konwersować, bo szkolę swoją zastępczynię, ale przynajmniej bym poczytała :D
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
hej, ja jestem :) ale totalnie nieprzytomna- bardzo późno wczoraj wróciliśmy, byliśmy uzależnieni od znajomych, z którymi pojechaliśmy...
ogólnie nie było nic fajnego :/ no oprócz sukienki za 599zł i spódnicy za 400zł ;) w reserved na dziale damskim- porażka! w cubusie taaaaaaaaaaaakie kolejki, więc nawet nie mierzyłam nic, bo bym tyle nie stała ;)
ale mój mężuś kupił sobie buciki, kąpielówki i zatyczkę do nosa :) a ja na pocieszenie mam kolczyki ;)
No to dobrze, że my nie jechaliśmy, bo ja nie znoszę takich tłumów i kilometrowych kolejek :) Poza tym wolę Fashion, bo tam to można dostać naprawdę tanio sporo rzeczy...
A tak poza tym to coś czuję, że się dzisiaj strasznie wynudzę w pracy... niby mam co robić, ale to nic pilnego, więc mi się nie chce ;)
sunny to jak Ci się nudzi, to przypomnij sobie przepis ;)
dzien doberek:)

ja jestem wyspana bo spalam prawie 11h :P

i kolezanka przyniosla mi zamowiony z ikei obraz do kuchni, wlasnie sobie na neigo patrze:)

dzis go moj M. zawiesi :)

w pracy bede miala spokojnie ale w domu to sie nie wiem o ktorej poloze bo mam tyle do zrobienia i posprzatania przed jutrzejszymi urodzinami meza ze chyba padne ;)
do góry