Widok

WRZEŚNIOWO-PAŻDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Razem rażniej przejść przez ciążę,wspominać dobre jak i te gorsze chwile,cieszyć się z każdego dnia tego pięknego stanu,przeżywać każde USG,każdy ruch dziecka a póżniej przezyć poród i radość z macieżyństwa(choć nie jest takie łatwe)

Zapraszam do wpisywania się.
Ja mam termin na 12.09.2013
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mandin, jest już nowy wątek, tutaj:
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=450681
:)

Bezpłatne warsztaty dla kobiet w ciąży - 7 marca (czwartek)

Dziewczyny, spotkamy się na Bezpiecznym Maluchu?
https://www.facebook.com/events/474348925960552/
hej! mam termin na 14.10 :) no właśnie, ja też (JUŻ!) sporo myślęo wyborze szpitala, mieszkam w Sopocie więc najbliżej mi do Redłowa, lecz tam nie podają w razie czego ZZO, więc może kliniczna? Zaspa raczej odpada, bo słyszałam, że tam nie ma oddzialnych sal porodowych, tylko jakieś poprzedzielane boksy, przez które wszystko słychać, czego sobie nie wyobrażam. jakieś rady?
hej:) proszę o wskazówki i rady nt. wyboru szpitala do porodu. Od razu uprzedzam,że 6000 zł za Swissmed niestety odpada... a chciałabym mieć "w razie czego" świadomość,że na moją prośbę podadzą mi ZZO... czy macie jakieś doświadczenia odnośnie rzeczywistej dostępności znieczulenia na Klinicznej/Zaspie/Wojewódzkim? bo słyszałam,że w Redłowie w ogóle nie ma tematu. Chodzi mi o rzeczywistą dostępność,bo wiem,że wszędzie jest gadka o "małej dostępności anestezjologa". Słyszałam też kilka historii nt. np. niechęci ordynatora Wojewódzkiego do cesarskich cięć nawet w razie konieczności (gdy rodziła tammoja koleżanka z pracy,podobno zmuszono 20-toparoletnią pierworódkę do naturalnego porodu dzieciaka ważącego grubo ponad 4 kilo, ułożonego pośladkowo..... Mam również pytanie, czy gdzieśw 3mieście jest możliwość porodu do wody? z góry pozdrawiam :) - termin mam na 14.10

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry