Widok
WYLOT
Witam wszystkich męczy mnie już to szukanie ,,lepszej pracy,, w trójmieście bo wiem że takowej nie znajdę nie godzę się na stawki rzędu 7 - 8 zł netto na umowie zlecenie praca typu magazyn, produkcja jakiś części np. samochodowych , praca na kasie, dokładnie towaru czy praca w ochronie w biedronce czy na jakimś gównianym obiekcie ... mam dość już tej biedoty poszukiwania lepszego jutra ... dlatego mam zamiar jak 3/4 moich znajomych wylecieć stąd. ... kierunek to Anglia mam tam znajomych którzy pomogą mi na początku w znalezieniu zakwaterowania resztę będąc już na miejscu sam sobie zorganizuje ( pracę ) ... jeżeli ktoś jest równie zdeterminowany i chciałaby / chciałby zmienić swoje życie oraz realia ,,trójmiejskiej pracy ,, zapraszam do kontaktu :
sylwestrowiec@gmail.com
sylwestrowiec@gmail.com
A jaki masz dotychczasowy przebieg zatrudnienia, wykształcenie, certyfikaty, kursy, szkolenia etc? Dla ekspertów posiadających fachową wiedzę i doświadczenie dobrze płatna praca w Polsce się znajdzie (+5K zł / msc ). Dla przeciętnych szarych myszek rzeczywiście przysłowiowy zmywak nie pozwala na wiele więcej jak wegetacja.
tak mój znajomy jest pewny ! byłem już w UK 8msc w 2013 roku wróciłem w listopadzie z powodu śmierci bardzo bliskiej osoby i nie co się tutaj zasiedziałem w Gdańsku ( oczywiście pracowałem w 2 firmach przez ten czas na umowie zlecenie za 7.50zł - 8zł netto ) jednak widzę że nic tu się nie polepsza a idzie ta cała praca w coraz gorszym kierunku ( mobbing + jakieś kary finansowe itp ) zgadzam się też że jak jesteś super fachowcem jakimś programistą informatykiem to wyjeżdżać nie musisz ... no Ja osobiście skończyłem szkołę średnią elektroniczną i jest ciężko z praca ... ze znajomym jestem w ciągłym kontakcie na skypie i namawia mnie do powrotu teraz w tym mieście otworzyli nowe magazyny Waitros praca na 2 zmiany przez 3 msc przez Agencje ang za 7.50funta brutto po 3 msc kontrakt za 9f brutto więc akurat w moim przypadku nie ma się co zastanawiać !!! pozdrawiam wszystkich ...
Życzę kolego powodzenia i szczęścia... Człowiek zdrowy zawsze podświadomie szuka lepszego, bo to w jego naturze, a jak jeszcze może wykorzystać daną od losu szansę, to powinien to zrobić. Wielu takiej szansy nie ma i najzwyczajniej musi pracować byle gdzie, za byle jaką stawkę i w byle jakiej atmosferze... Dlatego trudno dziwić się, że połowa naszego społeczeństwa jest zgorzkniała, nieuśmiechnięta, sfrustrowana, schorowana etc. Nie zastanawiaj się i nie słuchał rad pt. "nie jesteś patriotą, itp. pierdoły. Jest patriotyzm i jest wrodzona chęć do godnego życia. W tym kraju, dla wielu, jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Wybierz lepsze życie dla siebie i rodziny! Powodzenia