Widok
WYMARZONA SUKNIA Z teledysku Guns and Roses
Dziewczyny to jest NAJCUDOWNIEJSZA suknia ślubna jaką kidykolwiek widziałam.
Videoklip "November Rain" jest z roku 1992 a suknia jest nadal piękna i ponadczasowa; bardzo krótka z przodu, z tyłu długi tren, bufiaste ramiączka, pełno drobnych kokardek.
Idealna dla dłuuugonogich kobiet.
Dla przypomnienia teledysku podaje link:
http://www.hotclips.be/v-10851-november-rain.php
To coś naprawde wspaniałego!!! Cena rynkowa sukni to zaledwie 8,000$ (na tamte czasy).
Wiem ,że jedna z przyszłych panien młodych uszyła sobie dokładnie taką samą parę lat temu, z wszystkimi szczegółami.
Polecam TĄ SUKNIE jako inspirację dla odwżnych dziewcząt :D
Badzo proszę o OCENĘ TEJ SUKNI
Videoklip "November Rain" jest z roku 1992 a suknia jest nadal piękna i ponadczasowa; bardzo krótka z przodu, z tyłu długi tren, bufiaste ramiączka, pełno drobnych kokardek.
Idealna dla dłuuugonogich kobiet.
Dla przypomnienia teledysku podaje link:
http://www.hotclips.be/v-10851-november-rain.php
To coś naprawde wspaniałego!!! Cena rynkowa sukni to zaledwie 8,000$ (na tamte czasy).
Wiem ,że jedna z przyszłych panien młodych uszyła sobie dokładnie taką samą parę lat temu, z wszystkimi szczegółami.
Polecam TĄ SUKNIE jako inspirację dla odwżnych dziewcząt :D
Badzo proszę o OCENĘ TEJ SUKNI
wiecie dziewczyny,
ja uważam że na pokazywanie nóg i ociekanie seksem są inne okazje,
a nie własny ślub
nie na tym to chyba polega w tym dniu,
ale to moje zdanie,
ja też kiedyś, czyli wtedy gdy zobaczyłam tę suknię w teledysku to sie w niej zakochałam,
ale teraz po prostu uważam że to nie wygląda dobrze
zastanów się jeszcze nad tym,
pozdrawiam,
ja uważam że na pokazywanie nóg i ociekanie seksem są inne okazje,
a nie własny ślub
nie na tym to chyba polega w tym dniu,
ale to moje zdanie,
ja też kiedyś, czyli wtedy gdy zobaczyłam tę suknię w teledysku to sie w niej zakochałam,
ale teraz po prostu uważam że to nie wygląda dobrze
zastanów się jeszcze nad tym,
pozdrawiam,
.
Tak ...ta sukienka była moim marzeniem w dzieciństwie (no bo w latach 90-tych to ja w podstawówce byłam) Dokładnie tak sobie wyobrażałam własny slub :) Ta sukienka (oczywiscie figura tez miała byc taka) taka wiązanka, taki tort,no i oczywiscie taki kosciółek...swiadka tez takiego chciałam ;) Ale niestety nie ma takich możliwosci :( mój tata to by zawału chyba dostał jakbym w tej kiecy wyskoczyła w kosciele...poza tym figurka troche odbiega ;) kosciółka nigdzie takiego nie znalazłam (a szukalismy) no i doszłam do wniosku ze w dzieciństwie sie wiele rzeczy wymysla i nijak to sie ma do zeczywistosci ;)
Ale dziekuje za namiary na ten teledysk
Ale dziekuje za namiary na ten teledysk
zona mojego kuzyna miala taka suknie, nieco dluzsza z przodu, nogi zgrabne, ale nie wygladalo to fajnie szczegolnie w kosciele
dla mnie, to trochę...hmmm...kiczowate?? bez klasy.... ale co kto lubi :)
Moja kumpela też przed slubem pokazywala mi swoja sukienkę...hiszpanka - krotka z przodu i długa z tyłu...pomyślałam - wiocha!
Ale jak ją zobaczyłam.... smak, wdzęk i klasa :) wyglądała pięknie :)
Także nie można zakładać chyba, że sukienka jest be tylko po obejrzeniu zdjecia.
Moja kumpela też przed slubem pokazywala mi swoja sukienkę...hiszpanka - krotka z przodu i długa z tyłu...pomyślałam - wiocha!
Ale jak ją zobaczyłam.... smak, wdzęk i klasa :) wyglądała pięknie :)
Także nie można zakładać chyba, że sukienka jest be tylko po obejrzeniu zdjecia.