Widok

WąTEK DLA "ZAPRACOWANYCH'***106***

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
NóWKA

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny dzięki za miłe słowa. Ale powiem Wam szczerze że stresuję sie dlatego że na studiach nie miałam egzaminu ustnego zawsze pisemny i dlatego tez jestem przerażona ze nei będe wiedział co mam mówić.

Rozgadasz się :)

Olśni Cię,uwierz w siebie i wmawiaj sobie,ze zdasz,bo jesteś najlepsza i koniec:)

Oby tak było..

Kurcze chciałąbym być po wszystkim. Jutro o tej porze będe pewnei juz w środku. Jesteśmy pierwszą grupą zdającą na Naszym roku.

Dziewczyny, które się już broniły mam takie pytanko: czy zapraszałąyście gdzieś swojego promotora po obronie??

kiedyś zdawałam egzamin i miałam takiego cykora, że mało tam nie hawtowałam przed drzwiami :/ ale jak weszłam do środka, cały stres gdzieś został za drzwiami i było już oki :)

Ja broniłam się już w sumie 3 razy,licencjat,magister i podyplomowe,ale nigdy nigdzie promotora nie zapraszaliśmy,były tylko kwiaty,wspólne zdjęcia i na tym koniec,ale to zależy jak blisko jesteście z tym promotorem

Mamy naprawde super babeczkę. Zawsze Nam pomagała. Słyszalam że właśnie z tym jest różnie, dlatego sie pytam. Mamy tez dla niej pióro w prezencie i do tego kiatki dla wszystkich.

dzieczyny a tak na chwilkę zmieniając temat poczytajcie sobie to:

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=8171&wid=8750599&rfbawp=1172653273.190&ticaid=134d3

Jeżeli naprawdę była fajna,to może zgodzi się z Wami gdzieś pójść,jej też na pewno będzie miło:)

Tez się nad tym zastanawiam. Broni sie tylko 4os. włącznie ze mną. Na początku byli wszyscy za żeby ją zaprosić a teraz dwie sie wycofały i zostaję ja i mója koleżanka. Więc czy w tym wypadku wypada prosić??

A dlaczego nie?kończycie już studia,to na pewno nie będzie to traktowane jak lizusostwo

tak żartem: a co komu winien kot?? :)

może to jakiś pogromca kotów:)

cześć dziewczyny
no i znowu z nieba cos tam pruszy:)
no a ja od jutra zamieniam się w kobietę pracującą:)
i niestety przed południem na pewno nie będę się odzywać ponieważ żeby tam wejść na internet trzeba miec kody które na początku się nie otrzymuje ale po południu się odezwę:)
ale tak to się wogóle cieszę bo się u mnie troche zamieszało i jakoś tak fajnie się zrobiło bardzo optymistycznie hihhi

odebrałam wczoraj wyniki, właściwie chyba wszystko jest ok, ale z całych tych wszystkich kartek 3 rzeczy mi się nie zgadzają: mam za mało glukozy i neurocytów, a za dużo mpv :/ reszta jest w normie :) chyba nie musze się niczym przejmować?? :)

No to gratulacje,najważniejsze ,że praca jest:)

cześć k@jutko :)

to ważne być optymistycznie nastawionym, a będzie wszystko OK :))))

Elu, najlepiej wybierz się z tym do lekarza i jego zapytaj. POwinien wszystko wytłumaczyć...
Ewentualnie w internecie można znaleźć interpretacje wyników. to tak dla uspokojenia można poczytać...

Karolina, gratulacje kobieto pracująca :)
A śnieg faktycznie prószy.... Ale znika od razu :) przynajmniej tu...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry