Widok

WąTEK DLA "ZAPRACOWANYCH'***107***

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
a tak otwieram ze względu na te dziwne zawirowania w moim życiu:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mamy ze studia atrium, dom wiosenka
beatka, wyslalam ci linka - wole to zrobic od razu bo nie wiem kiedy znow spokojnie siade przy kompie (teraz marta spi mi na lewej rece)
Micka a jaki masz projekt domu?My już od 4 m-cy szukamy odpowiedniego,ale mamy bardzo rygorystyczne warunki zabudowy i ciężko coś trafić fajnego

MIcka, prześlesz mi na maila (ale koniecznie w wolnej chwili :) to nie jest pilne) jakieś rzuty tego domku? Mnie takie tematy bardzo interesują teraz :)
A ja pamiętam o tym, że mogę zapytać o działki, ale w tym tygodniu zawiesilismy etap szukania, więc napiszę później :)

a my juz mamy projekt naszego domku :)))) czekamy tylko teraz na wpis do ksiag wieczystych co niestety okolo 2 miesiecy potrwa :(((
jest jest...na weselniku nawet wątek założyła :)

tak sie zastanawiam, co sie z aggga dzieje.... nie widzialam jej od jakiegos czasu.....
to pewnie przesilenie wiosenne :)

w niedzielę mój brat miał kolejne święcenia i już może udzielać komunii świętej :))))

nie tylko nasze forum, zawsze pada cały portal trojmiasto.pl :)

psuje się dość często ostatnio to to nasze forum

chyba tak bo ne mogłam na niego wiejść..

cos forum padlo przed chwilka :(((( ale juz chyba ok :)
cześć :)

witajcie :)
aneczkal, my po obronie zarówno lic. jak i mgr zaprosiłyśmy naszego promotora na obiad do retauracji, pogadaliśmy na luzie, wypilismy winko, pogadaliśmy już tak swojsko na "ty" i było super miło, to był baaaardzo fajny człowiek!!:))
k@juta, gdzie będziesz pracowac??

czuję się dzisiaj jeszcze gorzej...jakiś koszmar

Elu ja ostatnio czytam bardzo fajną książkę
może4 i trochę smutną ale taką o samtym życiu jak to w ciągu chwili może wszystko się obrucić dogóry nogami i jak trzeba cieszyć się z obecnej chwili:)

ja pisalam wiersze kiedys duzo i nawet je ludzie czytali

Elu ja uwielbiam pisać listy
i wiesz też się chyba zbieram żeby napisać książkę ale taką życiową ale tak wiesz to takie moje jakies tam wydumania zobaczymy co z tego wyjdzie
co do wierszy nie lubie ich i na pewno nigdy nie napisze wiersza ja muszę się długo wygadać:)

dziewczyny, czy zdarzyło się wam kiedyś pisać jakieś wiersze, czy opowiadania tak dla siebie?? A jak tak, to odważyłyście się to komuś pokazać??

Ja dawno temu napisałam romansidło ;) które pokazałam tylko jednej osobie :) śmiałyśmy się potem z tego :) nawet nie wiem, gdzie się ono podziewa, ale pamiętam o czym pisałam :)

Do wierszy nie podchodziłam :) a jak zaczęłam pisac pamiętnik to na drugi dzień już go skończyłam :)))))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry