jestem okropnie niewyspana :( myślałam że do 10 nadrobie a tu klops...na 10:30 musze pędzić na tą rozmowę z szefem...jestem totalnie nieprzygotowana :(
Mystic ja pamietam zaraz macieowi przypomne i napisze ci zaraz jakie ma to play cos tam wiesz o co chodzi
i kurcze z ta muzyka Piotr chciał do mnie przyjechac robic to jakos może sie umówimy?
faktycznie dzwonilaś :) oj oj oj ... a mój telefon leżał głęboko w torebce jak jechałam skm i nic nie słyszałam :) :) :)
co sie stało? może maila napiszesz niunia? ja muszę lecieć do sklepu po bułkę, bo od wczoraj co zjadłam to zwracałam i teraz jestem strasznie głodna :(
dobry wieczór
ja dzisaj jestem wymęczona odebrałam wczoraj dyplom i dzisaj dopiero wróciliśmy a jutro piekę ciasta na urodzinki męża we wtorek:) i w sumie już się cieszę:)
ja tak samo!! mam kozaczki ale dostanę do ręki dopiero za tydzień :(
a mojemu mężusiowi marynareczkę śliczną kupiłam i też dostanie dopiero w niedzielę ;)))
:)))uff, ale dzień:)ale kupiłam już część prezentów i wybrałam prezent dla siebie od ajlowju-już mam ten prezent w szufladzie, ale nie mogę dotykać, bo oficjalnie dostanę dopiero w Wigilię:) w sklepach szał oczywiście:)))