Widok

Wakacje nad Bałtykiem - gdzie?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mamy z dziecmi, czy możecie polecic fajne, blisko morza domy wczasowe? Z doświadczenia wiem, że te lepsze kwatery sa już rezerwowane na poczatku roku, dlatego pytam. A z polecenia sa najlepsze :)
Rok temu bylismy nad samym morzem w Ustce, dwa lata temu troszkę gorzej, bo daleko od morza w Łebie.
Może ktoś może polecić obiekt z placem zabaw i blisko morza?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam Villa Amberia w Jastrzębiej Górze - blisko morza (chociaż na plażę strome zejście po schodach), spory kawałek od centrum (dla rodzin z dziećmi to chyba plus) i plaż z łatwiejszym dojściem, ale:
- duuuży plac zabaw na podwórku,
- zabawki ogrodowe - rowerki, pchacze, samochody...
- wewnątrz spory kids play - kulki, zjeżdżalnie, sporo zabawek, itp - mają chyba zdjęcia na stronie
- budynek ma kilka lat, zadbany, czysto
- rowery z przyczepkami i fotelikami dla bobasów za darmo dla gości
- wózki dziecięce, łóżeczka, nocniki, podstawki, .....
- przyjeżdżają chyba tylko rodziny z dziećmi, więc nikt nie będzie się krzywił, że dziecko płacze itp.

powiem szczerze, że nie znalazłam podobnych ośrodków w innych miastach nadmorskich (nie licząc oczywiście wypasionych hoteli:)

chętnie dowiem się, co sprawdzili inni:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
O! Jastrzębia Góra brzmi dobrze, jeszcze tam nas nie było. Sprawdze oferte - dzieki.
..

Wiem, że za bliskość od morza trzeba zapłacić, ale nie szukam hoteli 5 gwiazdowych, tylko kwater, które spełniają moje wymogi.

No i czystość...ogromnie wazna dla mnie sprawa. Bo moje dzieciaki zawsze wejdą w każde zakamarki :)

Może jeszcze któras z mam ma cos do polecenia?
Polecam Dębki tam łagodne zejście do morza i szeroka plaża
Ja również polecam Dębki plaża rewelacja, szeroka no i zawsze się miejsce znajdzie, kawałek trzeba iść przez las ale warto, kwater jest sporo, niektóre dowożą swoich gości melexami.
W Dębkach polecam domki bosanoga

Polecam również Kopalino piękne szerokie plaże i spokój. Jest domek jantarowo, tylko to kawałek od morza, ale za to nad morze idzie się a najczęściej jeździ rowerem przez piękny las sosnowy (olejki sosnowe tak pachną w słońcu) ehhh lato... jeszcze trochę i będzie slonecznie

Inne tematy z forum Podróże

Legoland w Danii Aktualnie. Proszę o wskazówki (15 odpowiedzi)

Hej, Z racji tego że są tanie loty bezpośrednio do Legolandu planuję tam wycieczkę. Czy ktoś...

Wrocław czy Kraków? Urlop. (12 odpowiedzi)

Które miasto wybrać na wakacje? Słyszałam, że oba są magiczne. Ale jak byście mieli wybierać...

Wakacje z dziećmi (116 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry