Widok
inseksik..., mmmmmmm
częstochowskie rymy
zapodaję
dla muła który
jest komarem
bo jeastem eMCe
i niech muł to wie
ze bardzo chce
by cmoknął mnie
on dobrze wie
że w d..ę
więc nie wstydź się
muł cmoknij mnie
przepraszam was kochani ale chyba ciągnie mnie do inseekta
chemia zadziałała
co zrobić
pozdrowienia i cmoki
zapodaję
dla muła który
jest komarem
bo jeastem eMCe
i niech muł to wie
ze bardzo chce
by cmoknął mnie
on dobrze wie
że w d..ę
więc nie wstydź się
muł cmoknij mnie
przepraszam was kochani ale chyba ciągnie mnie do inseekta
chemia zadziałała
co zrobić
pozdrowienia i cmoki
...
Czasem gdy zamykam oczy pojawiają sie obrazy, ktore chcę jak najszybciej opisać... tak aby już nigdy nie stały się przeszłościa, ale jak tylko sięgam po pióro wiem, że nikt orócz mnie nie może ich poznać.. może za dużo i zbyt wielę oczekuję od zycia.. ale nie mogę powolić by stało się ono puste i pozbawione barw... nie chcę tego. Wiem, że jest coś co jest tak blisko .. tylko dlaczego wciąż się tak wymyka z moich rąk?? to ciągłe poczucie, że robię nir to co powinnam, że to jescze nie to.. hmmm
Komarku chyba lekko przesadzasz z tym zamknięciem:))) poczekaj jeszcze chwilkę
Fakt, że jesteście tak daleko i nikt mnie nie zna pozwala mi pisać to co czuję:))))
Pozdrawiam Was i buziaki Wam i Tobie:)******
Komarku chyba lekko przesadzasz z tym zamknięciem:))) poczekaj jeszcze chwilkę
Fakt, że jesteście tak daleko i nikt mnie nie zna pozwala mi pisać to co czuję:))))
Pozdrawiam Was i buziaki Wam i Tobie:)******
Lilian...
Szczerze zapraszam Cię do siebie na weekend lub urlop, jeśli takowy sobie zrobisz. Pracuję i nie mam urlopu w planach, ale spoko zapraszam do siebie, myślę, że czas będziesz umiała sobie wypełnić, poza tym masz tu już kilku znajomych :) , jeśli chcesz pobyć nad morzem - u mnie będzie Ci dobrze - pomyśl o tym !
Nie denerwujcie się
Moje niesłychanie tajne laboratorium opracowało kilka super-antykomarowych środków. Zamierzam zbić fortunę sprzedając je wojskom NATO, wcześniej wupróbowując ich działanie na naszym Komarze M.. Niniejszym rozpoczynam badania , także statystyczne (ukłony ekonomistom :) , skuteczności działania genialnych specyfików . Za chwilę rozpylę najnowszy bojowy , aerozolowy środek typu : "łukasik - 1", - dumę naszych naukowców.
Sledzcie uważnie (NATO też) i :
1/ jeżeli po użyciu Komar M. zacznie pisać "dziwne" rzeczy, znaczyć będzie, że jego niezwykle wybitny intelekt został obezwładniony i środek działa ;
2/ jeżeli zaś nie napisze nic, znaczyć będzie , że całkowicie stracił orientację i albo pacnął srogo w ścianę "erudycją" albo wpadł w gorący płomień , przypalającej sobie papierosa zapalniczką , boskiej Ifki .
Uwaga zaczynam :
Koooooomar!!!...jesteś..............????......................jest
więc : PSSSSSSSSSSSSS. . . . . . . . . . . .. . . ...
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . .. . . .. . . . . . . . . . . .. . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . .. . ..
Włączam nasłuch :))))))
Sledzcie uważnie (NATO też) i :
1/ jeżeli po użyciu Komar M. zacznie pisać "dziwne" rzeczy, znaczyć będzie, że jego niezwykle wybitny intelekt został obezwładniony i środek działa ;
2/ jeżeli zaś nie napisze nic, znaczyć będzie , że całkowicie stracił orientację i albo pacnął srogo w ścianę "erudycją" albo wpadł w gorący płomień , przypalającej sobie papierosa zapalniczką , boskiej Ifki .
Uwaga zaczynam :
Koooooomar!!!...jesteś..............????......................jest
więc : PSSSSSSSSSSSSS. . . . . . . . . . . .. . . ...
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . .. . . .. . . . . . . . . . . .. . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . .. . ..
Włączam nasłuch :))))))
KOCHANI
OSTATECZNIE I BEZODWOŁALNIE!!!!
NIE WIEM JAK Z ANDRZEJKAMI... PISZCIE CO I JAK, JA MAM OGROMNĄ OCHOTĘ POSZALEĆ GDZIEŚ Z WAMI PRZY DOBRYYM ALKO... (KTO-CO-LUBI) NIE MAM NIC W PLANACH I Z TEGO CO WIEM NIE TYLKO JA JESTEM NIEUMÓWIONA NA SOBOTNI WIECZÓR I NOC... WIĘC NIE DAJCIE SIĘ PROSIĆ I ZGŁASZAJCIE SIĘ NA MOJĄ LISTĘ - JA ROBIĘ REZERWACJĘ (JAKI LOKAL CHCECIE- CZEKAM NA PROPOZYCJE) ... CAŁUJĘ WAS I CZEKAM - PISZCIE DO MNIE!!!!
Ps. Wer...hihihi dobłe ... komar is dead...
NIE WIEM JAK Z ANDRZEJKAMI... PISZCIE CO I JAK, JA MAM OGROMNĄ OCHOTĘ POSZALEĆ GDZIEŚ Z WAMI PRZY DOBRYYM ALKO... (KTO-CO-LUBI) NIE MAM NIC W PLANACH I Z TEGO CO WIEM NIE TYLKO JA JESTEM NIEUMÓWIONA NA SOBOTNI WIECZÓR I NOC... WIĘC NIE DAJCIE SIĘ PROSIĆ I ZGŁASZAJCIE SIĘ NA MOJĄ LISTĘ - JA ROBIĘ REZERWACJĘ (JAKI LOKAL CHCECIE- CZEKAM NA PROPOZYCJE) ... CAŁUJĘ WAS I CZEKAM - PISZCIE DO MNIE!!!!
Ps. Wer...hihihi dobłe ... komar is dead...
:))
Ika:))) bardzo Ci serdecznie dziękuję za zaproszenie...mam nadzieję, że i Ty mnie będziesz mogła odwiedzić:))) zapraszam z całego serca.. Chwilowo i ja nie dostanę urlopu. Ostatnimi czay zaniedbałam pracę ( chorowałam) i muszę wszystko nadrobić, ale możliwe że uda mi się przyjechać.. kocham Nasze morze i raz do roku ( nie wiem tylko dlaczego zawsze zimową porą ) je odwiedzam. najczęściej jadę do Jastrzębiej Góry. Jak tylko bedziesz mieć ochotę oderwania sie od swej rzeczywistości, daj znać a ja oczekiwać Cię będę ze zniecierpliwieniem...
Pozdrawiam i przesyłam buziaki:))***
ps. Buziaki Wam i Tobie...))))))))
Pozdrawiam i przesyłam buziaki:))***
ps. Buziaki Wam i Tobie...))))))))
Lilian :)
Dziękuję za zaproszenie. Przyjeżdzaj kiedy chcesz, na okres wakacji moje córeczki jadą do swojego ojca, także będziemy mogły troszkę "poszaleć"... to moja propozycja...ale cały rok tu mieszkam - więc tylko się odezwij. Napisz do mnie maila, ja też napiszę, podam Ci numer telefonu do siebie. Całuję Ciebie i Wszystkich, cmok cmok cmok ludziska, ciągle czekam na chętnych loodzi na imprę w sobotę :)