Widok

Wakagi

no coz, kazde z nas ma tendencje do pochopnych wnioskow, a moglo tak wygladac, prawda?
dzieki, od razu lepiej :))))))))
i wracaj calo!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

komunikat

oglaszam koniec tego gadania

muł komar & ......

love-peace-&-rock'n'roll
jesteś cudownie słodki
ehhhh inseekcie mój
cmoknijmniewdupętakbyzaswędziało

muł komar........

cmokaj - pośpiesz się napaliłem się na ciebie

zrób tak cmok cmok cmok cmok
o tak --- no dalej --- a ja zamruczę z roskoszy
mrrr

:):):) wszyscy mili ludzie

pozdrawiam gorąco
wszystkich was z okolic i Lilian
wiecie :):):)

spotkajmy się wreszcie :):)

ifka

krysia - wojtek tęsknią za Tobą - chcą się jak najszybciej spotkać --- tak mi mówili przed chwilą :):):):):) (cały czas mi tak marudzą)
zrób coś z tym proszę
buziaki :):):):)

inseksik..., mmmmmmm

częstochowskie rymy
zapodaję
dla muła który
jest komarem
bo jeastem eMCe
i niech muł to wie
ze bardzo chce
by cmoknął mnie
on dobrze wie
że w d..ę
więc nie wstydź się
muł cmoknij mnie

przepraszam was kochani ale chyba ciągnie mnie do inseekta
chemia zadziałała
co zrobić

pozdrowienia i cmoki

POZDROWIENIA

BYłem uWAS...Kiwdul NNeb...Aspis ...Ciri i innych znajomych-pozdrawiam i...niedługo zjawię się na dłużej...

Loser

Przyznam, że ...hihihi nic nie powiem !
Pozdrów krysię-wojtka!
Pozdrawiam wszystkich.
Idę prasę robić, wrrrrrrr- nie kce mnie siem!
Ps. Nie pij tyle Loserku.. ta chemia do komara... drapał się będziesz - bo Ci wyskoczy paskudztwo na tyłku...

...

Czasem gdy zamykam oczy pojawiają sie obrazy, ktore chcę jak najszybciej opisać... tak aby już nigdy nie stały się przeszłościa, ale jak tylko sięgam po pióro wiem, że nikt orócz mnie nie może ich poznać.. może za dużo i zbyt wielę oczekuję od zycia.. ale nie mogę powolić by stało się ono puste i pozbawione barw... nie chcę tego. Wiem, że jest coś co jest tak blisko .. tylko dlaczego wciąż się tak wymyka z moich rąk?? to ciągłe poczucie, że robię nir to co powinnam, że to jescze nie to.. hmmm
Komarku chyba lekko przesadzasz z tym zamknięciem:))) poczekaj jeszcze chwilkę
Fakt, że jesteście tak daleko i nikt mnie nie zna pozwala mi pisać to co czuję:))))
Pozdrawiam Was i buziaki Wam i Tobie:)******

Lilian...

Szczerze zapraszam Cię do siebie na weekend lub urlop, jeśli takowy sobie zrobisz. Pracuję i nie mam urlopu w planach, ale spoko zapraszam do siebie, myślę, że czas będziesz umiała sobie wypełnić, poza tym masz tu już kilku znajomych :) , jeśli chcesz pobyć nad morzem - u mnie będzie Ci dobrze - pomyśl o tym !

MIXER

jak przyjdziesz na spotkanie, zobaczysz co zrobie.

To bedzie straszne

PS. A zapytaj Tjalla, co mu sie robi na dzwiek tego slowa. Wrazenia gwarantowane!

PS2. Bez zboczonych skojarzen (tak jak mi sie wlasnie zrobilo po przeczytaniu tego)

:)

Witanko z rana ! Pozdrawiam i całuję Wszystkich rannych ptaszków (tych co rano wstają a nie tych co są w jakimś stopniu ranni), lecę do pracy

Nie denerwujcie się

Moje niesłychanie tajne laboratorium opracowało kilka super-antykomarowych środków. Zamierzam zbić fortunę sprzedając je wojskom NATO, wcześniej wupróbowując ich działanie na naszym Komarze M.. Niniejszym rozpoczynam badania , także statystyczne (ukłony ekonomistom :) , skuteczności działania genialnych specyfików . Za chwilę rozpylę najnowszy bojowy , aerozolowy środek typu : "łukasik - 1", - dumę naszych naukowców.
Sledzcie uważnie (NATO też) i :
1/ jeżeli po użyciu Komar M. zacznie pisać "dziwne" rzeczy, znaczyć będzie, że jego niezwykle wybitny intelekt został obezwładniony i środek działa ;
2/ jeżeli zaś nie napisze nic, znaczyć będzie , że całkowicie stracił orientację i albo pacnął srogo w ścianę "erudycją" albo wpadł w gorący płomień , przypalającej sobie papierosa zapalniczką , boskiej Ifki .
Uwaga zaczynam :
Koooooomar!!!...jesteś..............????......................jest
więc : PSSSSSSSSSSSSS. . . . . . . . . . . .. . . ...
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . .. . . .. . . . . . . . . . . .. . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . .. . ..
Włączam nasłuch :))))))

KOCHANI

OSTATECZNIE I BEZODWOŁALNIE!!!!
NIE WIEM JAK Z ANDRZEJKAMI... PISZCIE CO I JAK, JA MAM OGROMNĄ OCHOTĘ POSZALEĆ GDZIEŚ Z WAMI PRZY DOBRYYM ALKO... (KTO-CO-LUBI) NIE MAM NIC W PLANACH I Z TEGO CO WIEM NIE TYLKO JA JESTEM NIEUMÓWIONA NA SOBOTNI WIECZÓR I NOC... WIĘC NIE DAJCIE SIĘ PROSIĆ I ZGŁASZAJCIE SIĘ NA MOJĄ LISTĘ - JA ROBIĘ REZERWACJĘ (JAKI LOKAL CHCECIE- CZEKAM NA PROPOZYCJE) ... CAŁUJĘ WAS I CZEKAM - PISZCIE DO MNIE!!!!
Ps. Wer...hihihi dobłe ... komar is dead...

PODSUMOWANIE

przestanicie pieprzyć banialuki

:))

Ika:))) bardzo Ci serdecznie dziękuję za zaproszenie...mam nadzieję, że i Ty mnie będziesz mogła odwiedzić:))) zapraszam z całego serca.. Chwilowo i ja nie dostanę urlopu. Ostatnimi czay zaniedbałam pracę ( chorowałam) i muszę wszystko nadrobić, ale możliwe że uda mi się przyjechać.. kocham Nasze morze i raz do roku ( nie wiem tylko dlaczego zawsze zimową porą ) je odwiedzam. najczęściej jadę do Jastrzębiej Góry. Jak tylko bedziesz mieć ochotę oderwania sie od swej rzeczywistości, daj znać a ja oczekiwać Cię będę ze zniecierpliwieniem...

Pozdrawiam i przesyłam buziaki:))***

ps. Buziaki Wam i Tobie...))))))))

murzyn...

My Cię też kochamy....

Lilian :)

Dziękuję za zaproszenie. Przyjeżdzaj kiedy chcesz, na okres wakacji moje córeczki jadą do swojego ojca, także będziemy mogły troszkę "poszaleć"... to moja propozycja...ale cały rok tu mieszkam - więc tylko się odezwij. Napisz do mnie maila, ja też napiszę, podam Ci numer telefonu do siebie. Całuję Ciebie i Wszystkich, cmok cmok cmok ludziska, ciągle czekam na chętnych loodzi na imprę w sobotę :)

Muł Komar

ogłasza koniec tego hyde parku

Inne tematy z forum Hydepark

Inwestowanie w złoto (3 odpowiedzi)

Co myślicie o efektywności inwestycji w metale szlachetne w momencie opanowania gospodarki przez...

Grajdołki (52 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (725 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry