Widok

Walentynki 2003

--==Drodzy użytkownicy Trójmiejskiego Forum !!!==--
Już za kilka dni wielkie święto zakochanych !!!
Chciałbym poznać wasze najciekawsze sposoby na spędzenie tego wyjątkowego dnia...(może jakieś ciekawe romantyczne miejsca, a może coś zupełnie odmiennego...)
Czekam na opinie tych najbardziej zakochanych...tych zakochanych nieszczęśliwie...jak również tych którzy może już w milość nie wierzą...w sumie to wszystkich, którzy chcą podyskutować... A może ten dzień uważacie za zbędny?
Czekam na komentarze...

____ ____
(****) (****)
(******) (******)
(***************)
(**************)
(*************)
(***********)
(*********)
(*******)
(*****)
(****)
(**)

~~~Szczęśliwego Dnia Zakochanych~~~

Dario G
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
te zygzaczki to miało być serduszko - :(((( niestety coś się skopało :((((

Dario G
Siema Dario!
Jeżeli chodzi gdzie kto wybiera się tego najbardziej zakochanego dnia w życiu można spędzic go w róznych miejscach. Osoby zakochane spędzają je w kinach lub w innych ciepłych i romantycznych restauracjach bądz w domu przy śweicach! Osoba osamotniona niestety zapewne siedzi w domu lub idzie gdzies na imprezke sama licząc na to że kogoś bliskiego jego/jej serca pozna! Ten dzień jest wyjątkowym dniem dla zakochanych par. Uważam, że powinien on tkiwć w naszych pamięciach i licze na to że każdy z nas mile i romantycznie spędzi ten wieczór. Powodzena. Pozdrawaim zakochanych i niezakochanych! Papa causki na 102. Ania
no siema!
Dzięki za zainteresowanie tematem...
...również życzę szczęścia...
P.S. dla mnie każdy dzień z nią spędzony to walentynki !
Walentynki hmm... dla mnie kazdy dzien z moja druga połowo jest jak walentynki, walentynki kojarza mi sie tylko z przepychem, kwaitami, serduszkami i roznymi innymi rzeczami, jezeli ktos szczerze kocha i wie ze jest kochany to kazdy dzien spedzony z druga osoba powinnien byc takim swietem, ten dzien przypomina nam tylko o tym ze milosc jest wazna i o wiele latwiej jest zniesc trudy dnia codziennego z partnerem/ka
Pozdrowienia dla wszystkich zakochanych i dla tych samotnych, pamietajcie ze kazdy znajdzie druga polowe jesli bedzie w to mozno wierzyl bo w kazdym czlowieku jest cos co przyciaga druga osobe. Buziaki :*, zycze udanej zabawy walentynkowej.
Siemanko!
Ja ogólnie pisze ten tekst dla wszystkich którzy są zainteresowani walentynkami! Sluchajcie nie zalamujcie sie jeszcze skoro nawet nie macie drugiej polowy. To jest dopiero początek waszego życia. Są ludzie szczesliwi i samotni lecz nie warto sie smucić ze dzień 14 lutego bedzie dla was pechowym dniem . Kazdy z nasz posiada swoje mocne strony które drugą polowę mogą bardzo zainteresować! Nie koniecznie najważniejszy w związku jest wygląd, ale nalezy też pamietać ze kazdy z nas powinien być oceniany takim jakim jest czyli(charakter). Ludzie są różni mają swoje zdanie i na pewno każdy z nas będzie miał swoją drugą polowe! Ten kto tego dnia 14 lutego roku 2003 nie przezyje szczesliwie i radośnie niech się nie martwi bo przed nim jeszcze wiele ciekawych walentynek moze spotkać w swiom zyciu! Pozdrawaim, Ania

Inne tematy z forum Towarzyskie

Szukam ladnej i inteligentnej dziewczyny 17-19lat (10 odpowiedzi)

Jestem chlopakiem ktory jest bardzo otwarty i poszukuje dziewczyny sam mam 18,5lat i jestem z...

"SWITEZIANKA" in English :) (11 odpowiedzi)

Witam !!! Oto inna obiecana rzecz - "Switezianka" po angielsku (niektore osoby zdazyly juz ja...

PANOWIE po pięćdziesiątce :) (86 odpowiedzi)

Może tutaj bywają NORMALNI panowie po pięćdziesiątce, którzy chcieliby nawiązać znajomość z...

do góry