Widok

Wątek bez znaczenia.

Drogi Panie Adminie137.
Spoko rozumiem.
Perturbacje zawodowe są perturbacjami zawodowymi.
Serio, aż tak on się rozrósł ten muzyczny? ;) hehehehe
Podejrzewam, jego macki poczęły zaginać swą grawitacją czaso-przestrzeń.

Ten wątek będzie totalnym free stylem.
Pies Pani Anny leży mokry.

Jakkolwiek, dziękuję za informację.
Oznacza to szacunek z Pana z strony do mej skromnej osoby.

http://www.youtube.com/watch?v=fIZ8R1OLkl0
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Coś mnie dziś wzięło na wspominki filmowe, to i Wam zagram.

http://www.youtube.com/watch?v=lv6VW4tMZbE
Piękny film i muzyka:)...wspominaj dalej Vilette:)
Mój ulubiony kataloński bard- L. Llach:

http://www.youtube.com/watch?v=jHz1QruQgZI

może komuś też się spodoba.
No to jeszcze powspominam ;)

http://www.youtube.com/watch?v=NUIZvAe3RBg
Odstawiłem michę z resztkami po wędzonej cercie.
Wypiłem piwo marcowe, co będzie do konsumpcji w marcu.
Pożegnałem Martineza.
Owocne są najazdy takich gości.
Sięgnę po kolejne marcowe.
Droga letnia. W sprawie poruszonej w zamknietym watku pisze. Otoz ja nie dostrzegam zadnej symetrii miedzy zachowaniem jednego I drugiego. I cieszy mnie, ze takowej nie dostrzegl rowniez admin, ktorego od dawno podejrzewam o daleko idaca wrazliwosc, ktora musi byc hamowana przez zawodwa powsciagliwosc. Co wiecej, w zachowaniu pana c nie zauwazam wcale checi obrony kogokolwiek. W innym watku nie potrafil ukryc zazdrosci o swego przyjaciela z lasu I nie omieszkal byc nieco uszczypliwy wobec mlodych panien, ktore teraz poczuly sie przez niego bronione. Na temat prawdziwych motywow nie bede sie wypowiadal. Nie moja broszka. Dodam tylko, ze forum jest kopalnia wiedzy dla psychologa. I jeszcze moze napomkne, ze kamieniem w nikogo rzucac nie bede. Bo w mlodosci zdarzalo mi sie niejednokrotnie zachowac jak skonczony d*pek wobec kobiet, ktore osmielily sie podeptac moje meskie ego wybierajac ostatecznie swoja droge. Tyle, ze ja sie teraz strasznie tego wstydze. Pokora, skromnosc, spokoj I harmonia wewnetrzna. Tak to obecnie widze mimo, ze upadam czesciej niz pijany pingwin. Z mojej strony to tyle. Wiem, ze osoby najbardziej zainteresowane chcialyby zeby nie dmuchac juz w ten ogien. Widac tez nie zawsze trzymam cisinienie, a ego jest na tyle nienaruszone, ze wciaz domaga sie prawa ostatniego slowa. Yupikayey lovely creatures
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
No to ja doprecyzuję.

Otóż nigdzie nie pisałam, że c stanął w czyjejś obronie. Nie piałam na jego cześć peanów pochwalnych a jedynie stwierdziłam fakt, że na prostacki tekst zareagował chamską odzywką. Ich wzajemne animozje mnie nie interesują bo obydwoje są bliscy mojemu sercu jak zeszłoroczny śnieg.
Istotą mojej wypowiedzi było to, że można kogoś wywalić z wątku w bardziej kulturalny sposób. Np. tak jak uczynił to K&K.
Uważam, że dziewczyny choć na tak minimalny szacunek zasłużyły. Chociażby z racji tego, że są istotami czującymi. I tego dotyczył mój post. Uważam też, że Vi pięknie się zachowała i jedynie to po jej stronie w tym sporze byłam.
I jeszcze jedna istotna wg. mnie sprawa.
Każdy na tym forum ma swój pierwszy raz. Nie każdy po pierwszych 300 postach w wątku "a to na rano" musi mieć rozeznanie jaka muzyka jest w nim mile widziana. Więc pretensje o "dźwięki nie w klimacie" są dla mnie dziwne. I uważam, że Ćma popełniła błąd nie zakreślając pewnych ram w tym wątku lub być może nie nazywając go mniej mylnie. Taka jest moja opinia i nie będę za nią przepraszać.
W nikogo kamieniem nie rzucam ale uczono mnie reagować na niesprawiedliwość, krzywdę i chamstwo oraz uczono szacunku dla istot żywych. I staram się żyć tak jak mnie uczono. Stad mój wpis. A każdy z niego wybiera co mu pasuje. Cóż taka moc sprawcza internetu właśnie. Pozdrawiam zatem wszystkich hejterów. Niech moc będzie i z Wami.
Zgadzam się z tym, że ten ogień należy już ugasić raz na zawsze i idę na wodę pożyć w zgodzie z naturą.
Gadaj z głupim to Cię osr*.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Manson...tylko nie zjadaj zapasów na zimę ;):D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moi mili, nie drążmy już tego tematu, wątek zamknięty i sprawa zamknięta. Mam w planach założyć swój własny wątek, z którego nikt mnie nie wyrzuci ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
I słusznie prawisz Vilette;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
DZień okazał się być całkiem udanym, mimo konieczności udania sie do urzędu Skarbowego. Ale wyszło jak zawsze. Kolejki w ogóle nie było, pan w okienku był bardzo miły i pomocny. Następnie juz dość radośnie skierowałam swoje kroki do biura rachunkoweego, w którym zle mi wypelniono pit. A tam znowu miłe Panie na miejscu zrobiły mi wszystko od nowa.
Mam nadzieję, że to była juz ostatnia korekta.
Juz 21.19. Od 20 minut powinnam spać.
Donończe prędziutko czytać "Dr sen". Zostało zalewdwie kilka stron, więc nie opłaca się odkładać.
Aaaaa
Gazu nadal nie ma.
Dobra książka. Łyknąłem ją hurtem. I prawda absolutna o alkoholizmie, tak to właśnie wygląda. Albo autor jest z branży, albo ma nieprawdopodobny zmysł obserwacji.
Ja ją łykam juz którys raz. Należę do osób czytających wiele razy te same książki.
Na alkoholizmie się nie znam za grosz. Jak już pisałam gdzies kiedyś jestem prawie, że abstynentką. W domu kieliszków nawet brak. A win trochę mam, bo tam gdzie pięć lat mieszkałam to mieli zwyczaj, że na gwiazdkę w prezencie dawali karton win. Więc to co nie rozdałam gdzies wciąż leży.
Jutro chyba poczytam "ojca eliasza". SWietna książka. Polecam wszystkim.
Też tak mam :)
Są ludzie, których mam wszystko, co napisali, i wybiórczo co rusz wracam do różnych pozycji.
Mam na przykład książki Nienackiego o panu Tomaszu zanim został samochodzikiem :)
No i chyba niemal całego Kinga. Aktualnie drążę Stukostrachy.
Coś jeszcze napiszę. Ot taką refleksję niezwiązaną z niczym. Zawsze chciałam mieć dużą kochającą się rodzinę. Dzieci mam sporo, choć miało być jeszcze więcej. I jakie to szczęście dla mnie. Nieraz życie postawi nas w takiej sytuacji, że musimy zająć się kimś, pomagać latami. I wiecie, gdybym była sama nie dałabym rady.Psychicznie. A tak wszystko dzieli się na ileś osób. Każdy ma możliwość wyjazdu, wypoczynku. Na upartego mogłabym wrócić tam gdzie spedziłam 5 lat mojego życia i wiem , że dzieci tu by mnie zastąpiły.
Tak jest dziś i mam nadzieję, wierzę, ze to sie nie zmieni.
KInga miałam całego, ale w pewnym okresie mojego życia byłam postawiona w takiej sytuacji, że mnóstwo książek musiałam sprzedać. Czesc wróciła juz do mnie. CZęści pewnie nie odzyskam.
Ale to TYlko książki:-).
To co robimy dla innych jest sensem naszego istnienia.
Czasem ciężko mi w to uwierzyć, ale w chwilach refleksji tak właśnie uważam.
Każdy powinien być wolontariuszem i poetą, chociaż trochę, bo to uwzniośla i uszlachetnia duszę.
O ile komuś zależy na duszy.
Wiesz, najgorsze jest to, że czasem robisz cos dla kogoś bliskiego, kochasz tego kogoś, a jednocześnie w pewnym momencie zaczyna brakować ci cierpliwości. I czujesz jakbys dawał za mało. Jakbys nie kochał. A przeciez wciaż kochasz. Chciałabym właśnie mieć w sobie więcej cierpliwości i spokoju.
Dlatego tak potrzebne są wakacje. Pobyć oddzielnie.
Dobra.. niewazne.
Za to mój pies.. Nie wybrażacie sobie. On jest tak niesamowity, ze ja mam wrazenie, że on sam o sobie myśli,że jest czlowiekiem.
Pani Anno, podobno dobro, które dajemy, zawsze do nas wraca :-) O braku sił i cierpliwości mogę dużo powiedzieć... Czasami, jak pani mówi, wystarczy odpocząć i nabrać dystansu. Czego pani, i sobie również, życzę :-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trzeba czasem uciec od wszystkiego żeby nie zwariować,nawet należy,na choćby krótki czas.Szczególnie w takich sytuacjach.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (353 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (792 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Kawa czy Herbata - rano (226 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry