Widok
wstrzymali mi kredyt.... bo na akcje notaroalnym było napisane nie tak jak oni chcieli.... oni chceili byśmy mieli apłacone gotówką a my mieliśmy przelew.... dzisiaj ludzie powinni miec pieniadze na koncie a my jeszcze papiery podpisywaliśmy..... tragedia... nie wspomne że trzy razy chodziłam umowe wymieniać bo błędy były.... tacy fachowcy sa w banku.... :-)
Ja zaraz wybieram się do banku, bo nadal nie zmienili mie nazwiska na RORze i nie dostałam karty z nowym nazwiskiem. Mimo że byłam już w baku w tej sprawie i podpisywałam mnóstwo rzeczy.. Ostatnio ktoś robił mi przelew z moim nowym nazwiskiem i pani w okienku miała pretensje, że coś się nie zgadza. Wkurzyłam się i idę to wyjaśnić :) Nastawiona jestem bojowo, więc się uda :)
Byliśmy ubiegły tydzień w domu, więc szukanie działek odłozyliśmy na moment, ale mamy coś na oku do obejrzenia.
A kredyt? Trwa akcja "wojsko"
A no i mam dobrą wiadomość z BIK, mimo że mam kredyt studencki, nie ma mnie na "czarnej liście", więc zwiększa się zdolność :) :) :)
No i z rodzicami rozprawialiśmy na temat samej budowy, jets ok!
Trzymam kciuki za to Wasze uruchamianie, już się dość nadenerwowaliście, należy się Wam spokój w końcu!
A kredyt? Trwa akcja "wojsko"
A no i mam dobrą wiadomość z BIK, mimo że mam kredyt studencki, nie ma mnie na "czarnej liście", więc zwiększa się zdolność :) :) :)
No i z rodzicami rozprawialiśmy na temat samej budowy, jets ok!
Trzymam kciuki za to Wasze uruchamianie, już się dość nadenerwowaliście, należy się Wam spokój w końcu!
Ja po ostatnim zabiegu gryzłam kołdrę... Wiem, jak to jest, jak boli i bardzo mi szkoda Ciebie... Dzisiaj są takie leki przeciwbólowe, które muszą pomóć! Jeżeli nie pomagają, koniecznie trzeba się wybrać do lekarza.
Dasz radę ewentualnie podjechac do szpitala? W razie czego mamy dzisiaj wolne po południu i możemy Cię zawieść, Madziu!!
Dasz radę ewentualnie podjechac do szpitala? W razie czego mamy dzisiaj wolne po południu i możemy Cię zawieść, Madziu!!
o kurcze... ale to jest, żeby pomóc!!! po co się męczyć, jeżeli może coś ulżyć???
Aggga, ale nie będziemy krzyczeć, ok? :)
Uciekam do tego sklepu, bo zaraz pomrę z głodu :)
Aaaa... fajny wieczór się zapowiada. Przywieźlismy sobie z Miastka siostrę i jej chłopaka. Dzisiaj jedziemy połazić po Gdyni, jutro Starówka :) :) :)
Aggga, ale nie będziemy krzyczeć, ok? :)
Uciekam do tego sklepu, bo zaraz pomrę z głodu :)
Aaaa... fajny wieczór się zapowiada. Przywieźlismy sobie z Miastka siostrę i jej chłopaka. Dzisiaj jedziemy połazić po Gdyni, jutro Starówka :) :) :)
beatka.tr to jak co to zapraszam do biura :-).....
a na Madzie to chyba zaczne krzyczeć.... bo nawet w domu myśle czy u niej oki..... ale widze że nie.....
i jeszcze coś mnie gryzie.... ale tego tu na forum nie powiem.... ale to dotyczy zachowania męża :-(......
pamiętaj jak będzie ci źle masz nas.... pisz do mnie..... zawsze postaram sie pomóc....
a na Madzie to chyba zaczne krzyczeć.... bo nawet w domu myśle czy u niej oki..... ale widze że nie.....
i jeszcze coś mnie gryzie.... ale tego tu na forum nie powiem.... ale to dotyczy zachowania męża :-(......
pamiętaj jak będzie ci źle masz nas.... pisz do mnie..... zawsze postaram sie pomóc....
przy Madzi powinien ktoś zawsze być... przynajmniej teraz.... żeby nie myślała.... o bólu i innych rzeczach.... a tymczasem ona jest sama.... fizycznie.... bo myślami ja jestem z nią i ty na pewno też....
Magda ma naprawde trudny okres w życiu.... ja to przechodziłam to wiem... mnie nie bolało ciało, blizna.... ale nie czułam się pełnowartościową kobietą....
Magda ma trudny okres a nie ma przy niej nikogo.... a ona jest warta tego aby być z nią i przy niej....
Magda ma naprawde trudny okres w życiu.... ja to przechodziłam to wiem... mnie nie bolało ciało, blizna.... ale nie czułam się pełnowartościową kobietą....
Magda ma trudny okres a nie ma przy niej nikogo.... a ona jest warta tego aby być z nią i przy niej....
no ładnie Madziu leżysz.... szefowej nie ma więć zaglądam :-).... a tu kto główne skrzypce gra.... ta co miała odpoczywać :-p.... czekaj no ja się z tobą policze.... kurcze tez bym chciała być po remoncie.... ale niestety to wszystko mnie czeka ;-(.... może się zamienimy na mieszkania ty masz już wprawde :-)