Widok
ale wiecie, co ja nie noszę tych okularów, bo ciagle o nich zapominam, a jak już je założę to od razu brudzę je paluchami i w ogóle to jest dla mnie strasznie uciążliwe i czuję się dziwnie...
na tych zdjęciach, gdzie jestem uczesana na "gładko" czesał mnie fryzjer, ale zajęło mu to dosłownie 10 minut, zaczesał włosy do góry, resztę za uszka i gotowe, a na pozostałych to nie wiem, sama się czeszę, to znaczy nie układam sobie włosów, one takie są, strasznie się teraz męczę, bo zapuszczam do ślubu i okropnie to teraz wygląda...
na tych zdjęciach, gdzie jestem uczesana na "gładko" czesał mnie fryzjer, ale zajęło mu to dosłownie 10 minut, zaczesał włosy do góry, resztę za uszka i gotowe, a na pozostałych to nie wiem, sama się czeszę, to znaczy nie układam sobie włosów, one takie są, strasznie się teraz męczę, bo zapuszczam do ślubu i okropnie to teraz wygląda...
[url=http://www.weddingcountdown.com]
[/url]
[/url]
ja w sobotę siedziałam w oknie i patrzyłam, jak wiatr pomiata mewami. Wyglądało nieźle...
A przy okazji... kiedyś na uniwerku siedzieliśmy w sali na ćwiczeniach z gramatyki... budynek filologiczno-historyczny ma duże okna pcv...
siedzimy sobie znudzeni i nagle bum... coś walnęło o szybę... a to była mewa, która po zderzeniu z tą naszą szybą bezwiednie runęła na ziemię... :(
A przy okazji... kiedyś na uniwerku siedzieliśmy w sali na ćwiczeniach z gramatyki... budynek filologiczno-historyczny ma duże okna pcv...
siedzimy sobie znudzeni i nagle bum... coś walnęło o szybę... a to była mewa, która po zderzeniu z tą naszą szybą bezwiednie runęła na ziemię... :(
ja to sie ciesze ze tak rano, przyjezdzam od razu na zabieg, nie bede zalegac caly dzien w szpitalu nie wiadomo po co. No wiec od wieczorka juz nie powinnam jesc, jak tylko sie pojawie i mnie przyjma na oddzial to znieczulonko i mam nadzieje ze najdalej o 9 bede juz z moja dzidzia na sali poporodowej. Mam nadzieje ze nie bedzie zadnych komplikacji i w poniedzialek juz mnie do domku puszcza