Widok

Wątek kinowy - reaktywacja

Zakładam, bo zbliża się premiera ciekawego filmu, się wybieram, może kogoś zainteresuje :)

http://www.youtube.com/watch?v=wpAxArUT9zo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ze swej strony chciałbym jeszcze dodać, że zależy mi na spotkaniu, ponieważ doceniam Twoją błyskotliwość, inteligencję i to, że miło mi się z Tobą komunikuje. Z każdego wirtualnego dialogu wychodzę bogatszy o kolejne interesujące doświadczenie. Życie to nie tylko sieć z której można dużo wyciągnąć, więc proponuję spotkanie w korzystnym dla Ciebie miejscu i czasie :)
Być może ułatwię Ci zadanie jak powiem, że występowałem tu na forum pod nickami: bajkopisarz, ąę, a teraz czyżby czyżyk? Zawsze można prześledzić moją historię na forum, a w realu rozwiać wątpliwości i dowiedzieć się więcej... ;)
Obojętnie jak zdecydujesz, uszanuję każdy Twój wybór :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
No idź Vi, z inką2 rodziny nie założysz...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dobrze. Poczekam na Twoją decyzję. Miłego wieczoru.
Czyżyku, jutro na pewno nie, bo ja zaraz wychodzę i nie wiem, kiedy wrócę ;) Ale przemyślę to.
Pomogę Ci Vilette podjąć decyzję ;) Przyjadę do Ciebie z gitarą i zaśpiewam Tobie moją i być może Twoją ulubioną piosenkę :)
Ale na co???
Zastanawiam się ;)
Vi! Na co czekasz? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Może i jest dużo sympatycznych kobiet, ale ja chciałbym poznać Ciebie, ponieważ czuję, że znajdziemy wspólny język, kiedy się spotkamy :)
Pewnie, że jest takie miejsce. W mieście W. jest dużo pięknych miejsc i dużo sympatycznych kobiet ;)
Nie, no, Vilette, na Twoim miejscu wsiadłabym jutro w kolejkę do Wrzeszcza ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dla mnie nie ma dalekich dróg, kiedy chodzi o pyszną kawusię i sympatyczną kobietę :) Mogę przyjechać do miasta W. i opowiedziedzieć Ci Vilette o seminarium kawowym. Na pewno jest takie fajne miejsce w mieście W., gdzie można się napić dobrej kawy i miło spędzić czas ;)
No właśnie, czyli daleko ;)
Vi Manhattan jest blisko dworca :);) raptem godzinka drogi z miasta W. :)
Lubię kawę, i owszem, ale do Wrzeszcza kawał drogi ;)
Jesteś miłośnniczką kawy? Jeśli tak, to zapraszam na seminarium kawowe w Starbucksie na Manhattanie we Wrzeszczu jutro na 16:00. Będzie można desgustować kawy z Ameryki Łacińskiej i przy okazji dowiedzieć się czegoś o tym pysznym napoju :) Gorąco polecam ;)
Kawa dobra rzecz, wypita w dobrym towarzystwie smakuje jeszcze lepiej :)
Bardzo dobry. Znam go z czasów piaskownicy :) Jutro pożyczy mi "Klub Dumas". Wolę od niego niż z biblioteki, ponieważ załapię się jeszcze na pyszną kawę i porozmawiam z jego rodziną. Będziemy wspominać dawne lata ;)
To dobry ten przyjaciel ;)
Dziękuję za radę. Mój przyjaciel podobnie mi polecił... Polecał też inne książki tego autora. Właśnie czyta "Szachownicę flamandzką" ;)

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (792 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (355 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Kawa czy Herbata - rano (228 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry