Widok

Wątek kinowy vol.2

Jest część druga, zapraszam.

Wracając na chwilę do Sherlock'a, bardzo mi się podobają te nowoczesne wersje z Robertem i Benedictem, choć lubię też ten serial :

https://www.youtube.com/watch?v=6PTXjLB92Ck&index=1&list=PLhEjs2pJAlfSMzQRHGbnqvRPplGKtyRBN

Klasyka ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Scarlett w cywilu ;) Tak, to Vivien.
Czy to Scarlett z Przeminęło z wiatrem?:D
Trzeba co jakiś czas odświeżyć wizerunek ;) Ale pozostaję w moich ulubionych klimatach.
Podobno podzielność uwagi kobiety mają w genach:D
Vi...Twój avatar jest tajemniczo tajemniczy;)...podoba mi się;)
...Dobra spadam stad bo nie mam podzielnosci uwag

To można wyćwiczyć ;)

... lubie trzymac sie jednego watku

Trudno tego nie zauważyć ;)
Vi, idz z takim nastawieniem jak ja, to ci sie spodoba. Moja przyjaciolka dziekowala mi za wybor tego filmu, a ona raczej gustuje w innych tematach.
Dobra spadam stad bo nie mam podzielnosci uwagi i lubie trzymac sie jednego watku...
I słusznie :)

Co do filmu - nie wiem, nie widziałam, ale wypowiem się, kiedy obejrzę. Zapowiadał się dobrze, Tom Hardy w roli głównej, lubię go bardzo. Teraz będzie grał w Mad Maxie, kurka, chyba się wybiorę ;)
Anno, system stalinowski jest dobrze ukazany w tym filmie, jednak ja nastawiłam się pod innym kątem na niego i może dlatego mnie rozczarował.

Vi, nie mogę się już doczekać :)
Gripex w natarciu, jest coraz lepiej ;)

Następną razą przeciągniemy Cię po Kalwarii :)
Na pewno będę częściej :) No i koniecznie musisz pozbyć się choróbska raz na zawsze :)))
Ilonka...bo to jest taka perła północy;)...i nie wszędzie byłyśmy,jeszcze mam sporo w zapasie ;)....co do filmu to moje zdanie jest podobne,nie wciągnął mnie ani trochę :(
Oglądałam ten film chyba 2 tygodnie temu i byl jednym z lepszych , które w ostatnim czasie widziałam.
Czas, który spedziłam w kinie uwazam za dobrze zuzyty.
I koniec, wlasnie bardzo dal mi do myslenia... koncem nie bylo dla mnie to ze zyli dlugo i szczesliwie a to w jaki sposob głowny bohater przyjął awans...System. System zrobil z kolesia potwora. Wiemy oczywiscie o który system chodzi. I jednoczesnie widzimy jak tworzy sie "nowa prawde" . Prawde obowiazujaca w danym spoleczenstwie. i Niech wszyscy w nia wierza.
Cieszę się, że Ci się u nas podobało. Zapraszamy częściej, mam nadzieję, że następnym razem już nie będę chora :)
Zwiastun filmu "System" obiecujący. Wojna, ZSRR, morderstwa, pełno akcji....nic bardziej mylnego, filmu nie polecam, tzn na pewno znajdzie się ktoś komu się spodoba, mnie się nie podobał w ogóle. Zostało w nim zawarte wszystko i nic, a na końcu żyli długo i szczęśliwie, bleeee ;)

Natomiast miasto na dalekiej północy....piękne :) Park robi niesamowite wrażenie, duży, przestrzenny, ślicznie oświetlony. Rynek, uliczki odrestaurowane. Całość tworzy taki obrazek z duszą :)
No i najważniejsze, nie jest tak daleko jakby się wydawało ! :)))

Aaaa...no i filharmonia ! Cudo :) Lubię takie miejsca :)))
Jutro ostatni dzień, żeby się zgłosić. Tak tylko przypominam ;)
W domu szeptem mówię ;)
Miejsca jeszcze są więc czekam na zgłoszenia;)
Wszystko dogramy w piątek, może jednak jeszcze się ktoś zdecyduje :) W kupie zawsze raźniej ;););)

Vi, Ty lepiej oszczędzaj gardło i kuruj się szybciutko :)
W razie czego przygotuję notesik oraz długopis.

;)
Vi...będziesz "migać" bez się;)...to będzie ciekawa sytuacja:D

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (198 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

gdzie warto studiowac (8 odpowiedzi)

Osoby szukające uczelni z przyjaznym podejściem powinny zainteresować się Uczelnią...

Vibracje (49 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

do góry