Widok
Oglądałam ten film chyba 2 tygodnie temu i byl jednym z lepszych , które w ostatnim czasie widziałam.
Czas, który spedziłam w kinie uwazam za dobrze zuzyty.
I koniec, wlasnie bardzo dal mi do myslenia... koncem nie bylo dla mnie to ze zyli dlugo i szczesliwie a to w jaki sposob głowny bohater przyjął awans...System. System zrobil z kolesia potwora. Wiemy oczywiscie o który system chodzi. I jednoczesnie widzimy jak tworzy sie "nowa prawde" . Prawde obowiazujaca w danym spoleczenstwie. i Niech wszyscy w nia wierza.
Czas, który spedziłam w kinie uwazam za dobrze zuzyty.
I koniec, wlasnie bardzo dal mi do myslenia... koncem nie bylo dla mnie to ze zyli dlugo i szczesliwie a to w jaki sposob głowny bohater przyjął awans...System. System zrobil z kolesia potwora. Wiemy oczywiscie o który system chodzi. I jednoczesnie widzimy jak tworzy sie "nowa prawde" . Prawde obowiazujaca w danym spoleczenstwie. i Niech wszyscy w nia wierza.
Zwiastun filmu "System" obiecujący. Wojna, ZSRR, morderstwa, pełno akcji....nic bardziej mylnego, filmu nie polecam, tzn na pewno znajdzie się ktoś komu się spodoba, mnie się nie podobał w ogóle. Zostało w nim zawarte wszystko i nic, a na końcu żyli długo i szczęśliwie, bleeee ;)
Natomiast miasto na dalekiej północy....piękne :) Park robi niesamowite wrażenie, duży, przestrzenny, ślicznie oświetlony. Rynek, uliczki odrestaurowane. Całość tworzy taki obrazek z duszą :)
No i najważniejsze, nie jest tak daleko jakby się wydawało ! :)))
Aaaa...no i filharmonia ! Cudo :) Lubię takie miejsca :)))
Natomiast miasto na dalekiej północy....piękne :) Park robi niesamowite wrażenie, duży, przestrzenny, ślicznie oświetlony. Rynek, uliczki odrestaurowane. Całość tworzy taki obrazek z duszą :)
No i najważniejsze, nie jest tak daleko jakby się wydawało ! :)))
Aaaa...no i filharmonia ! Cudo :) Lubię takie miejsca :)))