Widok

Wątek kinowy vol.2

Jest część druga, zapraszam.

Wracając na chwilę do Sherlock'a, bardzo mi się podobają te nowoczesne wersje z Robertem i Benedictem, choć lubię też ten serial :

https://www.youtube.com/watch?v=6PTXjLB92Ck&index=1&list=PLhEjs2pJAlfSMzQRHGbnqvRPplGKtyRBN

Klasyka ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapowiada się niezła komedia na marzec :)

http://multikino.pl/pl/filmy/dumni-i-wsciekli
No pewnie, tym bardziej że cały czas coś nowego jest w kinie ;) jak już kiedyś wspominałem mam w zakładkach całego youtu.be i też ledwo wyrabiam :D
Urlop dobra rzecz :) Hmm, może dziś się wezmę za Wyspę, muszę kiedyś zacząć oglądać te moje zbiory :)
Ja tez, ale urlop ;) film już widziałem
Wyspę Tajemnic mam w planach.
Zgadza się, warto obejrzeć. Tak samo jak Wyspa Tajemnic ;)
Mnie w napięciu trzymała Incepcja, polecam.
Bo to taki film na popołudnie między obiadem a kawa :-)
a my być może dzisiaj za Boyhooda się zabierzemy, ale mocno być może, bo mi się towarzysz filmowy wyłamuje... ech... coś co trzyma w napięciu by chciał - blisko lampki go posadzę i kabel natnę :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Obejrzałam w końcu Boyhood. Nietypowy film. Jak się skończył, pierwszą moją myślą było...."już?" A przecież film trwa prawie trzy godziny ;)
Film nie chwyta za serce, ale porusza wiele problemów z którymi stykamy się codziennie a tu, możemy je poobserwować, dokonać oceny i wyciągnąć wnioski.
O, to dziś oglądam.

http://www.youtube.com/watch?v=d7yfkWxBUqw
Majranku, zdarzają się również kolorowe polskie filmy, zatem nie sprzedawaj jeszcze telewizora ;)
Nie jest tak źle proszę państwa... mamy osKARA, proszę państwa.
I jak se pomyśle proszę państwa... jakie teraz będą filmy robić, aby dostać następnego... proszę państwa.

ps. sprzedam telewizor kolorowy FHD - do polskiego filmu nie będzie mi potrzebny... proszę państwa. ;)
E tam, czepiacie się, mnie się podobał ;) Ale może ja mam specyficzne poczucie humoru ;)

A Rejs jest boski.
I kto za to płaci? Pan płaci, pani płaci, my płacimy, to są nasze pieniądze proszę pana... Społeczeństwo!

Mansonie, współczesne kino już nie jest takie jak to, które właśnie cytujemy :(

Nie mogłam się powstrzymać ;D

http://www.youtube.com/watch?v=IkEf42l6vo4
Manson....no aż tak źle nie było;)...a polscy aktorzy są świetni,w Kebabie też pokazali klasę:)najbardziej lubię jak grają twarzą,bez słów,sama mimika:D
Rejs jest też nietuzinkowy :)
A polski aktor, proszę pani... To jest pustka... Pustka proszę, pani... Nic! Absolutnie nic. Załóżmy, proszę pani, że jak polski aktor, proszę pani... gra, nie?
Widziałem taką scenę kiedyś... na przykład, no ja wiem? Na przykład zapala papierosa, nie? Proszę pani, zapala papierosa... i proszę pani patrzy tak: w prawo... potem patrzy w lewo... prosto... i nic... dłużyzna proszę pani... to jest dłu... po prostu dłu... dłużyzna, proszę pani. Dłużyzna..
Proszę pani, siedzę sobie, proszę pani, w kinie... pani rozumie... i tak patrzę sobie... siedzę se w kinie proszę pani... normalnie... patrzę, patrzę na to... no i aż mi się chce wyjść z... kina, proszę pani... i wychodzę...
Ja zawsze sceptycznie podchodzę do polskich filmów, nie wiem dlaczego, bo przecież jest bardzo dużo dobrych filmów, ale niestety już tak mam.

Jeżeli ktoś lubi filmy oparte na faktach, to mogę polecić to co widziałam wczoraj. Krzyk w ciemności z Meryl Streep oraz Small Sacrifices z Farrah Fawcett.
Oba dosyć emocjonalne, ale ja lubię filmy, które wywołują ocenę postaci i powodują, że zmienia się ona co 15 min, uświadamiając widzowi, że nie warto i nie powinno się tego robić, bo nic nie jest takie, jak się wydaje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ponti...jak tak konkretnie to powiem,że szału nie ma;)
Ja polecam, bo lubię takie odjechane filmy :) Ale fakt, nie każdemu podchodzą.

Inka, dzięki za tytuł :)

Inne tematy z forum Hydepark

Własna firma? (55 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

Grajdołki (289 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Biżuteria jako prezent? (42 odpowiedzi)

Hej, szukam prezentu dla koleżanki i widziałam ostatnio w sieci firmę, która robi dość unikatową...

do góry