Widok

Wątek muzyczno - konwersacyjny vol.3

Obiecałam nowy wątek pod choinkę, oto jest :)

A ponieważ dziś taki szczególny dzień, święta tuż tuż, zatem chciałabym Wam życzyć dobrych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, radości nie tylko w te świąteczne dni i wspaniałych chwil spędzonych w świetle choinkowych lampek :) Do życzeń dołączam piosenkę ;)

http://www.youtube.com/watch?v=Y5bKtRU0Q6c
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dobry wieczór? :)

http://www.youtube.com/watch?v=OfJRX-8SXOs
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Art, oczywiście że bym ignorował. Osoby agresywne lub szukające zaczepki tylko czekają na to, żeby kogoś sprowokować.
Ignorowanie daje to, że taki człowiek po jakimś czasie się poddaje i albo szuka sobie innej ofiary, albo innego forum w przypadku, gdy ignorowany jest przez większość użytkowników.
Jeżeli natomiast posty obrażają użytkownika, to łamią regulamin i moderator/admin ma obowiązek wyciągnąć konsekwencje.

Przeżyłem już takich, którzy cały rok trollowali, zmieniali nicki, adresy IP, ale przeważnie po 3 do 6 miesiecy się poddają i idą gdzieś indziej ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ex, ja w tym wątku prawie się nie odzywam, nie chcę poprostu żadnych przytyków od Ciebie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
"Może teraz wyciągną jakieś wnioski, przynajmniej ja to dziś zrobiłam" - gratuluję, choć jedna zdrowa ;)
Art - kupię Ci ręcznik :)
"Jak by po Tobie ktoś pojechał,też byś ignorował?"
Art - Ty się wtedy na kogo obraziłeś ?
Co Ci ptak zawinił ?;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Właściwie to chyba byłem, bo dziś złożyłem rezygnacje :P Nie wiem czy ją przyjmą, bo już płaczą za mną ^^ :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
sam jestem moderatorem
Tak Sam pisał kiedyś o tym że sam jest moderatorem.:)
Można i ignorować,ale dlaczego mają to ignorować osoby o których pisze?I właściwie dlaczego ignorować?Jak by po Tobie ktoś pojechał,też byś ignorował?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
>nie pić

Ale tu chyba potrzebna jest silna wola?

> sam jestem moderatorem

A to ci dopiero! ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Chciałem tylko zwrócić uwagę, że odpowiadając na zaczepne posty sami nakręcacie kolejne takie nieprzyjemne sytuacje.

Po prostu albo się ignoruje czyjeś wpisy albo się to zgłasza. Walka o racje do niczego nie prowadzi... wiem, ponieważ sam jestem moderatorem i takich wątków naczytałem się tysiące. Oszczędzicie sobie nerwów ^^
No ale skoro lubicie..... ja wam nie będę bronił ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
"Przykro patrzeć jak inni dają tobie szansę a ty to za każdym razem partaczysz."
Bo wie że znowu dostanie szansę.
A jak się nie dorosło do picia alkoholu,to trzeba się hamować,albo nie pić.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
Owszem,ale to już chyba nie do mnie ta uwaga bo nie przypominam sobie siebie w roli obrońcy:)...mogłam jedynie uznać temat za nużący:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
" Majka...trudno reagować na coś nie znając tematu,popatrz na to z tej strony:)"
inka - nie znając tematu nie powinno się również bronić ;-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
Majka...trudno reagować na coś nie znając tematu,popatrz na to z tej strony:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Wiesz, ex, tak sobie myślę, że przyjdzie taki moment, że obrazisz wszystkie te panie, które mają do Ciebie więcej cierpliwości i będziesz pisał sam ze sobą. A o to Ci chyba nie chodzi...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Owszem słusznie.
Szkoda tylko, że jak innych obrażał, to duża część go broniła, ale jak widać trzeba się przekonać na własnej skórze....
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dlaczego usunąłeś, że prosiłam...?
To było takie słodkie, ex.
Wreszcie przypomniałeś sobie również o mnie.
Jak miło.

Cross jest dojrzałym, normalnym mężczyzną i dobrze wie o czym mówi.
A prawda wsparcia nie potrzebuje.
Tyle.
Jeszcze rozepchnę się łokciami wśród tych zakochanych w Tobie.
I z miłości do Ciebie i zazdrości o Ciebie napiszę, że każdy sam się musi sparzyć, by poczuć tę gorzką prawdę.
Pa ex, pa, całuski 102.
Czy jakoś tak.
:)

Bez muzyczki.
_sam_ ,mi to się jednak bardziej podoba srebro...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
i słusznie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Sam...kiedy mnie się obraża to nie będę milczeć:P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Milczenie jest złotem, a mowa... srebrem ^^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
>Ech a miałam milczeć :(

czasem się nie da...
choć cokolwiek się napisze, ex i tak wszystko sprowadza do jednego...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
> nie było zamierzone z mej strony...

A co to niby było ? Samo się zrobiło jak wszystko co wychodzi z Twej klawiatury. Przykro patrzeć jak inni dają tobie szansę a ty to za każdym razem partaczysz. Może teraz wyciągną jakieś wnioski, przynajmniej ja to dziś zrobiłam

Ech a miałam milczeć :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Hydepark

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (149 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (10 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (704 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry