Widok
to wyslij wiadomosc na priv, a nie zasmiecaj forum, zreszta kto bedzie chciec dyskyutowac z czlowiekiem ktory ma braki z podstawowki,to jak jak by wdac sie w dyskusje z 12latkiem o_0 chyba twój "intelektualny rówieśnik"
moze przypomne nie znasz roznicy miedzy TEZA a HIPOTEZĄ
a znalazlam ciekawy fragment :
Z definicji wynika jasno, że teza jest udowodnioną hipotezą. Tak długo jak ktoś ma problem z rozróżnianiem tych dwóch rzeczy, tak długo nigdy nie będzie potrafił zbudować produktu trafiającego w prawdziwe potrzeby klienta.
żaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllll
moze przypomne nie znasz roznicy miedzy TEZA a HIPOTEZĄ
a znalazlam ciekawy fragment :
Z definicji wynika jasno, że teza jest udowodnioną hipotezą. Tak długo jak ktoś ma problem z rozróżnianiem tych dwóch rzeczy, tak długo nigdy nie będzie potrafił zbudować produktu trafiającego w prawdziwe potrzeby klienta.
żaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllll
to chyba ty nie znasz pojęcia tezy - dobrze przeczytaj cały mój wątek, może wtedy dostrzeżesz tezę, a nie hipotezę, niedouku.
Póki co, to prezentujesz "trollowanie" klasyczne - pisanie w wątku nie na temat, ot dla samego faktu zaistnienia.
Żeby wejść ze mną w dyskusje jeszcze musisz potrenować maluchu.
Póki co, to prezentujesz "trollowanie" klasyczne - pisanie w wątku nie na temat, ot dla samego faktu zaistnienia.
Żeby wejść ze mną w dyskusje jeszcze musisz potrenować maluchu.
ale ja nie chce wdawac sie z toba w dyskusje ...brawo ze sprawdziles roznice sie chwali to znaczy ze nie masz bana na google,jestes po prostu tepy sam z siebie a jak nie wiesz o czym mowie to odsylam do twojego watku ,,faszyzm nazizm synonimy wesolego kibola,, (czy jakos tak) gdzie twiwrdziles ze ja potwoerdzilam twoja teze.i o tym pisze ze matole uzywasz slow ktorych znaczenia nie znasz. he he potwierdzilam teze hhhhaheeeeeheee i o czym z.toba dyskutowac jak nawet nie ma sie pewnosci ze to co piszesz jest tym co chcesz powiedziec . taka dyskusja jest bez sensowna . hehe debilku
chcesz przeczytac cos BARDZIEJ zabawnego?? to masz specjalnie dla ciebie debilku
"Jak przeżyję...
Takim tekstem potwierdzasz moje tezy - dziękuję."
iiiiiiiiiiiiiiii moje ulubine
"Obawiam się, że nie zrozumiałeś, co napisałem:) W tym różnica między nami."
Oj prawdziwy z ciebie młotek...
Masz jeszcze jakies TEZY które moge POTWIERDZIC?
hehehehehe
"Jak przeżyję...
Takim tekstem potwierdzasz moje tezy - dziękuję."
iiiiiiiiiiiiiiii moje ulubine
"Obawiam się, że nie zrozumiałeś, co napisałem:) W tym różnica między nami."
Oj prawdziwy z ciebie młotek...
Masz jeszcze jakies TEZY które moge POTWIERDZIC?
hehehehehe