Widok
@bi-bi:
Zawsze możesz poprosić męża i/lub dzieci, żeby Ci zgłosili drugi etat do ZUS-u.
PKD 98.20.Z :D
Mimo "klapiatej" nogi i parszywej pogody, wyciągnąłem (bez protestu zresztą) sukę na górki.
Dawka oruńskiego tlenu rozruszała nieco moje synapsy.
Film o którym pisałem powyżej, to Żołnierze Kosmosu
Nie polecam. Strata czasu.
Zawsze możesz poprosić męża i/lub dzieci, żeby Ci zgłosili drugi etat do ZUS-u.
PKD 98.20.Z :D
Mimo "klapiatej" nogi i parszywej pogody, wyciągnąłem (bez protestu zresztą) sukę na górki.
Dawka oruńskiego tlenu rozruszała nieco moje synapsy.
Film o którym pisałem powyżej, to Żołnierze Kosmosu
Nie polecam. Strata czasu.
> mnie się podobało jak strzelali do robal
Jak będziesz miał ochotę na chwilę przerwy od Kurosawy, obejrzyj Marsjanie Atakują :)
Jak będziesz miał ochotę na chwilę przerwy od Kurosawy, obejrzyj Marsjanie Atakują :)
~sayl
I tu się mylisz, ściągnęłam z "googla"
Wbrew pozorom pierwsze buty na obcasie nosili mężczyźni. Służyły do tego by buty nie wysuwały się ze strzemion w siodle.
popularyzacji szpilek powziął Christian Dior, do którego kolekcji pierwsze prawdziwe szpilki zaprojektował Roger Viviera. Na początku projektanci popełniali ten sam błąd, czyli projektowali buty, w których nie można było utrzymać równowagi lub używali niewłaściwego materiału do wykonania obcasa, co skutkowało bolesnymi upadkami modelek
I tu się mylisz, ściągnęłam z "googla"
Wbrew pozorom pierwsze buty na obcasie nosili mężczyźni. Służyły do tego by buty nie wysuwały się ze strzemion w siodle.
popularyzacji szpilek powziął Christian Dior, do którego kolekcji pierwsze prawdziwe szpilki zaprojektował Roger Viviera. Na początku projektanci popełniali ten sam błąd, czyli projektowali buty, w których nie można było utrzymać równowagi lub używali niewłaściwego materiału do wykonania obcasa, co skutkowało bolesnymi upadkami modelek
> popularyzacji szpilek powziął Christian Dior, do którego kolekcji pierwsze prawdziwe szpilki zaprojektował Roger Viviera.
Pisałem o facetach a nie kreaturach od mody :)
> ~sayl
Napisanie pięciu literek naprawdę nie zajęło by Ci więcej czasu, niż "kopiuj/wklej".
Nie dość, że pożerasz mi 20% nicka, to jeszcze jakiś plemniczek doklejasz ;)
@czi-czi:
Ciebie sobie w ogóle nie wyobrażam na płaskim obcasie. Choć widziałem Cię na żywo tylko raz. Może z 1-2 sekundy :)
Pisałem o facetach a nie kreaturach od mody :)
> ~sayl
Napisanie pięciu literek naprawdę nie zajęło by Ci więcej czasu, niż "kopiuj/wklej".
Nie dość, że pożerasz mi 20% nicka, to jeszcze jakiś plemniczek doklejasz ;)
@czi-czi:
Ciebie sobie w ogóle nie wyobrażam na płaskim obcasie. Choć widziałem Cię na żywo tylko raz. Może z 1-2 sekundy :)