Widok

Wazektomia

Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Czy jest tu ktoś, kto może napisać jakieś opinie o klinice w Gdyni wykonującej wazektomie? Chodzi mi o tą http://wazektomia.com/
czy są może jeszcze jakieś inne miejsca w trójmieście gdzie można wykonać zabieg?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Wyjmij wkładkę i przestań się truć. Zmień faceta lub jasno daj sygnał - skoro antykoncepcja jest po mojej stronie to decyzja o seksie też. Nie chcesz wazektomii, ja nie chcę truć się tabletkami. Ergo - nie ma seksu - teraz ty coś zaproponuj....
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

a jak nakłonic faceta na taki zabieg? moj nawet nie chce slyszec. twierdzi ze antykoncepcja jest po stronie kobiety... wiec juz trzeci raz z rzedu założyłam wkładkę hormonalna levosert bo tez mam problem z duzymi dawkami hormonow. panowie tez tak myslicie ze antykoncepcja to tyko sprawa Pań?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ile lat masz już ten kupon?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To samo, jakby nie stawał bez wazektomii.. Zabieg nie ma na to żadnego wpływu. Nie odcinasz dopływu krwi, a jedynie plemników :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

A co będzie , jak już nigdy nie sta..e
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

W Gdyni na ten rok już nie ma chyba wolnych miejsc. Zapraszają do kliniki w Warszawie. Plus, że przynajmniej hotel zapewniają gratis.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Sorry, ale dawno tu nie zaglądałem. Oferta z kuponem jak najbardziej aktualna, chyba, że już jesteś po zabiegu :)
jakby co pisz - neomag.neomag@o2.pl

ps. całość kosztuje 2000zł, a z kuponem 1800zł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Operują, ale musisz sie pośpieszyć, bo szybko terminy sie zapełniają.
czy ta oferta z tym kuponem aktualna,chciałbym sie poddać temu zabiegowi w trójmieście w czerwcu,ile całość kosztuje?
Też robiłem w Warszawie w CPR i jestem zadowolony.

Z tego co wiem operują nadal też w Gdyni.
Nie wpływa na gospodarkę hormonalną
Wazektomia to świetne rozwiązanie dla osób, które mają już dzieci i chcą cieszyć się z bezpiecznego seksu. :)
Dla osób zainteresowanych wazektomią, posiadam kupon zniżkowy/rabatowy o wartości 200 zł na zabieg wazektomii do doktora Siwika. Kupon oddam za darmo. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: neomag.neomag@o2.pl
na hormony nie wpływa, bo nic przy nich nie robią. nadal jest się 100% facetem po tym zabiegu, jeśli o to ci chodzi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Chodzi mi o to, czy wplywa to jakos na hormony, nie wiem, czy cycki mi nie urosna od tego ;) Ogolnie, czy nie ma zadnych komplikacji
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Rok temu robiłem wazektomię w Warszawie. W ogóle nie żałuję swojej decyzji. Sam zabieg w porządku. Wiadomo zawsze jest stres i dużo myśli przed. Ale jak już się jest w klinice, to wszystko jakoś idzie. Najlepiej zapoznać się z wazektomia.com bądź napisać do samego pana doktora. Rzeczowy i konkretny lekarz, który wie co robi. Wiem z doświadczenia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
a co cię dokładnie interesuje? mój facet był u dra Siwika i jak coś chcesz wiedzieć pytaj to ci odpowiem
Ja tez jestem ciekaw tego sposobu. Mial ktos i moze sie podzielic wrazeniami? Z pierwszej reki?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
a czy mają tam ograniczenia wiekowe? czy w wieku 26 lat też zrobią? bo gdzieś czytaliśmy, że od 30, a my już 3 dzieci mamy i fabrykę zamykamy :D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
moj maz w lutym tam sie poddal wlasnie temu zabiegowi i jest, a wlasciwie jestesmy zadowoleni. ogolnie, szybko milo i powiedzmy przyjemnie hehe. troche kasy trzeba wydac, ale u nas i tak sie oplacalo zamiast wydawac kase na hormony. nie wiem co jeszcze cie interesuje...duzo o tym czytalismy a nawet korespondowalismy z samym doktorem S. ktory wykonuje ten zabieg. rozwial wszystkie nasze watpliwosci. acha, w trojmiescie tylko tam, a tak pozostaje wa-wa i torun.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry