Widok

Wazektomia

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy jest tu ktoś, kto może napisać jakieś opinie o klinice w Gdyni wykonującej wazektomie? Chodzi mi o tą http://wazektomia.com/
czy są może jeszcze jakieś inne miejsca w trójmieście gdzie można wykonać zabieg?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
moj maz w lutym tam sie poddal wlasnie temu zabiegowi i jest, a wlasciwie jestesmy zadowoleni. ogolnie, szybko milo i powiedzmy przyjemnie hehe. troche kasy trzeba wydac, ale u nas i tak sie oplacalo zamiast wydawac kase na hormony. nie wiem co jeszcze cie interesuje...duzo o tym czytalismy a nawet korespondowalismy z samym doktorem S. ktory wykonuje ten zabieg. rozwial wszystkie nasze watpliwosci. acha, w trojmiescie tylko tam, a tak pozostaje wa-wa i torun.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
a czy mają tam ograniczenia wiekowe? czy w wieku 26 lat też zrobią? bo gdzieś czytaliśmy, że od 30, a my już 3 dzieci mamy i fabrykę zamykamy :D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ja tez jestem ciekaw tego sposobu. Mial ktos i moze sie podzielic wrazeniami? Z pierwszej reki?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
a co cię dokładnie interesuje? mój facet był u dra Siwika i jak coś chcesz wiedzieć pytaj to ci odpowiem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Rok temu robiłem wazektomię w Warszawie. W ogóle nie żałuję swojej decyzji. Sam zabieg w porządku. Wiadomo zawsze jest stres i dużo myśli przed. Ale jak już się jest w klinice, to wszystko jakoś idzie. Najlepiej zapoznać się z wazektomia.com bądź napisać do samego pana doktora. Rzeczowy i konkretny lekarz, który wie co robi. Wiem z doświadczenia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Chodzi mi o to, czy wplywa to jakos na hormony, nie wiem, czy cycki mi nie urosna od tego ;) Ogolnie, czy nie ma zadnych komplikacji
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
na hormony nie wpływa, bo nic przy nich nie robią. nadal jest się 100% facetem po tym zabiegu, jeśli o to ci chodzi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Wazektomia to świetne rozwiązanie dla osób, które mają już dzieci i chcą cieszyć się z bezpiecznego seksu. :)
Dla osób zainteresowanych wazektomią, posiadam kupon zniżkowy/rabatowy o wartości 200 zł na zabieg wazektomii do doktora Siwika. Kupon oddam za darmo. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: neomag.neomag@o2.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie wpływa na gospodarkę hormonalną
Też robiłem w Warszawie w CPR i jestem zadowolony.

Z tego co wiem operują nadal też w Gdyni.
czy ta oferta z tym kuponem aktualna,chciałbym sie poddać temu zabiegowi w trójmieście w czerwcu,ile całość kosztuje?
Operują, ale musisz sie pośpieszyć, bo szybko terminy sie zapełniają.
Sorry, ale dawno tu nie zaglądałem. Oferta z kuponem jak najbardziej aktualna, chyba, że już jesteś po zabiegu :)
jakby co pisz - neomag.neomag@o2.pl

ps. całość kosztuje 2000zł, a z kuponem 1800zł.

W Gdyni na ten rok już nie ma chyba wolnych miejsc. Zapraszają do kliniki w Warszawie. Plus, że przynajmniej hotel zapewniają gratis.

A co będzie , jak już nigdy nie sta..e
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

To samo, jakby nie stawał bez wazektomii.. Zabieg nie ma na to żadnego wpływu. Nie odcinasz dopływu krwi, a jedynie plemników :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ile lat masz już ten kupon?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a jak nakłonic faceta na taki zabieg? moj nawet nie chce slyszec. twierdzi ze antykoncepcja jest po stronie kobiety... wiec juz trzeci raz z rzedu założyłam wkładkę hormonalna levosert bo tez mam problem z duzymi dawkami hormonow. panowie tez tak myslicie ze antykoncepcja to tyko sprawa Pań?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wyjmij wkładkę i przestań się truć. Zmień faceta lub jasno daj sygnał - skoro antykoncepcja jest po mojej stronie to decyzja o seksie też. Nie chcesz wazektomii, ja nie chcę truć się tabletkami. Ergo - nie ma seksu - teraz ty coś zaproponuj....
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Zdrowie

Dobry ortodonta (44 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Czy rozmiar członka ma znaczenie (27 odpowiedzi)

czy to jaką wielkość ma penis jest istotne ? czy byście zakończyły związek tylko dlatego, że...

dr Jarosław Nosowicz - neurochirurg - opinie (16 odpowiedzi)

Czy ktoś miał okazję poznać Pana Doktora? Jak wrażenia?

do góry