Widok
Wazektomia
Czy jest tu ktoś, kto może napisać jakieś opinie o klinice w Gdyni wykonującej wazektomie? Chodzi mi o tą http://wazektomia.com/
czy są może jeszcze jakieś inne miejsca w trójmieście gdzie można wykonać zabieg?
czy są może jeszcze jakieś inne miejsca w trójmieście gdzie można wykonać zabieg?
moj maz w lutym tam sie poddal wlasnie temu zabiegowi i jest, a wlasciwie jestesmy zadowoleni. ogolnie, szybko milo i powiedzmy przyjemnie hehe. troche kasy trzeba wydac, ale u nas i tak sie oplacalo zamiast wydawac kase na hormony. nie wiem co jeszcze cie interesuje...duzo o tym czytalismy a nawet korespondowalismy z samym doktorem S. ktory wykonuje ten zabieg. rozwial wszystkie nasze watpliwosci. acha, w trojmiescie tylko tam, a tak pozostaje wa-wa i torun.
Rok temu robiłem wazektomię w Warszawie. W ogóle nie żałuję swojej decyzji. Sam zabieg w porządku. Wiadomo zawsze jest stres i dużo myśli przed. Ale jak już się jest w klinice, to wszystko jakoś idzie. Najlepiej zapoznać się z wazektomia.com bądź napisać do samego pana doktora. Rzeczowy i konkretny lekarz, który wie co robi. Wiem z doświadczenia.
Wazektomia to świetne rozwiązanie dla osób, które mają już dzieci i chcą cieszyć się z bezpiecznego seksu. :)
Dla osób zainteresowanych wazektomią, posiadam kupon zniżkowy/rabatowy o wartości 200 zł na zabieg wazektomii do doktora Siwika. Kupon oddam za darmo. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: neomag.neomag@o2.pl
Dla osób zainteresowanych wazektomią, posiadam kupon zniżkowy/rabatowy o wartości 200 zł na zabieg wazektomii do doktora Siwika. Kupon oddam za darmo. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: neomag.neomag@o2.pl