Widok

Weekend dla dwojga

Czas wolny Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, możecie polecić jakiś fajny hotel, gdzie mogłabym spędzić z męzem miły weekend ?? Moze byc SPA, najlepiej z basenem. ALe tez nie gdzie daleko w Polsce, najlepiej gdzies w "okolicy".

Będę wdzięczna za wszystkie podpowiedzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mnie ostatnio mąż zabrał do hotelu Velaves we Władysławowie.Może nie najtaniej,ale POLECAM można fajnie odpocząć:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja z mezem bylam w hotelu ulan spa w bytowie. Mielismy pokoj z wanna a na przeciwko pokoju basen..cena za dobe 350 ze sniadaniem za pokoj. Cisza..spokoj..polecam.
Rowniez polecam Velaves jest pieknie nawet zima :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sprawdź też ofertę np. na gruponie, i poczytaj opinie w necie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a byłaś w Łapinie? Poczytaj sobie na internecie chyba venus się nazywa. Jest duży basen z jacuzzi itp, jeziorko.. Jeśli ma to być bez okazji tak o, niedaleko to polecam:)
To dobra opcja moim zdaniem :)
Ja też polecam Ułan spa w Bytowie .Mieliśmy z mężem apartament z jaccuzi i było super.Pyszne jedzenie.Basen nie duży a i tak plywaliśmy w nim sami.Jak ktos nie ma w pokoju jaccuzi to jest też takie dla wszystkich.
Może obierzcie kierunek trochę na południe i na Mazury wyskoczcie:) zawsze to coś innego:)
velaves tez polecam, byłam 4 razy...

a to moje ostatnie odkrycie....dla dwojga:)

http://www.hotelkrasicki.pl/
byliśmy w końcu w Jarosławcu w Panoramie Morskiej. Szczerze polecam, wypad bajkowy :) i te baseny :).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja również polecam velaves , my już 3 wekendy tam zaliczyliśmy
ja byłam w velavesie i w panoramie morskiej i w ogóle nie ma porównania. panorama morska słabo wypada przy velavesie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
velaves wypróbujemy następnym razem :) Panoramę Morską złapałam na gruperze o połowę taniej, dlatego skorzystaliśmy. Ale skoro mi się tam tak podobało, to we Władysławowie będzie pewnie szałowo :)
hotel astor jastrzębia koleżanka polecała
Aquarius Spa w Kołobrzegu - byliśmy w marcu i było rewelacyjnie (akurat trafiliśmy na promocję wiosenną na ich stronie).
To ja polecę polecany już wcześniej polecany Hotel Krasicki. Duży plus za klimat :)
Oczywiście Velaves no i Bryzę

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hotel Krasicki:) Polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (19 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (123 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

do góry