Widok

Weekend

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Weekend.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Weekend

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dno i trzy merty mułu

Opuściłem salę kinową po czterdziestu minutach.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

płakać się chce

takie dno , sceny bez sensu , chaos i wulgaryzm bez uzasadnienia
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dobrzy aktorzy to nie wszystko...

Film słaby, aż trudno uwierzyć ,że tak fajni aktorzy zechcieli zagrać w tak marnym filmie. Słabe dialogi, sceny itd nigdy więcej, nawet gdyby był za darmo to nikomu nie polecam - szkoda czasu!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

chyba są dwie wersje tego filmu

wbrew opiniami na portalu, wybrałem się do kina z żoną i nie żałuję. Zgodnie nam się podobał. Obejrzeliśmy go w pełnej sali jak mało kiedy, nikt nie wychodził. Jak dla mnie udany film, świetna aktorstowo, niezła akcja, muzyka, efekty specjalne. Film do którego kiedyś wrócę z przyjemnością. To tak dla równowagi.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

cieniutki

Bardzo,bardzo słaby.
Prostackie żarty, płytkie dialogi. Nie warto.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

szkoda czasu .....

Żenada, zero, prostackie i wulgarne teksty.Co ten Pazura wymyślił ?!Ten film jest bez sensu ..... Jak tak fajni aktorzy zechcieli zagrać w tak marnym filmie. Zgadzam się z Cooobi :dobrzy aktorzy to nie wszystko
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

okropniasta chała

beznadziejny ,czego ma się uczyć nasza młodzież przy takich wulgaryzmach
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

fajny film

Gdybym opierała się tylko na opiniach, nigdy bym nie poszla na weekend. Ale jednak. Film napradę fajny, najlepszy polski film po testosteronie.
Trzeba samemu iść żeby wygłaszać opinię.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

bez gwiazdek

Szkoda czasu i pieniędzy , dawno nie widziałam tak beznadziejnego filmu. W filmie nie pada ani jedno zdanie bez wugalgaryzmów a to mnie po prostu nie śmieszy. Jest parę scen nawet śmiesznych , ale dobrzy aktorzy to nie wszystko.
Nie polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

beznadzieja

szkoda czasu i pieniędzy beznadziejna fabula niema ani jednego tekstu który można cytować i byłby śmieszny .W sali nr 8 w multikinie w Gdyni niedziałająca wentylacja dopełniła czarę goryczy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Masz rację.Mi sie też podobał,a te komentarze to chyba naprawdę muszą pisać bardzo nudni i zakompleksieni ludzie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ten wpis jest do wypowiedzi mastera
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

fajny

bardzo fajny film , jezeli ktos lubi komedie polskie , polecam !!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Przeciętność

Film przeciętny, kilka śmiesznych scen - wulgaryzmy nadały śmieszność jak ktoś lubi. Ogólnie spodziewałem się znacznie więcej po tym filmie. Gdzie się podziały komedie takie jak alterntywy itd...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

trzeba recenzje czytac to nie bedzie rozczarowan

1 gwiazdka w Wyborczej mowi sama za siebie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

TRAGEDIA

tragedia! stracilam na bilet, porazka na calej linii. film tak beznadziejny ze po 15 minutach zastanawialam sie po co przyszlam na to g*
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dowód na to że nie można kierować się zamieszczonymi tu opiniami!

Czytając zamieszczone tu opinie nie miałem zamiaru iść na ten film, ale mając z żoną wolny wieczór z braku innych ciekawych propozycji wybraliśmy się na niego. I tu pierwsze zaskoczenie przy kasie: kiepski film a miejsca w większości zajęte! Film to "komedia gangsterska" dla ludzi z minimum przeciętną inteligencją. Za mną siedział jakiś tępy goguś w lakierkach i obcisłym sweterku (który notabene gadał w trakcie filmu przez telefon!) z panną którzy chyba spodziewali się poważnej gangsterki, lub czegoś w stylu Ojciec Chrzestny i słysząc ich komentarze nie dziwie się, że niektórzy mogą być zawiedzeni. To jest komedia w stylu "Chłopaki nie płaczą" choć może minimalnie słabsza, z tego względu że były ze dwa, trzy momenty kiedy akcja trochę się "rozjechała". Ale przez cały film sala wyła ze śmiechu! Ogólne wrażenie jak na polskie kino rozrywki - bardzo dobre.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Gratulacje Czarek!

Świetny film, aktorzy i zdjęcia. Pewnie to doceni ten kto ma dosyć typowego amerykańskiego kina i trochę zna się na kinie europejskim, ale to dla prawdziych kinomanów.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

MASAKRA

To moja pierwsza opinia,ale nie moglam sie powstrzymac by przestrzec wszystkich przed tym koszmarnym filmem!
Szkoda jednej zlotowki na te szmire.
Zenada,brak smaku,poziom zero.
Stanowczo odradzam!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Weekend

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry