Widok
masakra
Fatalny film. To jest moja pierwsza opinia na trojmiasto.pl, ale postanowiłam przestrzec innych przed pójściem na ten film. Strata czasu i pieniędzy. Obejrzałam go w Sylwestra i już nigdy nie mam ochoty obejrzeć go ponownie. Brak składu i ładu, dużo wulgaryzmów i słabych żartów. Super obsada. Ale nawet tacy aktorzy nie byli w stanie uratować fatalnego pomysłu na ten film. Oglądałam go z czwórką innych znajomych i nikomu z nas się nie podobało. Szczerze odradzam!!!
byłem, spałem
poszedłem na ten film niejako z przymusu, był w pakiecie na sylwestra w kinie helios, gorszego filmu w życiu nie widziałem, humor prosty, pełno przekleństw a i tak wszystko przewidywalne, ludzie się męczyli i gdyby nie to, że siedziałem w środku i ludzie po mojej lewej zasnęli to bym wstał i sobie wyszedł ale przez nich musiałem się męczyć niesamowicie. film masakra, ludzie żałowali tak samo że nie wyszli prędzej
Cezar Tarantina
Ty wariacie ! Na plakacie Kilera 2 , Kiler trzyma w swych cudnych łapach jakąś babę - to chyba jest pielęgniarka z serialu " na dobre i liche " . Ty ! wogóle nie znasz się i nie kumasz bazy w polskiej obyczajówce filmu i kinematografiii, ty lepiej zacznij czytać o gwiazdach estrady i innych gwiazdach bo twoja wiedza to ośmiesza całą naszą Cinema Polską i zagraniczna Cinema też raczej ! Ośmiesza . Ja oceniam film jako SUPER PRZEZ DUŻE " Su " . Pozdrawiam reżysera - Jarka Pazurę i wszystkich ekstra aktorów z tego superowego filmu komediowego i kryminalnego zarazem . Buziaki.
POLECAM!!! w końcu dobra Polska komedia
Jesli lubisz humor w stylu "E=mc2", "Chlopaki nie płaczą" to jak najbardziej nie bedziesz sie czuł/a sie zawiedziony/ zawiedziona:) A jesli chodzi o żone Czarka to "zagrała" tuz przed napisami koncowymi i całe 10 sekund, skoro ktoś przez cały film zwrócił tylko na to uwagę to naprawdę współczuje spostrzegawczości
Nie do końca.
Film pełen niepotrzebnych przekleństw, chyba nawet 'Psy' nie były tak wulgarne, przaśny 'humor' zwykle kompletnie nie śmieszny i cieniutki, naprawdę cieniutki scenariusz.
Albo może to był ten dzień, kiedy teksty w stylu, cytuję, "n****m ci do płuc i do końca życia będziesz miał nieświeży oddech" mnie nie śmieszą.
Małaszyńskiego zwyczajnie lubię, Lewandowski bardzo fajnie no i Frycz także sprawdził się w roli komisarza. Motyw gangu Cygana momentami bywał nawet zabawny.
Śmiałam się w kilku momentach, ale ogólnie się zawiodłam.
Albo może to był ten dzień, kiedy teksty w stylu, cytuję, "n****m ci do płuc i do końca życia będziesz miał nieświeży oddech" mnie nie śmieszą.
Małaszyńskiego zwyczajnie lubię, Lewandowski bardzo fajnie no i Frycz także sprawdził się w roli komisarza. Motyw gangu Cygana momentami bywał nawet zabawny.
Śmiałam się w kilku momentach, ale ogólnie się zawiodłam.