Widok

Weekend

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Weekend.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

masakra

Fatalny film. To jest moja pierwsza opinia na trojmiasto.pl, ale postanowiłam przestrzec innych przed pójściem na ten film. Strata czasu i pieniędzy. Obejrzałam go w Sylwestra i już nigdy nie mam ochoty obejrzeć go ponownie. Brak składu i ładu, dużo wulgaryzmów i słabych żartów. Super obsada. Ale nawet tacy aktorzy nie byli w stanie uratować fatalnego pomysłu na ten film. Oglądałam go z czwórką innych znajomych i nikomu z nas się nie podobało. Szczerze odradzam!!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 9

byłem, spałem

poszedłem na ten film niejako z przymusu, był w pakiecie na sylwestra w kinie helios, gorszego filmu w życiu nie widziałem, humor prosty, pełno przekleństw a i tak wszystko przewidywalne, ludzie się męczyli i gdyby nie to, że siedziałem w środku i ludzie po mojej lewej zasnęli to bym wstał i sobie wyszedł ale przez nich musiałem się męczyć niesamowicie. film masakra, ludzie żałowali tak samo że nie wyszli prędzej
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 10

Cezary Tarantina

Czemu nam to zrobiłeś Killer ? Zadaję sobie to pytanie i patrzę na twój plakat : Killer 2 . Taki ładny chłop , taki piękny aktor-aktorzyna , a tu dupa z mydła.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Cezar Tarantina

Ty wariacie ! Na plakacie Kilera 2 , Kiler trzyma w swych cudnych łapach jakąś babę - to chyba jest pielęgniarka z serialu " na dobre i liche " . Ty ! wogóle nie znasz się i nie kumasz bazy w polskiej obyczajówce filmu i kinematografiii, ty lepiej zacznij czytać o gwiazdach estrady i innych gwiazdach bo twoja wiedza to ośmiesza całą naszą Cinema Polską i zagraniczna Cinema też raczej ! Ośmiesza . Ja oceniam film jako SUPER PRZEZ DUŻE " Su " . Pozdrawiam reżysera - Jarka Pazurę i wszystkich ekstra aktorów z tego superowego filmu komediowego i kryminalnego zarazem . Buziaki.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 18

tragedia!

film okropny, marna kopia tarantino.. same przekleństwa zero fabuły.. nie polecam!!!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

A i idź Pan

Takiej tragedii dawno nie bylo! Nie dawać zarobić takim papraką jak pan P. Szkoda kasy i czasu. Zdjąć z afiszy i nie naciągać społeczeństwa!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8

buhahahahaha jak chciało się iść na 9 do kina i wpisać o 11.13 opinie że jest słaby

to może znaczyć jedno, film jest dobry.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

kicha

byłem, zobaczyłem i totalna kicha, nie polecam
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5
POLECAM!!! SUPER FILM!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11

DNO

Proszę o zwrot kosztów poniesionych za zakup biletu na ten film. To jest poniżej godności przeciętnego oglądacza :)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 5

nie róbcie sobie tego, nie idźcie na ten film

Błagam nie róbcie sobie krzywdy tym filmem. Ja żonę skrzywdziłem tym filmem i szczerze ją przepraszam !!! Nie mogę sobie wybaczyć, że spóźniliśmy się na wcześniejszy film :(. Wybacz Agatko!!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

jak na debiut to slabiutko!!!!, CZAREK.

Przewidywany, monotonna akcja, jeszcze bardziej dialogi,nie moglem wysiedzieć do końca ale zostalelem i sie rozczarowame, (Zonka Czarka powinna sobie najpierw zęby wybielić,jeżeli oczywiście wiąże przyszłość z aktorstwem
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

film bardzo dobry w swoim gatunku!!!!

akcja szybka,zaskakująca,obsada świetna,gwiazdorskie kreacje.Na poczatku drażniły mnie bardzo wulgaryzmy,ale widocznie w środowisku gangsterskim inaczej nie jest i wulgarne odzywki są wpisane w scenariusz świadomnie.Polecam,napewno nie zaśniecie na tym filmie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 11

beznadzieja

po prostu beznadzieja... szkoda czasu...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

POLECAM!!! w końcu dobra Polska komedia

Jesli lubisz humor w stylu "E=mc2", "Chlopaki nie płaczą" to jak najbardziej nie bedziesz sie czuł/a sie zawiedziony/ zawiedziona:) A jesli chodzi o żone Czarka to "zagrała" tuz przed napisami koncowymi i całe 10 sekund, skoro ktoś przez cały film zwrócił tylko na to uwagę to naprawdę współczuje spostrzegawczości
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

Nie do końca.

Film pełen niepotrzebnych przekleństw, chyba nawet 'Psy' nie były tak wulgarne, przaśny 'humor' zwykle kompletnie nie śmieszny i cieniutki, naprawdę cieniutki scenariusz.

Albo może to był ten dzień, kiedy teksty w stylu, cytuję, "n****m ci do płuc i do końca życia będziesz miał nieświeży oddech" mnie nie śmieszą.

Małaszyńskiego zwyczajnie lubię, Lewandowski bardzo fajnie no i Frycz także sprawdził się w roli komisarza. Motyw gangu Cygana momentami bywał nawet zabawny.

Śmiałam się w kilku momentach, ale ogólnie się zawiodłam.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Super!!!

Co wy za głupoty wypisujecie?! jak na polską komedie jest naprawdę fajny...żal mi was!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 9

mega dno

Pierwszy raz wyszłam z kina w połowie filmu i żałuje że nie wcześniej !!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7
Wybaczam :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Weekend

Opinie do filmu: Weekend.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry