Widok

Weekend

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Weekend.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Weekend

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

fajny

bardzo fajny film , jezeli ktos lubi komedie polskie , polecam !!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ten wpis jest do wypowiedzi mastera
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masz rację.Mi sie też podobał,a te komentarze to chyba naprawdę muszą pisać bardzo nudni i zakompleksieni ludzie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

beznadzieja

szkoda czasu i pieniędzy beznadziejna fabula niema ani jednego tekstu który można cytować i byłby śmieszny .W sali nr 8 w multikinie w Gdyni niedziałająca wentylacja dopełniła czarę goryczy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

bez gwiazdek

Szkoda czasu i pieniędzy , dawno nie widziałam tak beznadziejnego filmu. W filmie nie pada ani jedno zdanie bez wugalgaryzmów a to mnie po prostu nie śmieszy. Jest parę scen nawet śmiesznych , ale dobrzy aktorzy to nie wszystko.
Nie polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

fajny film

Gdybym opierała się tylko na opiniach, nigdy bym nie poszla na weekend. Ale jednak. Film napradę fajny, najlepszy polski film po testosteronie.
Trzeba samemu iść żeby wygłaszać opinię.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

okropniasta chała

beznadziejny ,czego ma się uczyć nasza młodzież przy takich wulgaryzmach
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

szkoda czasu .....

Żenada, zero, prostackie i wulgarne teksty.Co ten Pazura wymyślił ?!Ten film jest bez sensu ..... Jak tak fajni aktorzy zechcieli zagrać w tak marnym filmie. Zgadzam się z Cooobi :dobrzy aktorzy to nie wszystko
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

cieniutki

Bardzo,bardzo słaby.
Prostackie żarty, płytkie dialogi. Nie warto.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

chyba są dwie wersje tego filmu

wbrew opiniami na portalu, wybrałem się do kina z żoną i nie żałuję. Zgodnie nam się podobał. Obejrzeliśmy go w pełnej sali jak mało kiedy, nikt nie wychodził. Jak dla mnie udany film, świetna aktorstowo, niezła akcja, muzyka, efekty specjalne. Film do którego kiedyś wrócę z przyjemnością. To tak dla równowagi.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Dobrzy aktorzy to nie wszystko...

Film słaby, aż trudno uwierzyć ,że tak fajni aktorzy zechcieli zagrać w tak marnym filmie. Słabe dialogi, sceny itd nigdy więcej, nawet gdyby był za darmo to nikomu nie polecam - szkoda czasu!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

płakać się chce

takie dno , sceny bez sensu , chaos i wulgaryzm bez uzasadnienia
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dno i trzy merty mułu

Opuściłem salę kinową po czterdziestu minutach.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

Żenada

posmiać się można tylko i wyłącznie z poziomu tego filmu. Można porównać do poziomu PKP,stanu naszych dróg...nigdy nie wydam ani grosza na produkcje gdzie zobacze nazwisko PAZURA.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
Wybaczam :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

mega dno

Pierwszy raz wyszłam z kina w połowie filmu i żałuje że nie wcześniej !!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7

Super!!!

Co wy za głupoty wypisujecie?! jak na polską komedie jest naprawdę fajny...żal mi was!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 9

Nie do końca.

Film pełen niepotrzebnych przekleństw, chyba nawet 'Psy' nie były tak wulgarne, przaśny 'humor' zwykle kompletnie nie śmieszny i cieniutki, naprawdę cieniutki scenariusz.

Albo może to był ten dzień, kiedy teksty w stylu, cytuję, "n****m ci do płuc i do końca życia będziesz miał nieświeży oddech" mnie nie śmieszą.

Małaszyńskiego zwyczajnie lubię, Lewandowski bardzo fajnie no i Frycz także sprawdził się w roli komisarza. Motyw gangu Cygana momentami bywał nawet zabawny.

Śmiałam się w kilku momentach, ale ogólnie się zawiodłam.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

POLECAM!!! w końcu dobra Polska komedia

Jesli lubisz humor w stylu "E=mc2", "Chlopaki nie płaczą" to jak najbardziej nie bedziesz sie czuł/a sie zawiedziony/ zawiedziona:) A jesli chodzi o żone Czarka to "zagrała" tuz przed napisami koncowymi i całe 10 sekund, skoro ktoś przez cały film zwrócił tylko na to uwagę to naprawdę współczuje spostrzegawczości
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

Weekend

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry