Widok
chyba są dwie wersje tego filmu
wbrew opiniami na portalu, wybrałem się do kina z żoną i nie żałuję. Zgodnie nam się podobał. Obejrzeliśmy go w pełnej sali jak mało kiedy, nikt nie wychodził. Jak dla mnie udany film, świetna aktorstowo, niezła akcja, muzyka, efekty specjalne. Film do którego kiedyś wrócę z przyjemnością. To tak dla równowagi.
Nie do końca.
Film pełen niepotrzebnych przekleństw, chyba nawet 'Psy' nie były tak wulgarne, przaśny 'humor' zwykle kompletnie nie śmieszny i cieniutki, naprawdę cieniutki scenariusz.
Albo może to był ten dzień, kiedy teksty w stylu, cytuję, "n****m ci do płuc i do końca życia będziesz miał nieświeży oddech" mnie nie śmieszą.
Małaszyńskiego zwyczajnie lubię, Lewandowski bardzo fajnie no i Frycz także sprawdził się w roli komisarza. Motyw gangu Cygana momentami bywał nawet zabawny.
Śmiałam się w kilku momentach, ale ogólnie się zawiodłam.
Albo może to był ten dzień, kiedy teksty w stylu, cytuję, "n****m ci do płuc i do końca życia będziesz miał nieświeży oddech" mnie nie śmieszą.
Małaszyńskiego zwyczajnie lubię, Lewandowski bardzo fajnie no i Frycz także sprawdził się w roli komisarza. Motyw gangu Cygana momentami bywał nawet zabawny.
Śmiałam się w kilku momentach, ale ogólnie się zawiodłam.
POLECAM!!! w końcu dobra Polska komedia
Jesli lubisz humor w stylu "E=mc2", "Chlopaki nie płaczą" to jak najbardziej nie bedziesz sie czuł/a sie zawiedziony/ zawiedziona:) A jesli chodzi o żone Czarka to "zagrała" tuz przed napisami koncowymi i całe 10 sekund, skoro ktoś przez cały film zwrócił tylko na to uwagę to naprawdę współczuje spostrzegawczości