Widok

Weekend

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Weekend.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Weekend

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Film pełen niepotrzebnych przekleństw,ktore razily mnie bardzo. W maire ogladania akcja sie rozwijala, powiem tak- dobry film,ale nie zadna rewelacja jak reklamowano.Małaszynskiego uwielbiam dobrze zagral,Lewandowski takze,Frycz -wiadomo,ze mistrzostwo, Wilczak- tez dobrze.Muzyka trzyma w napięciu..Dobry w swojej klasie,gdyz dawno w kinie nie bylo dobrej polskiej komedii kryminalnej.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

NEDZA
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

:)

Klapa, tylko Polacy mogą nakręcić tak denny film.Co drugie słowo to przekleństwo, no niestety nie wychodzi nie róbmy nic na siłę panie Pazura WSTYD
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Film jest dobry!

Film jest dobry! I co z tego , ze są przekleństwa ... w filmach zagranicznej produkcji tez jest ich mega dużo i nikt nie robi z tego problemu. Uważam, że jest to jeden z lepszych filmów polskiej produkcji!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

:)

Czekałam na ten film dość długo :) Szkoda że taki przynudnawy choć było wiele śmiesznych momentów, nie wiadomo o co chodzi ale bardzo przyjemnie patrzy się na Pawła Małaszyńskiego i generalnie dzięki niemu ten film oglądałam z przyjemnością, hmm a o czym to było ????
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

jaenada...a miało być jak u Brooksa....

Ten film wielkim odkryciem jest... Nie wiedziałem, że Małaszyński jest kiepskim aktorem - a ten film to pokazał, nie wiedziałem że najśmieszniejsze pół najlepszego kabaretu w Polsce jest nieśmieszne. O wielcy twórcy filmu - potrafiliście udowodnić takie niesamowite rzeczy.... Poza tym pokazaliście, że mamy całą rzeszę popularnych bardziej i mniej aktorów, którzy nie potrafią zrobić czegokolwiek z tego gniota...Na troszkę pozytywności zasługuje może jedynie sposób filmowania...jest kilka ciekawych ujęć kopiowanych od najlepszych...chociaż maniera taka bardziej z krótkiego formatu - bo jak czwarty raz na ekranie widzę buty wysiadającego z samochodu gangstera, potem resztę - to się robi nudne, wtórne i tylko czekam na zakończenie, żeby zobaczyć jaki proszek do prania tym razem reklamują. Miało być śmiesznie - nie jest, miało być błyskotliwie, inteligentnie, pastiszowo i trochę jak u Mela Brooksa, a wyszło jak zwykle - bez sensu, ciężko, taka dziwna kopia kawałków innych fajnych filmów... szkoda kasy, czasu, nie polecam nawet na jako film wieczorem na wideo
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Rozrywka to mi sie podoba.

Film jest prosty, trochę jak kabaret, trochę jak serial. Próżno szukać w nim ambitnego wątku, racja spora paleta używanych wulgaryzmów ale to przecież one nadają charakteru komicznym sytuacją. Polecam ten film osobą, które idą do kina na komedie żeby się po śmiać a nie szukać głębszego znaczenia filmu. Osobiście świetnie się bawiłem wraz z przyjaciółmi.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jest z czego sie pośmiać

na początku wydawało sie, że aktorzy czytają z kartki. Paweł Wilczak - porażka. Małaszyński - rewelacja!!! za mało Sochy :( Teksty znane, wulgaryzmów od zarąbania, czasami w odpowiednim momencie ale czasami niepotrzebne. Po pół godzinie film się rozkręcił i naprawdę sie pośmiałam, (znajomi również :)
Jak na debiut Pazury to OK.
Polecam

było inaczej niż zwykle

niby Polska komedia, ale taka trochę z innej bajki, ale w bardzo pozytywnym tego słowa znaczeniu.polecam-jest z czego się pośmiać i idzie oderwać się od codzienności:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie jestem w stanie wskazac choćby jednego pozytywu tego filmu

Nie liczyłam na jakaś rewelację, ale to było poniżej wszelkiej krytyk. Nawet tzw "momentów" nie było- film nieśmieszny, scenariusz nudny, gra aktorska żenująca (nawet Wilczak i Małaszyński dno), a dialogi... Wymęczyłam się jak jeszcze nigdy! NIE POLECAM
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Cienizna i głupawka.Wulgaryzmy czesciej niż u gangsterów.Szkoda kasy i straconego czasu.Panie Pazura-czy Pan się nie wstydzi.To żenujace.

Aleksandra

niezły

Całkiem fajny film w ktorym nie brakuje momentów kiedy cała sala sika ze smiechu.Tym smutasom od negatywnych opinii brakuje widac poprostu poczucia humoru.Ja osobiscie polecam i ...pozdrawiam !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

beznadziejny

Powinno sie zakazać oglądania tego filmu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

był jeden moment śmieszny , brak fabuły , nie polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Weekend

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry