Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jola - ocena Byłam dwa dni temu,był to kolejny raz,ale raczej ostatni. Zamówione gołąbki...
~Jola
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 5 lipca 2025

Agnieszka - ocena Wielkie uznanie dla ekipy hotelu za serdeczne podejscie i uśmiech.Szczególne...
~Agnieszka
1

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 2 lipca 2025

Andrzej - ocena Cudowne miejsce zwłaszcza do odpoczynku z dziećmi. Miła obsługa, wiele...
~Andrzej
1

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 20 czerwca 2025

Danka Macioszek - ocena Piękne miejsce i ludzie
~Danka Macioszek
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 14 marca 2025

W. - ocena Niestety ocena słaba. Jedzenie poprawne więc tu nie będę się czepiać. Ale...
~W.
-

dodano: 12 marca 2025

Ola - ocena Wspaniały Bal z okazji dnia kobiet. Jedzenie przepyszne, pięknie podane....
~Ola
1

dodano: 10 marca 2025

Karol - ocena Fajnsiarze i tyle...menu nie można przeczytać,co to za knajpa może być jak...
~Karol
-

dodano: 9 marca 2025

Bogdan - ocena Jedzenie smaczne. Duży wybór dań z pstrągiem. Pyszna golonka i pierogi z...
~Bogdan
-

dodano: 9 marca 2025

Thomas - ocena Piękny czysty hotel, przepyszne pierogi, usługi na najwyższym poziomie :)
~Thomas
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 15 stycznia 2025

niki1991a - ocena To miejsce spełniło moje wszystkie oczekiwania w 100 procentach:) lepszego...
~niki1991a
-

dodano: 31 grudnia 2024

niki1991a - ocena Polecam wszystkim pobyt w tym hotelu, naprawdę to miejsce oceniam na 100...
~niki1991a
-

dodano: 30 grudnia 2024

Kanarinios - ocena Rewelacyjne miejsce
~Kanarinios
1

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 1 grudnia 2024

Mieczysław - ocena Wyśmienite jedzenie ,pierogi z kaczki,golonka ,oraz kaczka i miła obsługa...
~Mieczysław
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 15 listopada 2024

Borys - ocena Rewelacyjna obsługa klienta na najwyższym poziomie, dania zaskakująco...
~Borys
1

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 18 lutego 2024

Przemek - ocena Urokliwe miejsce na uboczu Kaszub. Idealne na wypoczynek na łonie natury, z...
~Przemek
1

dodano: 20 lutego 2024

Ola - ocena Po raz kolejny odwiedziłam restaurację Hotelu Kozi Gród. Zawsze jest tam...
~Ola
1

dodano: 12 sierpnia 2024

GK & KK - ocena Pobyt weekendowy z pewnością udany. W tych pięknych okolicznościach przyrody...
~GK & KK
1

dodano: 1 września 2024

Paulina - ocena Dwa tygodnie temu wybrałam się na wypoczynek z dwójką dzieci. Polecam...
~Paulina
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 24 czerwca 2024

szarak - ocena Bardzo dobra i czysta baza, zarówno hotel jak i nowe domki. Przepyszne...
~szarak
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 8 czerwca 2024

Grażyna - ocena Byłyśmy na obiedzie 1 czerwca 2024.Zamowilysmy szmurowana kaczkę z kluskami....
~Grażyna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 1 czerwca 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
866

666

wątków

do góry