Widok

Wer

Ludziom słabym i nie podlizującym się do zorganizowanych grup wzajemnej adoracj nie odpisywano tak samo jak nie odpowiadano na większość inteligentnych pytań i propycji poważnych dyskusji. Trzeba było być kontrowersyjnym, zaczepnym zabawnym lub cieplutkim by uzyskiwać odpowiedzi, czasem też usyskiwał odpowiedzi straszliwy smutek lub żałość.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wer

Wypad stąd mi nie grozi. Nuda w pracy bywa straszna a poza tym mogę pogadać z Mixerem. Co nie bestio zmixowana z mixów owocowych? Kiedy będziesz mógł pić?

Wer

Komu jak komu ale płk.J. Kiszczakowi zbyt dużo pączków dobrze nie zrobi. Jestem zdecydowanie szczuplejszy od niego!!!!(sprawdziłem dość dokładnie)

Firestarter

Już ogarneła, krzyże wszędzie gdzie okiem sięgnąć. Powiedziec że jest się ateistą to zaraz patrzą jak na wroga publicznego (przypowina represje początków republiki Francuskiej, tylko gilotyny brakuje) Indoktrynacja z każdej strony. Dobrze chociaż, że nie jest tak źle jak w USA gdzie każde oficjalne wystąpienie kończy cięczymś w stylu "God bless America".

Mixer

Kwestia dobra i zła w odniesieniu do numerów jest żbliżona do oceny wszystkiego w tych kategoriach. Nic nie można nazwać bezwzglednie złym lub bezwzględnie dobrym. Każdy przedmiot osoba, idea czy działanie może być dobre lub złe w odniesieniu do jakiegoś celu a nie bezwzględnie.

Wer

Niezrozumienie tekstu przez drugą osobę może wynikać z kilku rodzajów błędów. Pierwszy pojawia się w momencie gdy formułujecie myśl przy pomocy słów (używacie waszego znaczenia tych słów które może się różnić mniej lub bardziej od znaczenia tych słów dla innej osoby), drugi pojawia się w momencie pisania( przejęzyczenia literówki itd), trzeci mógłby się pojawić w formie przekazu lecz sądzę, że strona dobrze przedstawia co na nią wysyłamy, czwarty pojawia sie w momencie czytania gdy na przykład skracamy czytanie rozpoznając wyraz jako całość a nie czytamy uważnie, piąty pojawia się w momencie interpretacji odczytanych (często błędnie) słów przez odbiorcę (tu pojawia się znaczenie jakie te słowa mają dla odbiorcy).
Jeśli ktoś teraz zarzuci komuś niską inteligencję dlatego że nie zrozumiał jego przekazu to na niego zapoluję i zjem na przykład jego polędwicę w sosie własnym z pieczarkami.

chorzy

HackED by C.Y.P.H.E.R.S to grupa anormalnych ćwoków

Wer

Ładną wiosnę mamy tej zimy. W pisaniu wyręcza mnie BOOT

Wer, oj Wer

Zrozumiałem, ale będę się czepiał. Wyjaśnienia szukaj w wypowiedzi Dr.Lectera.

Kwisatz

Jeżel obydwie osoby mówią o tym samym to w sumie to nie jest rozmowa tylko chór dwuosobowy. Jeżeli różnie pojmują myślenie, to już nie mówią o tym samym. A pozatym wszytko OK. A teraz wysil się wreszcie i podaj definicję myślenia.

Firestarter

"Jestem Bogiemwyobraź to sobie. Ty też jesteś Bogiem, tylko uśwadom to sobie" ...więc nie zwalaj więcej całej brudnej roboty na Jezusa.
PS.Dla Austalijczyka nasze miasto już jest wywrócone do góry nogami

wszyscy..

Wyznanie

Co trudno ukryć? Ogień, wierzę,
Bowiem za dnia go zdradzi dym,
A w nocy płomień, dzikie zwierzę.
Lecz trudno ukryć na równi z nim
Miłość. Najgłębiej choć ukryta,
Każdy ją z oczu wyczyta.

Johann Wolfgang Goethe

Mixerku

To specjalnie dla ciebie użyję słowa "nieprawidłowy". Tak lepiej? A księdza się pytać nie musiałam, mam na to inny sposób. Co miałeś na myśli pisząc -paskudztwo?

Kamena

Tak lepiej. Miałem na myśli małe sikające pod siebie, wrzeszczące i wyjące Tjalliki

Wiosna

Racja, racja

Kwisatz...

Już ja mam z Julianem taki układzik....Dlatego jeśli chodzi o Arden jestem spokojna...a do tornu pcha się ostatnio tylko Benedykt...tzn pchał, bo teraz, dzięki uprzejmości Dary zwiedza lochy w Dworcach Chaosu...to będzie najdłuższa wycieczka jego życia...>;)

Mixer...

Zgwałcić...ciebie...hm...aż mi się jakoś słabo zrobiło...już raczej kogoś do tego wynajmę...

Wiosna

"AAAAAAA aaa
idzie wiosna
AAAAAAA aaa
Dłuższe dnie
AAAAAAA aaa
Kwiaty rosną
AAAAAAA aaa
Głupie? nie?"
Kabaret "Potem"

Fiona

Benedykt do tronu się pcha? to musi się już wszystko naprawdę walić. Nie liczyłbym na to że długo będzie więziony.On rozwiążę to TAKTYCZNIE.

Do wszystkich

Podajcie księżniczce Fionie sole trzeźwiące.

Inne tematy z forum Hydepark

Gadżety reklamowe (30 odpowiedzi)

Gdzie w Gdańsku można kupić gadżety reklamowe? Jest jakaś hurtownia?

GODZINA ŁASKI (8 odpowiedzi)

8 grudnia między 12 a 13 Matka Boża, objawiając się w Święto Niepokalanego Poczęcia, 8 grudnia...

a to na rano ;) (347 odpowiedzi)

tiaaa...a to na rano. jakie szczęście, że nikt wcześniej na to nie wpadł :)...

do góry