Widok

Wesele 2014 - koszt od osoby

Wesele Temat dostępny też na forum:
Cześć Dziewczyny,
Zróbmy może posta z pomocą dla tych co dopiero zaczynają wszystko planować i napiszmy ile kto z Was płaci za osobę w tym roku :)

U mnie 180zł od osoby (3 ciepłe posiłki, stół wiejski, napoje w cenie)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a gdzie Evvva robicie wesele ??
jestem na etapie szukania sali i Twoje 180zł z napojami, stołem to wg mnie świetna cena :)
W Restauracji nad Potokiem :) dodam tylko, że wesele w piątek więc jest troszkę taniej. Normalnie menu są w wariantach 160zł lub 175 zł a stół wiejski w dwóch opcjach (14 i 20 zł od osoby).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
170 zl za 3 cieple posilki, ciasta, owoce i stol wiejski :) ale wesele tez w piatek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
W Grinholcu płacimy 278zł za osobę z poprawinami w tym oprócz menu widocznego na stronie napoje (od pepsi) i soki (Toma) bez ograniczeń, stół wiejski, owoce, dekoracja stołu, trzeba doliczyć ciasta, alkohol...
140zł od osoby, w tym trzy ciepłe posiłki i trzy rodzaje ciasta. Dodatkowo płatna dekoracja sali 5% od sumy całkowitej.
Aha poprawiny to koszt 1000zł, w tym bigos i świeży żurek - reszta z wesela.
180-185 od osoby z poprawinami, ciasami,owocami, tortem, pokojem dla nas...wesele w sobote.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
U mnie 160 zł Wesele w tym obiad z czterema mięsami do wyboru, przekąski zimne, kolacja na ciepło to trzy mięsa do wyboru i flaki lub strogonow do wyboru w cenie jest jeszcze tort, natomiast ciasta i napoje we własnym zakresie, a za poprawiny 20 zł od osoby. Wesele w sobotę w sierpniu :)
160zł w tym na obiad 4 rodzaje mięsa, dodatkowo 2 ciepłe posiłki, napoje gazowane, woda i soki bez ograniczeń, dekoracja sali w cenie.
tort, ciasta i alkohol we własnym zakresie bez korkowego.
Dziewczyny może dopisujcie od razu gdzie robicie te wesela? Osobom które szukają miejsca na wesele może się to bardzo przydać. Pozdrawiam i dzięki ! :)
Potęgowo: płacimy 160zł od osoby już z poprawinami (w cenę wchodzą ciasta, owoce), alkohol, żywe kwiaty, napoje i tort to już sami załatwiamy. Na umowie jest adnotacja, że cena nie ulega zmianie, co też jest ważne.
Serdecznie polecam ośrodek Omega w Przywidzu. ja płacę niecałe 100zł za osobę. 3 ciepłe posiłki, tort, przekąski, owoce, woda i soki. Polecam serdecznie. w cenie mam również śniadanie dla gości. Ja dodatkowo wzięłam saunę dla gości na kolejny dzień
215 zł + nocleg Wichrowe Wzgórza
Restauracja Lucynka 120zł - przystrojenie sali gratis

zupka
drugie danie na półmiskach i dodatki wiadomo
deser
zimne przekąski
gorąca kolacja
kawa,herbata,soki woda bez ograniczeń
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Otomin: 195 zł od osoby + dokupiliśmy kilka rzeczy ( beef strogonov, ryż z sosem potrawkowym, sałatka)
Poprawiny wyszły nas dodatkowo 2.000 ( wynajem chaty grillowej 600zł + dokupiliśmy ziemniaki po staropolsku, żurek, karkówki, szaszłyki, kiełbaski)

Mają menu na stronie - 3 opcje do wyboru. Ogólnie polecam bo można się fajnie dogadać :)

Wesele na 75- 80 osób, ogólnie za salę, poprawiny, 13 blach ciasta, pieczonego dzika i 10 miesc noclegowych płacimy ok. 21.000
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry