Widok

Wesele Kozi Gród

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam. Potrzebuję informacji odnośnie samego Koziego Grodu jak i Pani Dekoratorki, która zajmuje się przystrojeniem sali weselnej?

A może ktoś mógłby mi więcej także powiedzieć o firmie Arttrend?
Będę wdzięczna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej,
Ja chetnie wypowiem sie o Pani Danusi ktora zajmuje sie przystrojeniem sali w Kozim. Za miesiac w innym hotelu bedzie dla nas przystrajala sale, kosciol oraz samochod, bukiet dla mnie i druchen :)
Bardzo podobaja mi sie jej pomysly, wszytko robi z pasja a ceny wydaje mi sie nie sa wygorowane.

Bardzo polecam
o to warto wiedzieć
a powiedz proszę ile płacicie za sale? kościół, bukiet, samochód itp
pozdrawiam
Jeszcze nie wiem dokladnie bo to tez zalerzy od tego jakie kwiaty wybiore mam 2 propozycje do przemyslenia
caly koszt ok 2500
W tej cenie jest totalnie wszystko o nic nie trzeba sie martwic,
kwiaty dla rodzicow tez sa w cenie
Pozdrawiam :)
dziękuję za informację wezmę to pod uwagę :-)
A czy ktoś wie więcej na temat samego Koziego Grodu??
Tzn jaka jest obsługa (ile ich jest), kwestia ilości i smaczności jedzenia
i wszystko co powinno się o tym miejscu wiedzieć :d
halo halo czy ktoś może był na weselu lub mial w Kozim Grodzie i moze sie wypowiedziec jak bylo ?:D
Miejsce rewelacyjne, jeśli chcesz spróbować jedzenia robią tam w niedzielę obiady tzw bufet, gdzie płacisz za osobę i możesz sobie popróbować czego chcesz.
W środku wystrój świetny, więc myślę, że na wesela pani dekoratorka również staje na wysokości zadania.
imageimage
poszukaj - w wyszukiwarce jest pełno info nt temat.

image
Po 11.07.2009 sprzedam białą suknię Alter Diagonal 835 (rozmiar 34/36, wzrost 165 cm)
image
image
http://forum.trojmiasto.pl/Pensjonat-Kozi-Grod-w-Pomlewie-t63123.html?hl=kozi gród#hl
image
image
hehe to wiedzę, że nie tylko ja podjęłam temat Koziego Grodu - najwyraźniej jest on już stary i obcykany na tym forum..;)
Dziękuję za wszystkie informacje i za link który naprowadził mnie na trop dyskusji o tematyce wesela w KG. Dzięki Wam - Szanowne Panny, Panie i może też Panowie - moja wiedza odnośnie tego miejsca wzbogaciła się na tyle, że mam nadzieje,ze już znikną problemy - gdzie urządzić wesele :-)
To super miejsce, z profesjonalną obsługą, super jedzeniem,polecam gorąco!!!
A kto mial tam wesele i z jakich firm dekoratorskich korzystał? typu arttrend, estil, ave cos tam itp ;)
Moje wesele i poprawiny będą w Kozim Grodzie 05.-0.6. czerwiec, rewelacyjny kucharz- pyszne jedzenie, spełni każdą zachciankę kulinarną. Swietny kontakt z Panem Tomaszem z którym załatwiamy wszystko odnośnie hotelu. Równierz zdecydowałam się na dekoracje Pani Danusi, cieszee się że ma dobre opinie :)
Firma w której pracuję często organizuje tam imprezy i naprawdę goście są zachwyceni, nie tylko dobrym jedzeniem ale również obsługą, panującym tam klimatem.Poza tym krajobraz dookoła tego miejsca jest przepiękny, wymarzone miejsce na wesele!!
Ja mialam wesele w Kozim Grodzie i wszystko bylo naprawde SUPER!!Jedzenie,klimat i obsluga ktora dbala zeby nikomu niczego nie zabraklo.Zakochalam sie w tym miejscu odrazu i byl o naprawde dobry wybor.Na wszystkie pytania odpowiem jesli jakies macie:):)
Pozdrawiam..
hej Naughty Girl!
Gratulacje z okazji zaslubin w czerwcu!
Czy moglabys opowiedziec cos o weselu w Kozim Grodzie,
a moze poruszylas ten temat w innym watku? (mam tam wstepnie zaklepany termin w 2010roku)
Pozdrowka
BD
Byłem tam w zeszłym tygodniu i potwierdzam, że to świetne miejsce - żadnych zastrzeżeń (jeśli jedzenie i tańce planujecie w jednej sali, bo jest też inny wariant, moim zdaniem gorszy).

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry