Widok
Hej,
Ja chetnie wypowiem sie o Pani Danusi ktora zajmuje sie przystrojeniem sali w Kozim. Za miesiac w innym hotelu bedzie dla nas przystrajala sale, kosciol oraz samochod, bukiet dla mnie i druchen :)
Bardzo podobaja mi sie jej pomysly, wszytko robi z pasja a ceny wydaje mi sie nie sa wygorowane.
Bardzo polecam
Ja chetnie wypowiem sie o Pani Danusi ktora zajmuje sie przystrojeniem sali w Kozim. Za miesiac w innym hotelu bedzie dla nas przystrajala sale, kosciol oraz samochod, bukiet dla mnie i druchen :)
Bardzo podobaja mi sie jej pomysly, wszytko robi z pasja a ceny wydaje mi sie nie sa wygorowane.
Bardzo polecam
hehe to wiedzę, że nie tylko ja podjęłam temat Koziego Grodu - najwyraźniej jest on już stary i obcykany na tym forum..;)
Dziękuję za wszystkie informacje i za link który naprowadził mnie na trop dyskusji o tematyce wesela w KG. Dzięki Wam - Szanowne Panny, Panie i może też Panowie - moja wiedza odnośnie tego miejsca wzbogaciła się na tyle, że mam nadzieje,ze już znikną problemy - gdzie urządzić wesele :-)
Dziękuję za wszystkie informacje i za link który naprowadził mnie na trop dyskusji o tematyce wesela w KG. Dzięki Wam - Szanowne Panny, Panie i może też Panowie - moja wiedza odnośnie tego miejsca wzbogaciła się na tyle, że mam nadzieje,ze już znikną problemy - gdzie urządzić wesele :-)
Moje wesele i poprawiny będą w Kozim Grodzie 05.-0.6. czerwiec, rewelacyjny kucharz- pyszne jedzenie, spełni każdą zachciankę kulinarną. Swietny kontakt z Panem Tomaszem z którym załatwiamy wszystko odnośnie hotelu. Równierz zdecydowałam się na dekoracje Pani Danusi, cieszee się że ma dobre opinie :)
Byłem tam w zeszłym tygodniu i potwierdzam, że to świetne miejsce - żadnych zastrzeżeń (jeśli jedzenie i tańce planujecie w jednej sali, bo jest też inny wariant, moim zdaniem gorszy).