Widok

Wesele - Magnolia - Sulmin, proszę o opinie.

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam!

Mam pytanie, czy ktoś organizował (był/słyszał) wesele w gospodarstwie agroturystycznym Magnolia w Sulminie ???

Proszę o opinie

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam tam ostatnio gościem na weselu, uprzednio przeczytałam powyższe opinie. Poszłam nastawiona raczej negatywnie. Bardzo mile się zaskoczyłam!!!
Ogród bardzo ładny i czysty. Sala schludna, dla niektórych może być skromna, mi to nie przeszkadzało. Jedzenie PRZEPYSZNE i baaardzo dużo. Obsługa młoda, sympatyczna. Obrotni i uśmiechnięci, dobrze dbali o weselników. Ktoś wspominał, że właścicielka niefajna... Ja jej tak nie odebrałam. Uśmiechnięta starsza Pani, przyszła pod koniec poprawin posłuchać orkiestry. Toalety czyste.
Gdy kiedyś przyjdzie mi organizować jakąś imprezę, chętnie sprawdzę ich ofertę cenową.
Ja osobiście serdecznie polecam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Po tylu negatywnych opiniach musiało sie poprawic....
halo:)
przyłączam się do pytania powyżej alja1b8@interia.pl
jaka jest teraz cena za osobe i co jest w cenie jesli moglby ktos powiedziec? lub na maila aasiuniaa88@onet.eu
Witam!

Wesele mieliśmy 03-09-2011 właśnie w sali Magnolia w Sulmnie.
Szczerze powiem nie rozumiem tych negatywnych komentarzy odnośnie właścicielki. Pani Ela to złota kobieta. Bardzo się zaangażowała w całą imprezę. Do tego stopnia że pojechała z nami na giełdę kwiatową (o 5 rano) aby kupić kwiaty (którymi pięknie przystroiła salę) i owoce.
Jeśli mieliśmy jakikolwiek problem to Pani Ela zawsze znalazła rozwiązanie.
Załatwiła nawet kierowcę który odwoził naszych gości do domów po weselu, mimo że zapytaliśmy ją o to dopiero po oczepinach.
Jedzenie rewelacyjne a samo miejsce przepiękne. Akurat mieliśmy piękną pogodę i w czasie poprawin goście spacerowali po wielkim ogrodzie przy sali.

Szczerze polecam to miejsce.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Znam Tą Kobitę już 40 lat i nie dam złego słowa powiedzieć ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
MASSUANA POLECA MAGNOLIE
tel.501-183-708
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Gorąco polecam tą sale. Jest to jedna z najlepiej zorganizownych sal na których grałem. Jedzenie pyszne, sala bardzo ładna oraz przepiękny ogród. Napradwe gorąco polecam Kamil Krauza Zespół Party z Gościcina.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
bylam na weselu w sulminie i to całkiem nie dawno wszystko dopiete na ostatni guzik,jedzenie przepyszne,sala ładna i obsługa ok:):)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witamy wszystkich zainteresowanych. Naszą imprezę ślubną mieliśmy w Magnolii - wszystko było tip top czyli nie mamy żadnych uwag .Jedzenie bardzo dobre i dużo, obsługa miła i widać znająca się na swojej robocie, nawet nasz dj Andrzej , którego bardzo polecamy ( 602705049 ) stwierdził że jest to świetne miejsce na zorganizowanie wesela.
Widzę, że są różne opinie na ten temat. Miałem do czynienia z tą panią raz i powiem szczerze, że mam nadzieję długo tego "zaszczytu" nie dostąpić :-). Pamietam jak dziś, kiedy ta pani zrobiła nam jako zespołowi awanturę, że zbyt dużo gramy, że nie robimy długich przerw itp. Goście bawili się wyśminicie, ale niestety całą atmosferę popsuły zachcianki pani W. :-( Sporo czasu rozmawialiśmy potem z obsługą i niestety nie usłyszeliśmy, żadnej pozytywnej cechy.Kucharki i kelnerki unikają tam pracy jak mogą. Miejsce, sala itp jest piękna i szczerze polecam, ale jak wcześniej wypowiadali się niektórzy umowę spisujcie bardzo szczegółowo i wymagajcie i bądźcie konsekwentni w tym co sobie zaplanowaliście. I przede wszystkim trzeba być bardzo zdecydowanym wobec tej pani bo później się okaże, że zamiast Waszego wesela, będą np. wyprawiane urodziny księdza proboszcza :-(
ja mam tam mieć ślub 29 sierpnia i ufam właścicielce Magnoli gdyż każdy z moich znajomych którzy mieli tam swoje uroczystości byli zadowoleni POZDRAWIAM :)
Opisana wyżej sytuacja to prawda,osobiście znam dziewczyne której ta pani wywinęła taki numer.Nasze dzieci razem mają komunie 31.05 2009r,kiedy pare dni temu powiedziała mi że właścicielka odmówiła wcześniej zarezerwowaną sale i zaproponowała namiot nie mogłam w to uwierzyć.Ta kobieta jest niepoważna,nieodpowiedzialna a wręcz beszczelna.Odradzam wszystkim organizowanie tam czegokolwiek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam
niestety muszę poprzeć wszystkich którzy odradzają wesela i uroczystości w tym lokalu !!!
pani owszem miła nawet bardzo sprawiała wrażenie że zrobi dosłownie wszystko żebyśmy byli zadowoleni...Zrobiłam rezerwacje prawie rok temu na komunię córki , komunia na 60 osób zaproszenia rozdane zostało 3 tygonie .... A tu szok dzwoni właścicielka i mówi że dostała duże wesele w tym terminie i może mi komunie ewentualnie zrobić na dworzu pod namiotem ........Bo na sali będą poprawiny !!!!!! Wyobrażaci sobie pijane porawiny i komunie ??? Ja nie bardzo .. A jak będzie padło to co bieganie do łazienki po kałużach ?? Oczywiście umowy pani pisać nie chciała .... Bo i po co zawsze może trafić się większa impreza !! I ona kłopotów nie ma
mam nadzieję że każdy kto chce robić tam imprezę mocno się zastanowi ja czytałam opinie przed rezerwacją ale po rozmowie z właścicielką myślałam o ktoś pisze bzdury bo chce im zaszkodzić taka konkretna kobieta to niemożliwe żeby robiła takie numery i dałam sie nabrać !! Biegam teraz szukam innej sali wszystko porezerwowane nie życzę tego nikomu ogromny stres
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ty podła małpo,jak możesz wypisywać takie bzdury pod adresem tejże Pani.Wielokrotnie byłem gościem w Gospodarstwie Argoturystycznym Magnolia i nigdy w życiu nie spodkałem tam ludzi niezadowolonych.Wręcz przeciwnie,każdy uczesnik imprezy był bardzo mile zaskoczony profesjonalizmem obsługi,oraz olbrzymia wręcz ilością potraw,podawanych na przyjęciach weselnych.Prawdopodobnie miałem ogromną nieprzyjemność poznać te osoby,które wypisują te bzdury na tym forum.wiem z pierwszej reki że jest to rodzina włascicieli,i to oni z zawiści wypisują te bzdury.więcej informacji pod e-mailem rafalfedun@o2.pl. Gorąco polecam to wspaniałe miejsce.Jedzcie tam a na pewno nie będziecie żałować.Góral z Bieszczad
Organizowałam tam wesele i nie jestem zadowolona.Na początku właścicielka wydawała mi się przemiłą osobą, jednak jakże mylne okazało się pierwsze wrażenie. Wyobrażcie sobie moje zdziwienie gdy okazało się że, ustalone przeze mnie menu miało niewiele wspólnego z tym co zobaczyłam na stołach. Jedzenia było znacznie mniej niż zostało ustalone i za co zapłaciłam. Niewystarczająca ilość kelnerek nie nadążała z obsługą gości. Niepotrzebne okazały się wcześniesze ustalenia co do organizacji ponieważ właścicielka i tak zrobiła według własnego uznania. Ładna sala i piękny ogród nie wystarczy do wyprawienia udanego przyjęcia weselnego. Osobą, które zdecydują się na wyprawienie wesela w Magnoli radzę aby spisały dokładną umowę zawierającą menu.
wlasnie moze strona internetowa
Cześć dziewczyny , mogę prosić o jakieś namiary na tą Magnolie , bo na necie nie mogę nic znaleść :(
Byłem z żoną na wspaniałej imprezie ostatkowej-właśnie w Magnolii,tak dopiętej na ostatni guzik imprezy już dawno nie widziałem!!!Rewelacyjna orkiestra-załatwiona przez właścicielke,smaczne jedzenie-wszystkiego w bród,no i możliwość przenocowania.Serdecznie wszystkim polecamy zarówno sale jak i obsługe!!!Pani Elu-pozdrowienia dla Pani oraz Pani Obsługi-Kucharza i kelnerek!!!
do góry