Widok

Wesele bez marnowania jedzenia

Wesele Temat dostępny też na forum:
Myślę,że problem z nadmiarem jedzenia na weselach jest spory.Jeżeli kucharz czy kucharka nie ma doświadczenia i nie potrafi dobrać ilości jak i rodzaju potraw odpowiednio to potem to zostaje a dań drogich brakuje.Tu chodzi o szczerość i uczciwość i szacunek tak dla żywności jak i gości i organizatora.
Mi się marzy wesele w którym menu jest przedstawiane np 2 tyg przed weselem.Menu różne,ciekawe,z potrawami wege i dla dzieci z którego każdy może sobie wybrać to co lubi i to dostaje.Restauracja nie musi wtedy szykować mnustwa jedzenia a świeże i dobrane potrawy oraz wybrane przekąski.Mniejszy koszt,brak wyrzucania i nie płacić za potrawy których nikt nie tanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

no to szukasz takiego kucharza lub kucharki, które robią jedzenia tylko ile chcesz. poza tym zazwyczaj wygląda to w taki sposób, że dajesz info o ilości ok. 2-3 tyg. przed ślubem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (54 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry