Widok

Wesele i ślub w plenerze - grill, ognisko itp. na około 60 os.

Kupię Temat dostępny też na forum:
Witam,
szukam fajnego miejsca na organizację wesela w "wiejskim stylu" ognisko, pieczony prosiak itp. Dodatkowo w pobliżu chciałabym też wziąć ślub w plenerze... znacie jakieś fajne klimatyczne miejsca?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Czyli najistotniejsze wesele, a ślub "dodatkowo", tak przy okazji...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
tak jak pisałam ślub będzie w plenerze, w tym samym miejscu albo niedaleko (bez różnicy czy nad morzem czy na Kaszubach) - organizacja ślubu cywilnego nie stanowi dla mnie żadnego problemu w porównaniu ze znalezieniem odpowiedniego miejsca na przyjęcie weselne.

Ps: Rozumiem że "ręce opadają" to twój pseudonim.
Nie dziwie się, że tak Cię nazwali skoro niemająca nic istotnego do powiedzenie musisz się wtrącać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
kiedy ma być ślub?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pensjonat Tabun w Otominie bądź w Matemblewie jest też jakieś takie miejsce,nazwy nie pamiętam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Właśnie czegoś takiego szukam :) Dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
wodny świat ostrzyce, dużo osób polceało.mi podobał się też folwark dajak blisko wody albo w żukowie masz taką chatę wiejska za rondem na wprost nie pamiętam nazwy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Ci Karczmę Faltomu w Nowym Dworze Wejherowskim :-)
Sama organizuję tam wesele. Piękna nowa karczma cała w drewnie, duży teren, miejsce na ognisko. Staw z kaczkami - wiejska sielanka :-)
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry