Widok

Wesele w Różanym Gaju w Gdyni - proszę o opinie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z Was miała tam wesele bądź uczestniczyła w takowym?
Jak wrażenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moim zdaniem wszystko na najwyzszym poziomie, co do jedzenia to nam smakowalo goscie tez chwiili, gdybym miala jeszcze raz wybierac tez zrobilabym tam wesele ;)
Dzieki A jak Wrazenia , jedzenie i obsluga?
ja miałam wesele w różanym gaju na 50 osób i nie było ciasno, każdy swobodnie siedział i tańczył
Możesz mieć problem z umieszczeniem takiej ilości gości, myślę że max do 40 osób
Czy ktos ostatnio organizowal tam Wesele. Albo byl tam Gosciem?
Rozwam ta Sale pod katem wesela na 60 osob
wcześniej był tam Hotel Antracyt, a Różany Gaj to nowa nazwa hotelu po remoncie ;)
Panorama to lokal na Kamiennej Górze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja powiem tak bo byłam i z mojego punktu widzenia: bardzo niedobre jedzenie, mało(choć to pewnie zależy co się tam wykupi) i fatalna obsługa. Jakby pierwszy raz wesele robili. Byłam głodna. Piszę jako gość, masakra nigdy bym tam wesela nie chciała mieć. Po za tym bardziej mi to miejsce pasuje na obiad weselny jeżeli już. No i wystrój tak surowo jakoś.
Bywam sporo na weselach i wczęśniej wszędzie mi się podobało ale po tym weselu to stwierdziłam,że jak ktoś się zapyta muszę się wypowiedzieć. A para młoda to często jest ślepa na pewne sprawy, zachwycona dniem i wszystko widzi w różowych kolorach tego dnia to pewne sprawy umykają.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
Właśnie jesteśmy po weselu w Różanym Gaju! Trzeba powiedzieć, że wszystko poszło po naszej myśli. Jedzenie było świetne, elegancko podane, kelnerzy byli bardzo pomocni. Sala jest przepiękna, a sama okolica hotelu - bajeczna. Z ostatniego piętra, gdzie znajduje się bar, rozlega się wspaniały widok na Zatokę Gdańską. W cenie wesela otrzymaliśmy również od hotelu nocleg w luksusowym apartamencie wraz z pysznym śniadaniem podanym do łóżka. Po całonocnej zabawie mogliśmy także skorzystać ze strefy relaksu - basen, sauna, jacuzzi. Pani Dorota oraz Pan Łukasz - najmilsze osoby, z jakimi można współpracować podczas organizacji tego ważnego dnia! Nie wiem czego młoda para może chcieć więcej :) Po prostu polecamy!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wszystko zależy jakie wybierzesz menu. W Hotelu podadzą Ci różne propozycje i wybierasz. Menu jest według mnie wykwintne a dania pięknie podane. U nas wyjdzie ok. 180/ os., ale tak jak mówiłam = wszystko zależy co wybierzesz - moze być i taniej i drożej. Najlepiej pójść na spotkanie i wtedy dostaniesz wszystkie możliwości. Polecam!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kasia a moge z ciekawosci zapytac ile placisz za osobe?
Ja będę tam miała w czerwcu :) Więc opowiem po weselu :)
Jak dla mnie bardzo eleganckie miejsce - pięknie położone.
PS// Czy pytająca to Marta Sz.? :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
podobno wcześniej była tam restauracjo-dyskoteka "Panorama".
bardzo urokliwe miejsce, ale pomieści maksymalnie 80 osób :(
tak to ten hotel
czy to jest ten stary hotel po remoncie??
podniosę, bo zaraz zleci na drugą
a tak:)
Cześć,
czy to Marta S?
do góry